Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16671668166916701671 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:57

Квесторе_поверніться написав:
  Surfer написав:
  Квесторе_поверніться написав:Зе без 5 хвилин Президент.
І біда, що ніхто не уявляє в яких реаліях опинимося вже в черні року 2019?Подякуємо По за те що зробив...на жаль занадто багато негативу він зібрав на себе. Президент заради України повинен, мабуть, жертвувати всім в часи війни... і бізнесом і любими друзями, не завжди чистими на руку.
Тоді виборець і пробачив би і підвищення тарифів і цін на все ...коли б була чесна розмова чому і для чого це все відбувається.

Торг здесь не уместен. Здесь нет места "обидам" и "примерениям". Или тарифы справедливые или нет. Они однозначно грабительские. После обвала цен на спотах в европе на газ до плюс минус 200 , нафтогаз уменьшил цену на 17 копеек. Они давно открыто и нагло издеваются после всего что натворили, охмелев от собственного беспредела. Поражаюсь что до сих пор кто то еще топит за них или пытается оправдать.

Не хочу тему цін підіймати...тут слід послухати спеціалістів...які повинні чітко пояснити яким макаром вони формуються і де резерви для їх зменшення.

спотовые цены на газ в районе $200
цены внутреннего потребления 8500/27=$315
Зимой ипорт был 320-340 после падения цен в европе до 200 нафтогаз уменьшает цену на 17 копеек !

Срочно нужен консилиум , без специалистов не разобраться , где же здесь искать резервы для уменьшения , можно ли дотянуть до 18 или даже 20 копеек скидки, авторитетные специалисты желательно из нафтогаза , продающие газ украинской добычи по цене импорта, чтобы обьяснили как они нас нагрели в этот раз так чтобы апологеты петра опять развидели гениальную "многоходовочку". Ура, нас опять спасли от инфляции, запустив руку к нам в карман ! Какая очередная "жертва" президента, чтобы победить во втором турпе, и при этом - почему же столько негатива он собирает ? Неподражаемо ! :mrgreen:
Востаннє редагувалось Surfer в Сер 03 кві, 2019 17:59, всього редагувалось 1 раз.
Surfer

Подякував: 175 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

3
5
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:58

Imp написав:
  budivelnik написав:Давайте не натягувати сову на глобус...
Якщо Ви десь бачили конкретні відповіді- хто заважає тут запостити на них ссилки?
Якщо ж відповіді
Ми будемо думати
Проведемо референдум
Розженемо ДФС
Попросимо Путіна
Змусимо Трампа

і так далі...
То інтелектуальний рівень тих хто вважає подібні відмазки відповідями - навіть нижчий ніж я припускав...
Почему Вы решили, что вашу неосведомленность исправлять должен я или кто-то другой? Это не школа и не ВУЗ. И ладно бы Вы вели дискуссию без уничижений, без заносчивости и пафоса под стать Порошенко, но нет. Вы зачастую довольно выскомерны. Так будьте добры тогда немного поработать для заполнения пробелов по тем вопросам, которые, с Ваших слов, Вас очень волнуют как избирателя.
Так что браузер -> гугл -> вопрос и читайте.
Перше-злив зарахований
Друге
Шановні прихильники Зеленського- хто з Вас може надати мені ссилки де б Зеленський чітко озвучував наступні питання- я був би вельми вдячний
1 Як будуть проводитись переговори з Путіним що до повернення ОРДЛО і який проміжок часу пан Зеленський залишає собі для позитивного вирішення питання
2 Як буде діяти пан Зеленський щоб залучити до переговорів США і Великобританію
3 Як використовуючи виключно правові методи пан Зеленський буде наводити лад серед підлеглих і скільки це займе часу
4 Чи погодиться показати всю свою власність і прийме добровільне зобовязання піти у відставку.якщо буде доведено що він приховав від населення більше ніж 1-10 млн грн
5 Чи будуть дебати
Наступний блок питань я озвучу після отримання відповідей на цей
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:00

Козак-характерник написав:А там доведеться мову вчити... Зовсім чужу.

П.С. А за комфортне життя і майбутнє перспективне життя дітей тут, за умови використання мови скрізь, готові пересилити себе? І заспівати солов'їною? :P

Я й зараз легко можу розмовляти українською. Й на такому рiвнi, що дехто з патрiотiв i мрiяти не може. До того ж легко можу переходити с литературної на центральноукраїнську або схiдний суржик.
Не маю нiчого проти мови. Але. Мiркую я росiйською. Не бачу зараз жодної причини силувати себе перебудовучи свою пiдсвiдомiсть. I не бачу жодної причини, чому одна людина має право диктувати щось, що суперечить Конституцiї України, iнщiй.
And I can write my thoughts in english. Worse than in ukrainian or russian. But nevermind.

Я это лишь к тому, что не важно на каком языке человек говорит. Если он имеет хорошую ГРАЖДАНСКУЮ позицию, если он переживает о стране, хочет чтобы она процветала, то пусть хоть на китайском говорит. Зачем его ущимлять? Зачем выдавливать людей, желающих мира, добра и процветания из нашей страны лишь за счет инструмента коммуникации? Ведь язык - это лишь инструмент куммуникации и мы все украинцы сегодня свободно владеем минимум двумя такими инструментами. Мы богаты этим. А кто-то сверху нам вечно говорит, что два инструмента плохо - обязательно должен быть только один, и у кого нет его - тот враг или глупец?..
Давайте не разбазарвивать наше уникальное богатство, а просто им пользоваться для достижения мирных и благих целей.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:02

ЛАД написав:Народ, опять ушли в тему языка.
Этот вопрос раздувается на каждых выборах.
Ну не главный он для нас!
Хочу вернуть всех ( и себя) на землю.
Главное всё же экономика. Благосостояние народа. ВВП на душу населения.
Це не народ пішов - це народ відводять...
Бачите , як тільки людина менш емоційна і має якийсь життєвий досвід - так не залежно від політичних уподобань-вона хоче для себе отримати відповіді від кандидатів-як вони будуть діяти і куди йти....

Наприклад моя думка
Левова частка з 5 млн проголосувавших за Зеленського
а - ніколи не працювали офіційно
б - максимально довго старались не сплачувати податики...

Іяк тільки їх змусили платити в Державний бюджет не тільки через акцизи на тютюн/горілку/бензин , а й через акцизи на природний газ - так відразу вони й стали на диби..., а все тому що сума акцизів на природний газ дорівнює сумі акцизів на тютюн/горілку, тобто сума акцизів збільшиласьдля них в два рази , а компенсатора у вигляді субсидій чи зменшення оподаткування ФондОП у них не має.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 03 кві, 2019 18:05, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:04

Sommer написав:
  Imp написав:Давайте детские ужимки в виде стрелок оставим где-то за пределами этой темы. Не превращайте единственную тему где можно поговорить на политическую тему в 5-Б.

Т.е. столкновение с реальностью осталось в 5-Б? Боюсь вас ждет суровейшее разочарование.

В 5-Б ментально остались те, кто использует такие простые манипуляция в дискусиях как "перевод стрелок". Вот и ответьте на вопрос: "Вы выпустились из этого класса?", если их используете.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:04

Если сравнить результаты первой нашей голосовалки, второй голосовалки, можно реально наблюдать как осуществляется переток голосов к Зе и к По от тех, кто не голосовал за них в первом туре.
Затем составить пропорцию от наших голосовалок к реальным результатам ЦИК, то можно с очень высокой степенью вероятности рассчитать результаты второго тура, плюс-минус будет так:

Зеленский 60-75 %
Порошенко 25-40 %

Так что тему хороший-плохой Порошенко, его достижения и провалы можно закрывать и переносить в разряд воспоминаний о папередниках.

Тем более никаких обновлений пару месяцев не будет наблюдаться, пока не смениться руководящий состав прокуратуры и СБУ, тогда возможны новые открытия.

Юра Луценко пару лет отсидел за какой-то концерт ко Дню милиции, было бы смешно, если бы реально не отсидел за это.

А вот фраза:
Коля хороший парень, надо простить ему 10 миллионов.

Как по мне немного несет явным ароматом уголовного кодекса, а там записей тех немерено, так что любители детективных историй будут наслаждаться. А постановочные передачи типа Суд идет ! будут заменены на реал-шоу и станут любимым развлечением домохозяек.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:11

freeze написав:Зеленский 60-75 %
Порошенко 25-40 %
Я б так не поспішав
В нашій голосувалці взагалі не були присутні 10% пані Тимошенко
Кому вони перетечуть - ще питання
так само 16% Вілкула й Бойко - я б не став передавати Зеленському ( при умові що в Ахметова залишився хоч якийсь вплив)
6 Смешка+2 Кошулинського - також ще те питання
Тому я прогнозую 52 на 48 - а от на чию користь - ще бабка на двоє ворожила.

ПС
Якщо я хоч якісь питання до Зеленського генерую - то прихильники Зеленського до Порошенка не генерують жодних.
Криза жанру? відсутність розуму? Запаморечення від успіхів?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:14

Surfer написав:спотовые цены на газ в районе $200
цены внутреннего потребления 8500/27=$315
Зимой ипорт был 320-340 после падения цен в европе до 200 нафтогаз уменьшает цену на 17 копеек !

Срочно нужен консилиум , без специалистов не разобраться , где же здесь искать резервы для уменьшения , можно ли дотянуть до 18 или даже 20 копеек скидки, авторитетные специалисты желательно из нафтогаза , продающие газ украинской добычи по цене импорта, чтобы обьяснили как они нас нагрели в этот раз так чтобы апологеты петра опять развидели гениальную "многоходовочку". Ура, нас опять спасли от инфляции, запустив руку к нам в карман ! Какая очередная "жертва" президента, чтобы победить во втором турпе, и при этом - почему же столько негатива он собирает ? Неподражаемо ! :mrgreen:

Спотовые цены могут быть хоть 2 доллара за 1000 кубов. Это повлияет на цену через 3-6 месяцев (и то, только если Нафтогаз по этой цене будет делать какие-то крупные закупки). Газ на отопительный сезон Нафтогаз закачивает в хранилища летом. И вот по какой цене летом он газ покупал, по +/- такой цене он его и будет продавать.
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 03 кві, 2019 18:16, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:15

Разумков озвучив що Зеленський прийме участь в дебатах, час буде оголошено пізніше...

Таким чином, моя праця з Сізіфової перетворюється на корисну
Закликаю ще раз
Озвучуйте питання до кандидатів
Зїх суті і кількості що одна що друга сторона зможе зрозуміти більш широке коло проблем яке сьогодні існує в Державі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:16

Imp написав:Я й зараз легко можу розмовляти українською. Й на такому рiвнi, що дехто з патрiотiв i мрiяти не може. До того ж легко можу переходити с литературної на центральноукраїнську або схiдний суржик.
Не маю нiчого проти мови. Але. Мiркую я росiйською. Не бачу зараз жодної причини силувати себе перебудовучи свою пiдсвiдомiсть. I не бачу жодної причини, чому одна людина має право диктувати щось, що суперечить Конституцiї України, iнщiй.
And I can write my thoughts in english. Worse than in ukrainian or russian. But nevermind.

Я это лишь к тому, что не важно на каком языке человек говорит. Если он имеет хорошую ГРАЖДАНСКУЮ позицию, если он переживает о стране, хочет чтобы она процветала, то пусть хоть на китайском говорит. Зачем его ущимлять? Зачем выдавливать людей, желающих мира, добра и процветания из нашей страны лишь за счет инструмента коммуникации? Ведь язык - это лишь инструмент куммуникации и мы все украинцы сегодня свободно владеем минимум двумя такими инструментами. Мы богаты этим. А кто-то сверху нам вечно говорит, что два инструмента плохо - обязательно должен быть только один, и у кого нет его - тот враг или глупец?..
Давайте не разбазарвивать наше уникальное богатство, а просто им пользоваться для достижения мирных и благих целей.

Згодний. Дійсно, краще мати достойного російськомовного патріота і громадянина, ніж україномовного злодія у вишиванці. Але є нюанс. Ви написали,що "Мiркую я росiйською. Не бачу зараз жодної причини силувати себе перебудовучи свою пiдсвiдомiсть.". Це провина кесаря, що він не створив такі умови, щоб Ви добровільно, а не під примусом перейшли на спілкування українською. Немає гуманітарої політики. Бо гроші крадуть. Немає державників.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

#<1 ... 16671668166916701671 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей