Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
«Последний раз мы общались с ним (Лукашенко, — Ред.) по телефону. Когда «вагнеровцы» были на территории Беларуси, я позвонил Александру Григорьевичу, я попросил его, я его предупредил, что готов передать ему всю информацию об этих людях, там были фамилии, мы понимали, кто это такие. Тем не менее он сказал мне по телефону: «Я понимаю, дорогой Владимир Александрович, я не подведу, все будет нормально, я разберусь». Я был уверен, что он передаст нам этих убийц. Но потом произошло то, что произошло. Это была последняя наша с ним беседа», — отметил Зеленский.
Ну все встало на свої місця. Сам Зе злив операцію. А ми підозрювали Ярмаків, шпійонів і т.д. "Після цього Зе з Лукою більше не говорили" - ну це очевидно після того як Лука кинув Зе. Ось чому зараз вони(Зе і Ко) так прости Луки і проти Білорусі. Хочуть з ними дипломатичні зв'язки порвати.
Да це просто класика деяких посадовців. Наче -- я навіть не думав, що так вийде.
Ну невже він очікував, що Лука однозначно зіграє тільки на його боці, а не пу. От краще б ЗЕ пояснив причину такої своєї дії. Які підстави були для цього *Я был уверен, что он передаст нам этих убийц.*?
Питання: чому ЗЕ озвучив, "визнав себе"?
Ну от дійсно ми (пересічні) не маємо інформації. Так - або щось випадково витече, або конкуренти зіл'ють, або (що найчастіше) -- дають пересічним те, що самі визначили.
Це ви влучно відмітили про які були нападки на того ж Єрмака. І так впевнено))
Андрійжк777 Одразу поясню, що глибоко не цікавився цією історією сам. Тільки дискусії тут.
Перечитав інтерв'ю за посиланням. Щось не зрозумів -- де там про ЗЕ злив операцію? ЗЕ наче пояснює, що втрутився-почав звертатися до Луки вже після зриву операції, коли вагнерівці були в Луки.
Ну і тут зовсім якийсь кордибалет: президент наполягає, що нічого не знали, що нас хотіли втягнути, що за спиною організували. Як????!!!! Хто ж тоді б арештовував в нас цих вагнерівців?
Якщо ж він визнає, що за спиною і є наші учасники за спиною, то де реакція? Хоча,пригадую, якогось генерала звільнили.
Ну прям якесь хто зна що... І чому одразу усе це не оголосив.
Цікаво читати ваші та unicdima протилежні погляди на подію.
Як попередня між кардинальними протилежними поглядами може бути така версія: президент дійсно не захотів бути причетним до цієї операції, вирішив, щоб дії робив і відповідав інший (Лука). Лука теж не дурень.
Так знов класика: халатна бездіяльность є характерною дією наших посадовців. За не зробив --- в нас тіки пожурять. А дії треба робити та ще й відповідати. Це нормально для обивателя, але не для активних, можновладців.
Schmit Так ЗЕ визнав, що подзвонив: коли вже операція зірвалася (арештували їх) чи до цього?
Наче ж після арешту. Тоді про яку *явку с повинной* каже Березовець?
А от те, що офіс та контори заявляли операції нема й не було та тещо -- це якби зашквар. Але й тут може бути виправдання -- операція під грифом. Зірвалася не зірвалася, поки гриф не зняли, ніякого визнання й бути не може.
Хоча головне в цьому - те, що ЗЕ відкрито визначив власну позицію стосовно наслідків такої операції. Цікаво було б почути саме в чому він бачить негатив. Та ще й такий, що перевищує позитив від затримання злочинців.
detroytred написав:Schmit Так ЗЕ визнав, що подзвонив: коли вже операція зірвалася (арештували їх) чи до цього?
Хтозна, нехай слідчі розбираються. Тут головне, що цілий рік позеленілі арестовичі з піною доказували, що ніякої операції не було взагалі. А тут сам Зе визнає - таки була спецоперація, але ніби не наша, нас туди втягували, «ми проявили суб’єктність...». Все інтерв’ю - якийсь треш.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 25 чер, 2021 19:02, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Хоча головне в цьому - те, що ЗЕ відкрито визначив власну позицію стосовно наслідків такої операції. Цікаво було б почути саме в чому він бачить негатив. Та ще й такий, що перевищує позитив від затримання злочинців.
Госпидя, какой ты недалёкий
Зеленский открыто признал, что сам слил операцию, тем самым подставил всех - тех, кто долго готовил операцию в нашей стране, спец.службы других стран
Что-то unicdima не видно Впрочем, ему лучше теперь и не заходить на этот форум
1)
Я точно понимаю, что идея этой операции – это была идея, скажем так, других стран, точно не Украины. И то, что Украину максимально втягивали в этот вопрос — это правда. И то, что этого не произошло, я считаю — слава богу, что мы проявили вопрос субъектности в этом важном вопросе
То есть, операция была, как и утверждали "порохоботы" и операция была слита Зеленским
2)
Слова президента Владимира Зеленского о спецоперации по задержанию наемников ЧВК Вагнера пытаются "переврать": такой спецоперации могло не быть или же ее могли придумать в России. Об этом заявил в комментарии LIGA.net советник главы Офиса президента Михаил Подоляк
Начались гнилые отмазки, когда поняли, что Зеленский в интервью наболтал лишнего
3)
Зеленский о Порошенко, Медведчуке, "патриоте" Ермаке, встрече с Байденом и референдуме по Донбассу
4)
Слуга народа хочет разрешить Зеленскому принимать "политико-правовые решения", а судам запретить останавливать санкции СНБО. Как это оценивают юристы
Последними заседаниями СНБО Владимир Зеленский показал: если проблема с олигархами и судами не решается, а политической воли для реформ нет, то все можно обойти. Депутаты от Слуги народа решили не отставать и предложили расширить полномочия президента. Хотя, по мнению юристов, законопроекты "слуг" не имеют ничего общего с Конституцией.
Прямая попытка узурпации власти Зеленским, но под видом, мол, это личная инициатива депутатов
detroytred А яка вже різниця як він бреше? В минулому році УСІМА офіційними органами влади було заявлено що ніякої спецоперації не було. Зокрема "глава Офісу Президента України вважає, що це «виглядає як добре продумана та спланована дезінформаційна кампанія»" Президент заявив, що сьогодні ніяких питань до Ярмака немає. Президент України офіційно збрехав по цьому питанню. Ви хочете розбиратись в лайні? Я ні.
detroytred написав:Хоча головне в цьому - те, що ЗЕ відкрито визначив власну позицію стосовно наслідків такої операції. Цікаво було б почути саме в чому він бачить негатив. Та ще й такий, що перевищує позитив від затримання злочинців.
Госпидя, какой ты недалёкий
Зеленский открыто признал, что сам слил операцию, тем самым подставил всех - тех, кто долго готовил операцию в нашей стране, спец.службы других стран
А ты "ЗЕ відкрито визначив власну позицію"
Брехунець, відмовчався і, як в нічого не бувало...
Ти дійсно, зокрема того, що брехливий, ще й тупий. От нема, від слова ЗОВСІМ нема оцього визнання ЗЕ-ким свого зливу операції. Тим паче відкритого визнання.
Є зашквари, мутні висловлювання, треш відносно попередніх заяв, відносно своїх оцих дій, відносно замовчування, відносно бездій, а от визнання собою зливу нема і близько.
Є -- коли операція зірвалася, але вагнерівці були затримані Лукою, то він подзвонив Луці та запропонував докази-інфо про їх злочини. Інформацію на них.
Зрозумій, що просто прокричати безпідставно (-- злив, визнав злив собою, явка з повинною ) -- це твій метод. Ти ж, брехло, отак постійно голосиш.
Стосовно "ЗЕ відкрито визначив свою позицію" ти ж не продовжив про що. В мене вказано. Про саму операцію. Що не так-то? ЗЕ вперше заявив про негативне відношення.
Да що з тобою-то, брехуном, дискутувати, якщо ти тільки відреклексив і усе.