Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16621663166416651666 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:46

Кatso, володіння Українською це повага до держави Україна в якій ми живемо. Якщо до мене завітає гість який володіє лише російською з поваги до нього буду спілкуватися російською. Але якщо російської не знаю, як ми порузуміємося тут в Україні? Чи мені обовязково потрібно вивчити російську?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:48

ЯЧитатель написав:2014 рік
Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по Україні 18 019 504
За Порошенка 9 857 308
2019 рік
Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по Україні 18 892 610
За Порошенка 3 014 148
Это всё, что нужно знать об "успехах и достижениях" шоколадного. И армия порохоботов не сможет сделать из шоколадного конфетку.
Ще буде другий тур в якому за Зеленського проголосує на 30-40% менше ніж проголосувало за Порошенка в 2014....
А за Порошенка проголосує в 2 рази більше ніж проголосувало в першому турі 2019...
Тому поки що спішити не варто.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:49

Долярчик написав:
  l66 написав:
  Долярчик написав:
....зателефонував йому.....- а Зеленський скинув(щоб я не тратився) і сам набрав мене :D
- от що значить "людина ближче до народу"! :D

И о чем поговорили?

.... що будуть в країні зміни! - готуйтесь!
(... наприклад, що вже наступної весни посадять! - і то не тільки картоплю :wink: :mrgreen: )

Если саженцы к тому времени не отправятся на пмж в тёплые края :mrgreen:
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:50

katso написав:
Кому державный муж "ізволь співати солов'їною"? Людям говорящим по-русски вокруг?

Неплохо бы уже определиться кто для кого создан - государство для людей или люди для государства?

Для того треба мати план побудови держави. Яку державу ми будуємо? Я вже писав про то раніше. Є різні моделі держав. Якщо мета - побудова національної держави (а я прихильник цього), то треба діяти відповідно. Якщо мета будувати глобалістичну державу, в якій лише комфортне місце для проживання, без усілякої ідеї, то це вже інший план потрібний. Я вважаю, що кожна нація має свою Богом дану землю, як написано а програмі "Свободи". Ця земля виборана нам життям, кров'ю, потом попередніх поколінь. Я хочу, щоб тут, саме на цій землі, була наша мова, наші традиції, все наше, а не мультикультурний винигрет. Хоча це мабуть ідеалістичні погляди. Глобалізація наступає. Але чомусь та ж Британія брекзітнула, бо свої шкурні інтереси дорожче за голобальні наднаціональні інтереси. Земля і вода - ось справжнє багатство кожної нації. Недаремно раніше билися за ці ресурси. І свою землю не можна віддавати, як пораженці гутарять. Треба битися за своє. І нікому не віддавати і пяді. Це наша свята, Богом дана земля! 8)
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:51

budivelnik написав:
  Imp написав:
  budivelnik написав:Тим більше потрібно задавати ці питання
Адже якщо на них відповіді не існує то
а -не можна звинувачувати Порошенка що він їх не виконав
б -не можна обирати Зеленського мотивуючи що Порошенко не виконав, бо Зеленський також не може їх виконати...
А вот тут полный провал с Вашей стороны.
Именно НУЖНО выбирать Зеленского, если Порошенко будучи 5 лет президентом не может ответить на какой-то вопрос (читать как "решить вопрос"). Если менеджер 5 лет не справляется со своей задачей - его ОБЯЗАТЕЛЬНО надо менять, а не оставлять мотивируя это тем, что "Ну другой же врядли справится". Другой может быть и не справится, а может быть и справится. А этот уже доказал что НЕ СПРАВЛЯЕТСЯ.
Якщо Порошенка знімають за те що він не зміг зробити те що наступник навіть не збирається вирішувати- то який сенс в такій зміні?

А с чего вывод что не собирается? Это лишь Ваши догадки.
И сразу скажу: не важно как он ответит на эти вопросы, наслушались уже, хватит. Важно что он будет реально делать.

А вот то что Порошенко не справляется и даже не собирался справляться - это уже факт с пятилетней выдержкой.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:51

...чия б корова мичала©®™

airmax78 написав:[quoteОсь якщо Долярчикам поклали долярчики в кишені, а ті "Ще не вмерла Україна" не співають з надривом і горящими очима, то такого Долярчика тре кнутом бити, а не пряника давати. А якщо Долярчики без долярчиків, то кесар - самозванець. Кухаркин син.

Козак-характерник
написав:
Присвята Будівельнику і Ко. і всім "пацифістам-пораженцям-почекунам". Образ Кнюпфера, як з них писаний. Приклад того, як за високопарними міркуваннями про гуманізм, ховаються звичайна малодушність і боягузство. Бо лише кесарю кесарево! А не кухарям чи будівельникам. За що всі ці люди помиратимуть? Народження, як і смерть єсть акт возвишенний!

Так по-моему, Долярчик при Порохе не особо нуждается. Одну квартиру купил, на вторую копит. Вроде, не голодает. Мозгов ему Порох не прибавил - это правда. Но в материальном плане, при таком интеллекте, мне кажется, доллярчик и так свой потолок уже пробил. Так что, может вы и правы что пора кнут доставать.

А пацифистом у нас, кстати, выступает Зеленский и его патрон "нам нужен мир, мир, мир".
[/quote]
Вірно, Долярчик не потребує дона Педро. І живе автономно від режиму. Тому Долярчик і вирішив прибрати дона Педро з трона кесаря. Бо кесар Долярчику в кишеню долярчики не поклав. А без цього "Ще не вмерла" співати сумно.[/quote]
Тобто повинен був покласти? Чи повинен був створити умови, щоб долярчик міг заробити, а не ховатись у підвалі, як, наприклад, Біг? Невже не створив?[/quote]
=====

... поскотчанин, тобі ще до мене рости і рости!
- не я скидаюсь по орендних хрущика, немаючи своєї квартири!
- і не я схопив лося - мінус 50К$

...то в кого проблеми з інтелектом? :lol:
Востаннє редагувалось Долярчик в Сер 03 кві, 2019 16:52, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:52

RomanTik написав:Почему в голосовалке нет варианта "испорчу бюллетень, т.к. не поддерживаю ни одного из кандидатов"? именно так я и собираюсь поступить.

а мне дороже самое ценное-мое время.Было солнечно в день первого тура и я еще в субботу уехал в загородний дом,с пользой для себя и семьи провел 3 дня на свежем воздухе.Уверен был в результатах первого тура : Зе и По.Также уверен тапера в результате второго : Зе.Забью снова!
Хутін Пуй

Заблокований
Подякував: 181 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:54

ЛАД написав:https://focus.ua/economics/425202-kabmin-razreshil-nactogazu-snizit-cenu-na-gaz-dlya-naseleniya.html
Кто-то скажет, что это не связано со 2-м туром? :)

И, кстати, о рисках для сотрудничества с МВФ в случае прихода Зеленского. А такое решение в нарушение согласованного с МВФ не несёт рисков? Учитывая, что это долгое время служило основным препятствием для подписания меморандума и получения транша.

Так же как и зарплата военным в ООС, патрульным, вторая доза пенсионеров, полиграф руководителям оборонки. Это просто совпадение :)
Еще недели две будем наблюдать парад совпадений, в котором стройными рядами будум идти премии, льготы, выплаты, повышения зарплат, понижение тарифов. Радует только то, что за это время будет сделано больше, чем за 5 лет.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:55

Imp написав:Просто запомните, если до сих пор не знали или не хотели верить:
реального эффекта в долгосрочной перспективе не добиться одним лишь кнутом (ограничения, запреты, штрафы). Каждый человек в отдельности должен захотеть говорить по-украински. Если у Вас есть дети, то Вы наверняка знаете, что проще накричать на ребенка, чтобы он что-то сделал, но он эффективнее подвести его к этому действию так, чтобы он сам понимал зачем он это делает и сам хотел это сделать. "Послушание" и "понимание" - это два разных движителя действий. Первый быстрый, дешевый, но работает краткосрочно, зачастую с негативным побочным эффектом, а второй иногда долгий, ресурсозатратный, но на порядок эффективнее в долгосрочной перспективе и "без вредных выбросов".

Так чтт в эффективном решении языкового вопроса нужно много усилий со стороны государства, но самое главное нужна ВОЛЯ государства решить языковый вопрос раз и навсегда, а не придерживать этого туза в рукаве на каждые выборы.

Погоджуюся з кожним словом. Гроші скрізь потрібно вкладати, а не брати на військово - патріотичну гордість лише! :P Тому і кажу, що Долярчику(умовному), Дон Педро не поклав достатньо долярчиків у кишеню. Хто панянку годує, то й її і танцює! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 16:55

Квесторе_поверніться написав:Кatso, володіння Українською це повага до держави Україна в якій ми живемо. Якщо до мене завітає гість який володіє лише російською з поваги до нього буду спілкуватися російською. Але якщо російської не знаю, як ми порузуміємося тут в Україні? Чи мені обовязково потрібно вивчити російську?

Так, спілкуватися мовою опонента - це повага до нього.
Але питання було про держ чиновників - які зараз вимушені спілкуватися лише українською (якнайменш тому що держактів російською не існує) - у тому числі у виключно російськомовних регіонах. :shock: Не певен, що місцевому населенню це подобається. Де ж тут сприяння/гарантії використання російської мови (ст.10 Конституції)?

Чому б не запровадити досвід Швейцарії/Канади з цього питання?
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 16621663166416651666 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор