|
Юнекс Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 13 чер, 2026 05:24
[quote="5963191:lloydbanksua"]
Таке смс мені прийшло 20 травня.
З іграми в банках з кред.лімітами краще перестраховуватися. І напевно краще було заплатити ті 600 грн мін платежу(невеликі гроші, плюс ви ж їх не втрачаєте, а вони йдуть на погашення основного боргу) а потім вже розбиратися що і як.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2026 06:05
1finanсier написав: lloydbanksua написав: Таке смс мені прийшло 20 травня. З іграми в банках з кред.лімітами краще перестраховуватися. І напевно краще було заплатити ті 600 грн мін платежу(невеликі гроші, плюс ви ж їх не втрачаєте, а вони йдуть на погашення основного боргу) а потім вже розбиратися що і як.
Это сейчас уже понятно, лучше бы заплатил (но снова таки вопрос: за что?), но когда видно в приложении, что у тебя все заплачено (т.к. только первый месяц льготного периода и омп не может быть в принципе), то не рассчитываешь, что дойдет до такого маразма. Это вся ситуация лишь пример сообществу, насколько конченый юнекс банк.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 227 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 чер, 2026 10:54
lloydbanksua написав: 1finanсier написав: lloydbanksua написав: Таке смс мені прийшло 20 травня. З іграми в банках з кред.лімітами краще перестраховуватися. І напевно краще було заплатити ті 600 грн мін платежу(невеликі гроші, плюс ви ж їх не втрачаєте, а вони йдуть на погашення основного боргу) а потім вже розбиратися що і як.
Это сейчас уже понятно, лучше бы заплатил (но снова таки вопрос: за что?), но когда видно в приложении, что у тебя все заплачено (т.к. только первый месяц льготного периода и омп не может быть в принципе), то не рассчитываешь, что дойдет до такого маразма. Это вся ситуация лишь пример сообществу, насколько конченый юнекс банк.
Я б написав офіційного листа з КЕП до банку, виклавши всю хронологію подій, додавши скріншоти. На них чітко видно, що у застосунку був збій. Також я звернув би увагу на хронологію повідомлень від банку. Якщо у клієнта в поточному місяці є ОМП, який має бути сплачений до 25-го числа, банк повідомляє про це 01-го числа. Натомість 20/05 банк пише про несплату ОМП, хоча у клієнта ще є час до 25/05, а насправді в поточному місяці ОМП не має бути, так як станом на кінець квітня у клієнта взагалі була відсутня заборгованість.
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 13 чер, 2026 18:56
Navegantes, это все очевидно, что был сбой (но не для банка), только они это взяли "в работу", и не мешает мне портить историю в УБКИ и постоянно надоедать звонками о погашении задолженности.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 227 раз.
-
-
Профіль
-
-
|