Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
investorkiev написав:Петя обещал вернуть Крым сразу после выборов. Какие мысли есть на этот счет?
Он и сейчас обещает это сделать. Популизма хватает у всех кандидатов. Общество хочет слышать сказки. Многие не готовы голосовать за реальность. Но у Пороха реальных планов, находящихся в непосредственной компетенции Президента, гораздо больше чем у других. И за 5 лет он доказал, что может добиваться поставленных целей.
Є певні особисті критерії, яким повинен відповідати претендент. Він не закликає знищувати чи притісняти людей по національному чи релігійному признаку.
людина висловила свої особисті критерії відбора кандиадатів.
Ограничения по нац. и религ. признакам права быть избранным, не?
Дискримінації, по національній ознаці, тут немає, бо голосування - це не прийом на роботу.
Т.е. ограничивать при приёме на работу нельзя, а по праву быть избранным можно? Вообще-то, это одно из основных прав гражданина. К сожалению, не нашёл самого первого поста, с кот. начался разговор. Видимо, удалили.
А Ви самі не розумієте різницю між обмеженням прав і особистою позицією на виборах? Якби Палій був в комісії, яка регіструвала кандидатів в Президенти, і відмовив в регістрації Зеленському на тій підставі, що він єврей - так, це порушення закону в чистому виді. Але він має повне право проголосувати за Зеленського, як кандидата, чи не проголосувати. І підстави не проголосувати можуть бути які завгодно, в тому числі і ті, що Зеленський єврей. Якби він закликав інших не голосувати за Зеленського, бо він єврей - це теж можна було б, хоч і з натяжкою, віднести до якогось порушення закону. А так він чистий, перед законом. Хоч ця тема доволі слизька, але й демонізувати особисту позицію не треба. Більше того, за демократію треба боротися. Тут теж можна прочитати доволі слизькі коментарі/критерії, з іншого боку - тільки не нацики, тільки не олігархи і т.д. Вони всі мають право на життя.
freeze написав:Сейчас Бенину креатуру не особо трогают с целью нейтрализовать Юлю. Исход встречи Юли и Пеци во втором туре малопредсказуем.
эх...уважаю умных людей
Ерунда полная, основной поток дерьма сейчас порохоботы льют на Зеленского, Тимошенко почти никто не трогает, по крайней мере поток дерьма на Тимошенко ослаб в разы по сравнению с ситуацией пару месяцев назад.[/quote]
главная особенность голосования у нас на сайте - здесь нет многочисленной армии домохозяек и других плательщиков по счетах ЖКХ - избирателей ЮВТ. Больше помоев на Зе вызывает большее перетекание голосов недовольных властью от ЮВТ к Зе (они играют на одном электоральном поле)...[/quote] Головна особливість голосування на сайті це абсолютна відірваність від реального стану речей і здорового глузду людей, які рахують себе набагато розумнішими від тих же домогосподарок, які свою якусь ілюзорну стабільність мріють залишити ще на п`ять років! Дивлячись на результати, закрадається думка, що нічого хорошого нас в майбутньому не чекає, але радує одне, що тих, хто проголосував відносно дуже мало і репрезентативність такого голосування абсолютно низька.
zzzzzz написав:Меня интересует один вопрос, он за деньги клепает этот бред, или он реально такой на самом деле.....порохолюб ...
Во всяком случае по какой то причине человек не реагирует на реальную окружающую действительность.
Если за деньги тогда понятно. А вот если по собственной иннициативе, тогда все очень страшно. Полная утрата связи с реальность. Чел закрыт для аргументов другой стороны.
Ага, всі порохоботи за гроші, а ватани і зрадофіли чисто ідейні. І ще хтось топить, що порохоботи не мають аргументів, а переходять на образи. Ви ж самі починаєте обговорювати не інформацію, а людей і сайти, з яких ця інформація приходить. Чуть що не так - неадекват, націоналіст, бот і т.д. Так що свою колоду з ока спочатку вийміть - ангелочки.
lapay написав:От що маємо те, за що голосуємо - згоден. Голосували за інтернаціонаціоналізм, мир, дружбу, жуйку - отримали згнивший совок, замість реформ і інтеграції в ЄС.
Первая адекватная речь от Вас про нынешнюю власть и Порошенко.
Більше, ніж зробив Порошенко, реформ ніхто не зробив, і не зробить. Проблема не у владі, а у виборцях. Вони, ті, які зараз носять на руках Зеленського чи Гриценка, через рік будуть плюватись і шукати єврейські корені у бувших улюбленцях. Бо хочуть халяви, якої ніхто не дасть, бо це неможливо. Більше того, халява (збільшення боргу) закінчилась остаточно. Замість халяви цілком може бути дефолт.
Да, реформ багато, цілих 144 чи 148... Я так думаю, що саме завдяки цим потужним реформам населення лише за минулий рік зменшилось на 290 тисяч демографічно і на 5-6 мільйонів завдяки пошуку роботи за кордоном, щоб тут не добавляти кількість отієї різниці понад 290 тисяч! Мені саме більше подобається, коли Петро Олексійович з апломбом каже на мітингах, що попередня влада все зробила щоб розвалити країну і кинути її в прірву! Далі я вже не слухаю! Кому як не йому я дійсно вірю що і як робила попередня влада! Погляд зсередини тієї влади дійсно важливий для зігнаних бюджетників!
ЛАД написав:Surfer Лень подробно отвечать, но не стоит преувеличивать роль волонтеров и добровольцев. И 1,5% налога это не очень много. Тратится на армию гораздо больше. Насчёт агентуры в Харькове и Одессе - Ваши предложения?
По своей природе и базе военный сбор это просто повышение подоходного налога на полтора процента, могли бы просто увеличить подоходный с 18 до 19.5° и значительно упростить отчетность и бухгалтерию. Военный сбор не идет целенаправленно министерству обороны или в оборонпром, он вливается в общий котел казначейства. То есть армию финансируют все налоги государства.
Qwerty написав:Да, реформ багато, цілих 144 чи 148... Я так думаю, що саме завдяки цим потужним реформам населення лише за минулий рік зменшилось на 290 тисяч демографічно і на 5-6 мільйонів завдяки пошуку роботи за кордоном, щоб тут не добавляти кількість отієї різниці понад 290 тисяч! Мені саме більше подобається, коли Петро Олексійович з апломбом каже на мітингах, що попередня влада все зробила щоб розвалити країну і кинути її в прірву! Далі я вже не слухаю! Кому як не йому я дійсно вірю що і як робила попередня влада! Погляд зсередини тієї влади дійсно важливий для зігнаних бюджетників!
Та я чудово розумію Ваше розчарування - немає вже рабів, щоб працювали за копійки. Так Ви беріть приклад з фермера, в якого мій пай в аренді - набирає зеків, з бувшого ЛТП. Креативніше треба бути, креативніше, а не скиглити.