|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 28 кві, 2019 12:51
freeze написав:Я понимаю, что вам ненавистен американский опыт передачи власти.
Фріз Ви тут про жовч пишете і т.і., а от на себе намагалися глянути зі сторони? Колись я вважав Вас розумною людиною ... Щодо американського досвіду, та допомоги Зеленському ... Якщо кандидат в президенти погрожує існуючому президенту на всю країну і кричить, що він його вирок, то чи буде допомагати той якому погрожують? Га? В США хтось з кандидатів волав, що він вирок діючому? Як на мене, Зеленський веде себе нахабно, самовпевнено і по хамські, хоча для країни ще нічого корисного не зробив - палець об палець не стукнув, а вже такий як нібито Бога за бороду вхопив і так само як і всі, відмивав своє бабло в офшорах, тому нехай менше ляпає язИком а хоч щось робить, ну хоч щось, а не лише гастролі та Туреччина.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7016 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 28 кві, 2019 12:54
freeze написав: zРадио написав:Они 5 лет были фаворитами Запада и имели их безусловную поддержку. А Запад не мог поддерживать преступников. Поэтому и обвинить не позволит
Запад не поддерживал Порошенко, Запад поддерживал Украину. это принципиальная разница. Мы помним как последние месяцы Порошенко искал контакты с Трампом, но обломалось, даже не дозвонился. А Трамп одним из первых позвонил Зе с поздравлениями с победой. "Я как раз недавно разговаривал с новым президентом и поздравил его с невероятной гонкой, с невероятной кампанией, с большой и неожиданной победой, речь идет о 75% голосов"
Поддерживал Запад и Порошенко лично. А какой бред все эти годы несли европейские функционеры относительно "реформ", вспомните! Этим нельзя похвалить и поддержать всю Украину, это адресовано ее властям. Вся Украина как раз противилась "реформам", понимая их коррупционную, а не новаторскую сущность. Но чиновники ЕС на это закрывали глаза, поддерживая удобную для себя власть. Остаюсь при своем - ни Порошенко, ни Гройсмана, ни Парубия тюрьма не ждет. Расследования, вероятно, будут объявлены, но обвинения переданы в суд - нет. PS: что касается Трампа - стандартная дипломатическая практика
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Нед 28 кві, 2019 12:55
Народ, не ругайтесы вы по газу.
Помним же, что газ - это бизнес президентов, поэтому никто никогда не думал про энергоэффективность / энергонезависимость. Маємо те, що маємо, и пропетлять между крапелек уже не выйдет. Нужно реально что-то делать, и времени было целый вагон, но как всегда, интересен только свой карман, а не страна.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:02
zРадио написав: freeze написав: zРадио написав:Они 5 лет были фаворитами Запада и имели их безусловную поддержку. А Запад не мог поддерживать преступников. Поэтому и обвинить не позволит
Запад не поддерживал Порошенко, Запад поддерживал Украину. это принципиальная разница. Мы помним как последние месяцы Порошенко искал контакты с Трампом, но обломалось, даже не дозвонился. А Трамп одним из первых позвонил Зе с поздравлениями с победой. "Я как раз недавно разговаривал с новым президентом и поздравил его с невероятной гонкой, с невероятной кампанией, с большой и неожиданной победой, речь идет о 75% голосов"
Поддерживал Запад и Порошенко лично. А какой бред все эти годы несли европейские функционеры относительно "реформ", вспомните! Этим нельзя похвалить и поддержать всю Украину, это адресовано ее властям. Вся Украина как раз противилась "реформам", понимая их коррупционную, а не новаторскую сущность. Но чиновники ЕС на это закрывали глаза, поддерживая удобную для себя власть. Остаюсь при своем - ни Порошенко, ни Гройсмана, ни Парубия тюрьма не ждет. Расследования, вероятно, будут объявлены, но обвинения переданы в суд - нет. PS: что касается Трампа - стандартная дипломатическая практика
Я и не говорил о том, что посадят кого то из перечисленных, это практически исключено, я говорил о моральном осуждении большинством общества после вновь открывшихся фактов. А то что персонажи из ближайшего окружения сядут, тут я думаю особо никто не сомневается. По Гройсману как по мне он выделяется из этой когорты папередников в лучшую сторону. У меня к нему никаких моральных претензий нет, старался как мог.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:04
investorkiev написав: Долярчик написав: budivelnik написав:Те що половина старшої родини моєї невістки в Канаді ...
... мабуть, від добра тікали в Канаду... 
Ага, и половина семьи будивельника в Польше - патриотичненько!
... це ж так мило, одягнувши вишиванку, і-за кордону по скайпу прославляти Україну! )))
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:06
Василь-Рівне написав:В США хтось з кандидатів волав, що він вирок діючому? Як на мене, Зеленський веде себе нахабно, самовпевнено і по хамські, хоча для країни ще нічого корисного не зробив - палець об палець не стукнув, а вже такий як нібито Бога за бороду вхопив і так само як і всі, відмивав своє бабло в офшорах, тому нехай менше ляпає язИком а хоч щось робить, ну хоч щось, а не лише гастролі та Туреччина.
В США ни один президент не позволял организовывать такую грязную травлю соперника как это сделал Порошенко. Я еще удивляюсь выдержке нового президента, воспитанный человек в отличие от папередника.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:09
zРадио написав: Еще раз вопрос - что мешало диверсифицировать поставки углеводородов в Украину???
Например, отказ Турции пропускать танкеры с СПГ.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:16
freeze написав: zРадио написав:Они 5 лет были фаворитами Запада и имели их безусловную поддержку. А Запад не мог поддерживать преступников. Поэтому и обвинить не позволит
насчьот Трампа 1 - да. команда По поставила на Клiнтоншу, 2 - да. ВВП втручався в вибори США, ставивши на Трампа. i шо? де зрада?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 28 кві, 2019 13:20, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:16
freeze написав:В США ни один президент не позволял организовывать такую грязную травлю соперника
Вірно, за всю історію України ще не було випадку щоб в новорічну ніч посунули привітання діючого президента, напівп"яним кандидатом. Мільйони українців і я з друзями, пропустили новий рік із-за цього. Це дуже брудний та підлий поступок зі сторони Зеленського і точно, що це зроблено не за великим розумом!
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7016 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 28 кві, 2019 13:19
Долярчик написав:... це ж так мило, одягнувши вишиванку, і-за кордону по скайпу прославляти Україну! )))
Долярчик, чья б корова мичала ... сам звiдки родом, яким боком до Львова примазався?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1