Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 23502351235223532354 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:32

airmax78 написав:
  sequence написав:а умение спекулировать бетоном дает возможность голосовать за пятерых?

Иногда и за пятерых тысяч. Но не думайте, что спекулировать бетоном - это такой легкий хлеб.

В данном случае более уместно говорить об "умении спекулировать бетоном В МИНУС" :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:35

Frant написав:
  budivelnik написав: Мене хвилює інше
1 Чи є на гілці підприємці з оборотом хоча б 1 млн в рік , які свідомо голосують за Зеленського ?
2 Якщо є
Чи можуть вони намалювати алгоритм поращення життя своїх працівників(читай підвищення зарплат) хоча б на 10% за рахунок власного бізнесу ,а не за рахунок все відібрати і поділити
3 Якщо алгоритм вони описати не можуть
Чи описав подібний алгоритм їх кумир?
Я не бачив
4 Якщо ні він не описував ні ви не знаєте - як будете виконувати його обіцянки про різке покращення хоча б для своїх?
5 Чи піднімете Ви виплати податків для того щоб покращилось життя пенсіонерів-бюджетників....

такі прості питання без відповідей - мене лякають сильніше ніж якісь там викрики люмпенів.

Я впевнений, що п.Будівельник не отримає відповідей на ці питання. :mrgreen:

В основному за Зеленського топлять люмпени та офісний планктон.
В мене в голові не вкладається
Як тільки люмпени і офісний планктон...
Я б своїм пяток лекцій прочитав з красивими описами їх майбутнього у випадку перемоги нуля....
Думаю що достукався б....
Тому офісні і люмпени можуть голосувати за нуля тільки в тому випадку ,якщо це підтримується вищестоячим керівництвом...
Тому й пробую вияснити у цих вищестоячих - їх мотивацію
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:39

l66 написав:
  Ruslan2453 написав:
  Ukrainian написав:Для меня реально самое большое разочарование в порошенко и его холуях даже не коррупция а то что он за пять лет (как мне правильно подсказал козак) так и не назвал войну войной

Війна Росії проти України. Чому речі не називають своїми іменами?
Якби президент у 2014 році назвав не АТО, а війна, оголосив воєнний стан на території Луганської та Донецької областей, а українські дипломати нагадали світу про Будапештський меморандум, зразу вимагали обговорювати ситуацію в нашій державі у Женевському форматі, то війна б уже закінчилася
https://www.radiosvoboda.org/a/28211790.html

Лично жду этого от нового президента Владимира Зеленского

Как же ты быстро "переобуваешься" - это поразительно,даже по несколько раз за один прыжок.

Здесь уже все заметили, что под именем пользователя Ukrainian пишут разные люди на разных языках и с противоположными взглядами.

Не думаю, что это раздвоение личности, просто эмигранты развлекаются. :D

Шановна пані; я уже не одноразово наголошував що остаточно ще не визначився кого підтримати і навіть тут в шапці ще не голосував.

Слава Україні!
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:42

Re: Політичні дискусії

Frant написав:Лохторат Зеленського взагалі не в курсі, що вже 5 років йде російсько-українська війна.

Пан Порошенко за п’ять років так і не назвав її війною. Чому?
https://www.radiosvoboda.org/a/28211790.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:48

budivelnik написав:
  Frant написав:
  budivelnik написав: Мене хвилює інше
1 Чи є на гілці підприємці з оборотом хоча б 1 млн в рік , які свідомо голосують за Зеленського ?
2 Якщо є
Чи можуть вони намалювати алгоритм поращення життя своїх працівників(читай підвищення зарплат) хоча б на 10% за рахунок власного бізнесу ,а не за рахунок все відібрати і поділити
3 Якщо алгоритм вони описати не можуть
Чи описав подібний алгоритм їх кумир?
Я не бачив
4 Якщо ні він не описував ні ви не знаєте - як будете виконувати його обіцянки про різке покращення хоча б для своїх?
5 Чи піднімете Ви виплати податків для того щоб покращилось життя пенсіонерів-бюджетників....

такі прості питання без відповідей - мене лякають сильніше ніж якісь там викрики люмпенів.

Я впевнений, що п.Будівельник не отримає відповідей на ці питання. :mrgreen:

В основному за Зеленського топлять люмпени та офісний планктон.
В мене в голові не вкладається
Як тільки люмпени і офісний планктон...
Я б своїм пяток лекцій прочитав з красивими описами їх майбутнього у випадку перемоги нуля....
Думаю що достукався б....
Тому офісні і люмпени можуть голосувати за нуля тільки в тому випадку ,якщо це підтримується вищестоячим керівництвом...
Тому й пробую вияснити у цих вищестоячих - їх мотивацію

Могу причислить себя к офисному планктону.
У нас вопрос выборов руководством не поднимается.
Type1

Подякував: 31 раз.
Подякували: 154 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:49

Viktor написав:freeze
В связи с чем лично у Вас такое отвращение к Порошенко?

Думаю, нічого особистого, просто бізнес (робота у виборчому штабі).
Бо як інакше назвати намагання щоденно та постійно коментувати як все погано за Порошенка та як добре буде коли прийде блаЗень.
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1369 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:49

Изображение президента РФ Владимира Путина на предвыборных бордах президента Петра Порошенко было размещено законно. Соответствующее решение принял Апелляционный административный суд.

В частности, суд принял решение, что наличие изображения президента РФ Владимира Путина на билбордах кандидата в президенты Украины Петра Порошенко не является участием Путина в агитации.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:57

vitaliian написав:Изображение президента РФ Владимира Путина на предвыборных бордах президента Петра Порошенко было размещено законно. Соответствующее решение принял Апелляционный административный суд.

В частности, суд принял решение, что наличие изображения президента РФ Владимира Путина на билбордах кандидата в президенты Украины Петра Порошенко не является участием Путина в агитации.

А судьи кто? Все наблюдали день рождения руководства административного суда?
Судебную систему нужно полностью перезапустить.
innamax2008

Подякував: 5 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 13:59

Порошенко різко скоротив розрив із Зеленським? З’явилося підтвердження соціологів https://wz.lviv.ua/news/388761-poroshen ... otsiolohiv

Зображення
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 14:01

V2 написав:
  Viktor написав:freeze
В связи с чем лично у Вас такое отвращение к Порошенко?

Думаю, нічого особистого, просто бізнес (робота у виборчому штабі).
Бо як інакше назвати намагання щоденно та постійно коментувати як все погано за Порошенка та як добре буде коли прийде блаЗень.

За плохо сделанную работу наступает ответственность. Вот кто-то и должен ответить, а отвечать ой как не хочется.
innamax2008

Подякував: 5 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

#<1 ... 23502351235223532354 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор