Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Основне навіщо Зеленського просувають до влади зняти питання Криму втиснути ОРДЛО в Україну зняти санкції з росії- це з основних другорядні - повернути коломойському вплив на банківську систему україни
budivelnik написав:Це Ви не розумієте Голосування йде не проти Порошенко , а за зміну політичного курсу А те що при цьому командою Зеленського вкидаються нормальні пропозиції - типу не обовязкове звернення до судів , чи податок на виведення капіталу.... - це для замилювання очей.. Основне навіщо Зеленського просувають до влади зняти питання Криму втиснути ОРДЛО в Україну зняти санкції з росії- це з основних другорядні - повернути коломойському вплив на банківську систему україни
Попросите Ахметова подудеть в Раде в знак протеста против Зе, может поможет )))
Куражитесь? А приказку Поки товстий похудає - худий подохне... памятаєте.. так от - я товстий і 1-5 років Зеленського переживу питання що будете робити Ви?
Умник,доведи що це не так? Це кожному ясно. Поясни нащо голосування по НАТО? Не буду нічого доказувати е-виборцям з е- президентом...
vitaliian написав:budivelnik
Основне навіщо Зеленського просувають до влади зняти питання Криму втиснути ОРДЛО в Україну зняти санкції з росії- це з основних другорядні - повернути коломойському вплив на банківську систему україни
budivelnik написав:Основне навіщо Зеленського просувають до влади зняти питання Криму втиснути ОРДЛО в Україну зняти санкції з росії- це з основних другорядні - повернути коломойському вплив на банківську систему україни
доказательства есть?
Вам цитатами? Формулярами від путіна? чи заявами жириновського?
З іншого боку У вас є докази підтверджені в суді винуватості Порошенка в питанні ОборонПрому ?
Тільки ссилочки на жовту пресу і заяви бігуса? а в мене підозра що зеленський наркоман - як підтвердження - відмова від здачі аналізів і маніпуляції з першими результатами здачі... З іншого боку в мене тверде переконання що Порошенко не алкоголік і наркоман - підтвердження - результати перших аналізів і погодження на контрольну здачу в іншій лабораторії...
Тому перш ніж спробуєте в мене щось вимагати - те саме проведіть по відношенню до себе.
budivelnik написав:так от - я товстий і 1-5 років Зеленського переживу питання що будете робити Ви?
Та собственно что и все ) а вот лишний вес плохо для сердца - доказанный факт С Ахметова я особенно стебусь, по всем показателям Ко его недолюбливает и По бы оставить, там как и для Вас всё предсказуемо, но электорат дуди не дуди, а не поймет ))) Кстати, по годам 2014-2019 давайте посмотрим сколько Вы построили и, как я знаю, в конце концов, перешли на магазин и кафе, т.е. ужались, или это такое расширение?
Письмо «з Луганщини»Дорогие мои любители «новых лиц» и «народного правления»! Новее, чем у нас в «ЛНР» - нет нигде больше состава правления. Как один - все не у власти до 2014.... Все олигархи сбежали сами, у всех всё забрали и всем всё раздали. Как и планирует Зелёнский. Тарифы ниже, безвизу нету, томаса тоже, инвестиций нет, правовой беспредел есть. Адиннарод, мышебратья, диалог с РФ. И самое главное - не Порох у власти!(с)
lapay написав:Ціни на енергію і антикорупційні реформи в нас курирує Захід, і продовжить це робити при Зеленському чи Рабіновічу.
Так в чем достижения президента Порошенко если все курирует какой-то запад?
В тому, що зберіг працездатну більшість в Раді, незважаючи на те що, після підвищення тарифів, з неї вийшли популісти (Ляшко, Тимошенко). Взагалі, послідовна, зважена, передбачувана політика і економічні реформи - оце і є головний козир Порошенко, як Президента. Мінуси теж є, але, особисто я, вважаю, що Захід зможе їх подолати своїм тиском.
Вкладчик1234 написав:Моё сообщение, со ссылкой на новость о том, что омбудсмен Денисова собирает деньги на карточку, - удалил модератор Фейслес по жалобе какого-то порохобота за "распространение недостоверной информации".
Требую заблокировать жалобщика, восстановить исходное сообщение
в метро надо ей, по вагонам ходить. а то привыкли на чужом х.....
Ukrainian написав:Письмо «з Луганщини»Дорогие мои любители «новых лиц» и «народного правления»! Новее, чем у нас в «ЛНР» - нет нигде больше состава правления. Как один - все не у власти до 2014.... Все олигархи сбежали сами, у всех всё забрали и всем всё раздали. Как и планирует Зелёнский. Тарифы ниже, безвизу нету, томаса тоже, инвестиций нет, правовой беспредел есть. Адиннарод, мышебратья, диалог с РФ. И самое главное - не Порох у власти!(с)