Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 13141315131613171318 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:04

Re: Політичні дискусії

а пока что так: Škoda Auto исключила Украину из числа стран, где может построить мультибрендовый завод
Больше читайте тут: https://gordonua.com/news/money/koda-au ... 29732.html
https://gordonua.com/news/money/koda-au ... 29732.html
О чём budivelnik здесь пишет :roll: не знаю
Востаннє редагувалось baran в Сер 27 бер, 2019 16:06, всього редагувалось 1 раз.
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:04

Вкладчик1234 написав:Это "путен навязывает Украине борьбу с дикой коррупцией" :)
Зображення
Якщо звернули увагу - особисто я вже третій рік з цифрами показую вплив корупції на суспільство - і ці цифри в межах 1-2% ВВП , тобто не є такими що критичні для державотворення...
Мій посил в наступному
Якщо
а - спочатку навязати фальшиву проблему
б - почати боротьбу з фальшивою проблемою

То на виході отримаємо
а - зменшення власних ресурсів , бо будь яка боротьба зїдає ресурси і це зїдання буде явно більшим ніж реальна шкода від фальшивої мети
б - відсутність перемоги , скільки б зусиль на це не відправлялось...

Як бачимо росіяни своєї мети досягають
Поки що ніхто не показав реальних втрат які він отримав від корупції на вищих щабелях , при чому та ж проблема євроавто і митних платежів показує що найбільшими вигодонабувачами побутової корупції є мешканці України....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:05

https://lenta.ua/ua/kogo-pidtrimae-diva ... _RmemIAYcI

Отже, "диванний електорат" який обирає диванного кандидата, в даному випадку означає людей, які обмежують досвід свого життя своєю квартирою. У ній є два канали комунікації із зовнішнім світом: "телевізор" і "інтернет". У цьому сенсі вихід на них кандидата з телевізора виявився 100% попаданням!

Дуже багато років Зеленський був успішним коміком. Завжди в телевізорі. На Новий рік, на 8 березня, на День Незалежності, просто так. Завжди. Жарти про владу. І просто жарти прикольні. Всякі проекти час від часу. Потім - приголомшливий по ідеї серіал "Слуга народу" (хочу знати, його придумали під майбутні вибори або просто використовували? - схиляюся до першого варіанту, тому що думаю, що є розумні люди; реальність - скоріше варіант другий).

Отже, в нашому диванному просторі, куди новини приходять з телевізора і, не так давно, з інтернету, де знову ж таки можна дивитися YouTube із Зеленським, у Зе! є реноме. Свій простий успішний пацан, з шпани (а не з блатних, як Янукович, але наратив, прости господи, той же). Своєю нелегкою акторською працею заробив гроші. І багато років нікуди не ліз, крім як на наш диван, але ми і раді ...

Не нами сказано і сказано давно: "Якщо кожен день людям показувати по телевізору один і той же кінський зад, то незабаром у нього буде президентський рейтинг". Ніхто не вірив, але команда Зе! повірила і вирішила перевірити ... І спрацювало!

У диванних людей є думка, що все погано. Тому що якщо твоя думка про світ складається з теленовин, то все погано. Якщо не вірите, включіть новини, та будь-які, не обов'язково українські, можна, наприклад, німецькі. Така специфіка. Диванні люди вірять телевізору, тому що так зручно, вони виправдовують свою пасивність таким чином: що мені ходити / їздити, я і так все знаю, з телевізора. І коли за статистикою виявляється, що 36% українських громадян за своє життя жодного разу не покидали рідного регіону, то я навіть дивуюся настільки низькому рейтингу Зе !. Це життя телевізор-соцмережі- палатка_у_дворі (остання, маленька торгова точка в крокової доступності (прім.перев.), - в будь-якій країні є філією соцмережі). І в цьому житті існував свій король від політики - Зеленський. Який, що не дивно, коли захотів, то став Зе !.

І не дуже важливо, що саме він говорить. Він говорить. Вже більше двадцяти років (з часів КВК, гумористичного телеклубу, його команда там була чемпіоном). Для диванного електорату не важливо, що. Важлива емоція, геги, картинка.

Життя їм не важливе. Тому рейтинг Зе! зараз такий високий. На диванний електорат неможливо вплинути логічними ланцюжками. Вони не виокремлюють факти з вимислу, вони не звикли думати, вони споживають готові відповіді.

І Зе! - їхній кандидат. Кандидат їх маленького квартирного світу.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:06

warlamp написав:5.Согласен, что в будущем ещё будем вспоминать с ностальгией хорошие времена 14-19годов.

Если уж что-то и вспоминать, то времена до 14 года.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:06

Защитникам Порошенко.

Вы зациклились на единственном ляпе Зеленского
4000 доларів/місяць для вчителів

Единственном, т.к. других ляпов от него не можете привести (или не хочете).

Вот 9 (девять) ляпов от вашего кумира

10-й - о "защите врагов" на записи с 15:30 (15 марта, оффсайт Порошенко):
https://www.facebook.com/petroporoshenk ... 054596213/

Цитируйте и их так же, как вы цитируйте Зеленского. Только тогда, когда вы будете видеть не только "соринки" у оппонента, но и "бревна" у своего кумира, вы станете достойными дискуссантами.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:07

YKK написав:1. Разница в том, что человек уехал и живет в Киеве. Я никуда из города не уезжал и к словам людей сбежавшим в апреле-мае-июне 2014г. в Киев/Харьков/Львов/Ростов/Москву и рассказывающим фантастические истории о том чего они не видели, мягко говоря отношусь скептически.
2.А какая разница. Мой родной город - сугубо шахтерский. Одни шахты вокруг. Часто бываю и в Донецке.

1) Человек минимум раз в 3 месяца ездил в Донецк
2) Даже судя по сводкам с фронта в Луганске никакой перестрелки нет в отличие от Донецка
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:08

Віктор Литовченко
12 ч.
Як я сходив до Президента. Твір.
https://www.facebook.com/vlyt.ua/posts/2067932799923102
superbmw2011

Подякував: 216 раз.
Подякували: 81 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:09

warlamp написав:....
1.Изменения могут быть и в худшую сторону.
......
3. Идеальных нет, есть только разные сорта г.

Согласен.

4. Зеленский всех ошарашит во втором туре, когда снимет свою кандидатуру в пользу другого кандидата.

В пользу Пороха? :)
Он прекрасно понимает, что чтобы быть президентом этой страны надо иметь, хотя бы для начала, своё личное парамилитарное формирование.

Сомнительное утверждение. У президента есть СБУ, МВД и армия. Ими, конечно, надо овладеть после прихода к власти. Это вполне возможно.
5.Согласен, что в будущем ещё будем вспоминать с ностальгией хорошие времена 14-19годов.

Поживём, увидим, но вряд ли.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:13

Зе не може знятись в 2 турі - це втеча з поля бою.
Ми всі зазомбовані що він туди потрапить.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 16:14

ЛАД написав:А вот сегодняшний "гибридный" мир, кот. используется исключительно в интересах верхушки для пропаганды и оправдания чуть ли не любых действий руководства под лозунгом "атопутиннападёт"...
В основній своїй масі мені подобаються Ваші дописи , бо як правило вони відносно спокійні....
З іншого боку - цей спокій якийсь однобокий....
Хто в Україні виграє від війни ?
Відповідь проста - ті хто не мають ніяких втрат від її проведення..
А втрати у нас тільки
1 В тих 50 000 бійців які на передовій
2 Напряг в тих 300 000 які сьогодні служать в ЗСУ і в першу чергу у разі загострення потраплять на фронт....
3 В 3000 +/- сімях загиблих героїв
4 В 1 млн мешканців ОРДЛО
У всіх інших війна не проявляється ніяк
Тобто дії (дипломатичні+військові) Президента і Уряду України - привели до того 97% населення України не зважаючи на пятирічні військові дії - не отримують незручностей від цієї гібридної війни.
І саме це створює умови для викриків як ура-патріотів так і скритих ворогів - що на цій війні заробляє верхівка.

Невже можна бути таким неадекватом , який не в стані побачити виграш для 97% ???
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 13141315131613171318 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему