Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16701671167216731674 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:48

Starikan написав:
  detroytred написав:
  Starikan написав: Я не хочу обсуждать "хромую утку". Тем более, что "прозрачность", "доверие" - слишком тонкие материи. А повышение уровня жизни по сравнению с 2013-м после событий 2014-го я и не ожидал. И в схематозах я не разбираюсь.
Я хочу понять рациональные мотивы голосующих за Зе. Кроме люмпенских типа "протывсих" и "пропади оно всё пропадом", других не вижу.
Вы как-то безосновательно прилепили ЗЕ гарантированный негативный результат (что всё пропадет).
Конечно при таких исходных сторонники ЗЕ у Вас получаются идиотами.

Вы всегда воюете против приписывания вам того, что не говорили, а сами занимаетесь тем же.
Перечитайте, шевеля губами. Где я приписал Зе гарантированный негативный результат? Я вообще пишу не о нем, а о его избирателях.

Мне просто остается надеяться, что он будет проводить умеренную политику без внутренних войн и революций, к чему тут постоянно призывают его сторонники.

Пошевелил даже не губами, а ушами, и вижу то же самое.

Вы же категорически против кандидатуры Зеленского?
Сами так и выразились - что для Вас ЗЕ это уж слишком.
Вы утверждаете, что сторонники ЗЕ *хотят построить новый мир на обломках старого* - то есть разрушить старый мир, глобальных потрясений и пр. следствий.
Это и есть виденье Вами гарантированного негативного результата от ЗЕ.

Не, ну если Вы заковыристо сможете мне истолковать, что *разрушение старого мира* с *постройкой нового* у Вас представлялось не как негативные последствия-результат
и что не сторонник ПАПа, но ЗЕ это уж слишком - то извиняюсь зараннее.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:51

Re: Політичні дискусії

Шановні форумчани!

Пропоную знизити градус на цій гілці та прокоментувати тему - Хвилинка відпочинку від політики!

З пов.
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1124 раз.
Подякували: 2047 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:51

Ukrainian написав:
  ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:І ще про мову на останок...Якщо не важливо яка мова, як деякі кажуть, то розмовляйте українською! :P Різниці ж немає... :wink:

Різниця для людини є.
Рідною мовою, на якій людина думає, розмовляти значно легше.

Для мене українська рідна але на форумі я намагаюсь писати російською
1. На пост російською набагато більше шансів отримати відповідь на українському фінансовому форумі
2. Повага до співрозмовника

Здесь Вы постоянно пишете по-украински.
Как рассматривать этот пост? Ложь, лукавство, шутка юмора?
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:52

Ой+ написав:
  vitaliian написав:если серьёзно от президента нужны чёткие дела по повышению уровня жизни а не красивые слова.

А це вже не його парафія, тут кабмін, ВРУ, та і конкретний громадянин має думати як собі пристарати.

Бедняга Порошенко он так старался потратил месяцы служебного времени на открытия медпунктов, дорожных знаков, цехов и всего на свете.

После всего его сторонники говорят, что это было не его дело, ужас.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:55

zРадио написав:
  Ukrainian написав:Респект козаку, перейшовши на українську мову ви навіть мислити стали по іншому і з більшою повагою відноситись до опонентів.

А еще вырос IQ и снизился уровень сахара в крови :mrgreen: Извините, от комментария отдает ксенофобией...

Отож.

Когда кому-то уж очень хочется притянуть за уши вывод, то с логических цепочек не знаешь то ли смеяться, то ли плакать.

Ну поприветствуй переход на украинский язык - это нормально.
Но лепить из этого такие выводы))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 18:56

detroytred написав:Вы утверждаете, что сторонники ЗЕ *хотят построить новый мир на обломках старого* - то есть разрушить старый мир, глобальных потрясений и пр. следствий.
Это и есть виденье Вами гарантированного негативного результата от ЗЕ.

Взагалі то руйнування старого світу твердять його Зе-команданти:
"Тому є єдиний підхід, до якого нам доведеться вдатися, це старий підхід революції: "до основания, а потом". Інше не працює. Тому наш підхід до реформування і ГПУ, і всіх органів, які я перелічив, – це буде: викорінити повністю оцей вірус корупції і старих підходів. І керувати ними (цими органами – ред.) мають люди, які вийшли не із системи", - підсумував Данилюк.
https://www.unian.ua/elections/10503495 ... sadok.html

Звичайно, можна порадіти, що якомусь відсотку громадян чи варягів, яких викине наверх, рівень життя покращиться.
А малому бізнесу думаю світить ще менше внаслідок глобалізаційних тенденцій в першу чергу.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1110 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 19:03

freeze написав:Бедняга Порошенко он так старался потратил месяцы служебного времени на открытия медпунктов, дорожных знаков, цехов и всего на свете.
После всего его сторонники говорят, что это было не его дело, ужас.

Відкривати чи закривати, як почесний гість цілком може. В моєму місті відкривав дійсно поліклініку яка будувалась поза 20 років і напевно недобудувалась би при іншій владі.
Он президент ФРН закривав недавно останню шахту.
Але посадові обов'язки, згідно Конституції, не передбачають прямого втручання на економіку. Ще благо, що сколотив більшість і енергія не йшла на взаємне поборювання гілок влади, що думаю при новій владі побачимо.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1110 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 19:06

Alex2006 написав:
https://blogs.pravda.com.ua/authors/les ... 7140b8a09/

А так, вполне заметно, что Лещенко все верно изложил чего нам ожидать :)

На сегодняшний день мы уже воочию увидели, что воплощают в жизнь все рекомендации консультанта.
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 19:06

Насчет согласия Зеленского на дебаты, не совсем уверен, что Порошенко согласится на его условия -
во-первых, пройти обследование на алкоголизм, тут уже есть вопросы
во-вторых, извинится за употребление слов маска Коломойского, ватник и тд
в-третьих, дебаты на НСК Олимпийский и с участием всех желающих журналистов и граждан

Похоже на троллинг Пети

https://www.facebook.com/ze2019official ... HwygJRaN4E
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 19:10

freeze написав:Насчет согласия Зеленского на дебаты, не совсем уверен, что Порошенко согласится на его условия -
во-первых, пройти обследование на алкоголизм, тут уже есть вопросы
во-вторых, извинится за употребление слов маска Коломойского, ватник и тд
в-третьих, дебаты на НСК Олимпийский и с участием всех желающих журналистов и граждан

Похоже на троллинг Пети

https://www.facebook.com/ze2019official ... HwygJRaN4E

похоже дебатов не будет :lol:
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

#<1 ... 16701671167216731674 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти