Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 27202721272227232724 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 13:52

freeze написав:
Это очень классный поступок, который привлёк внимание к кандидату. Зеленский там не лил грязь на Порошенко. Ворота грязи открыл Порошенко, обливая дерьмом сначала Тимошенко, потом переключившись на Зеленского. Очень грязная предвыборная компания от Порошенко, полный повтор грязи от компании Януковича в 2004 году.

Было и продолжение
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 13:56

В США ни один кандидат в президенты не позволял организовывать такую грязную травлю соперника как это сделал Зеленский. Я еще удивляюсь выдержке Президента, воспитанный человек в отличие от Зеленского и реально обеспечил свободу слова и свободу выборов.
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:01

freeze написав:
  lapay написав:
  freeze написав:Вы постоянно врете.
Передача дел напрочь заблокирована папередниками. Все контакты с командой ЗЕ прекращены

Докази де? Я нагуглив "порошенко заблокував контакти з зеленським" і нічого не знайшов.

Вопросы в гугле надо правильно ставить, тогда у вас всё и получится.

Так ставте, і давайте посилання, інакше все це брехня.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:03

komp написав:В США ни один кандидат в президенты не позволял организовывать такую грязную травлю соперника как это сделал Зеленский. Я еще удивляюсь выдержке Президента, воспитанный человек в отличие от Зеленского и реально обеспечил свободу слова и свободу выборов.

Ну да, только постоянные намеки на "руку Москвы" и "сдаст Украину"(о Зе и не только).
Как на мой взгляд, сегодня это самое большое оскорбление.

И всё же, неужели хотя бы один день нельзя обойтись без ругани?
Уж помолчали бы, что ли.
Или не поругался - день пропал?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 28 кві, 2019 14:21, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:04

Re: Політичні дискусії

freeze написав:Нигде не написано, кто должен кого поздравлять

Вірно, але є традиції і програма передач де написано, що в 00-00 буде виступ президента, а не напівп"яного кандидата, який, до речі, так і не здав аналізи у ВАДа на наявнісь наркотичних речовин і я розумію чому, а Ви?
  freeze написав:А зачем вы постоянно смотрите 1+1 тем более на Новый Год ?

Я, якби живу у вільній країні і маю право дивитись ті канали які хочу, чи може Ви за цензуру? Не здивуюсь, що при ЗЕ вона таки буде. Щодо нового року - включили перший який попався, це був 1+1 і тут такий брудний поступок від Зеленського, правда потім включив дурачка, що нібито він тут не причому, нібито українці це круглі ідіоти і не розуміють, що це скотство.
  freeze написав:Миллионы украинцев пропустили Новый год из-за Зеленского

Ну так - аудиторія 1+1 це мільйони українців і Зеленський цим скористався і плював він на мене і на мільйони таких як я - було завдання нагадити діючому президенту і попіаритись перед остовпілими від такого нахабства громадянами України.
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:10

Василь-Рівне написав:
  freeze написав:Нигде не написано, кто должен кого поздравлять

Вірно, але є традиції і програма передач де написано, що в 00-00 буде виступ президента, а не напівп"яного кандидата, який, до речі, так і не здав аналізи у ВАДа на наявнісь наркотичних речовин і я розумію чому, а Ви?
  freeze написав:А зачем вы постоянно смотрите 1+1 тем более на Новый Год ?

Я, якби живу у вільній країні і маю право дивитись ті канали які хочу, чи може Ви за цензуру? Не здивуюсь, що при ЗЕ вона таки буде. Щодо нового року - включили перший який попався, це був 1+1 і тут такий брудний поступок від Зеленського, правда потім включив дурачка, що нібито він тут не причому, нібито українці це круглі ідіоти і не розуміють, що це скотство.
  freeze написав:Миллионы украинцев пропустили Новый год из-за Зеленского

Ну так - аудиторія 1+1 це мільйони українців і Зеленський цим скористався і плював він на мене і на мільйони таких як я - було завдання нагадити діючому президенту і попіаритись перед остовпілими від такого нахабства громадянами України.

Странно, не легче сразу было переключиться с 1+1 на любой другой канал ? А то столько негативных воспоминаний осталось даже спустя четыре месяца. Когда мне что-то не нравится, я сразу щелкаю пультом. Вот 5-й канал я не смотрел ни разу за последние 10 лет, и счастлив.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:17

Просто поразительно!
Такая любовь к "вождю", что без его поздравления НГ уже и не НГ! И если не выпил ровно в 00:00, год пропал. :)
Сверять время и жизнь с речами президента это круто!
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:24

freeze написав:Странно, не легче сразу было переключиться с 1+1 на любой другой канал

Ви робите вигляд, що не розумієте, що я не про канал, а про брудну виборчу компанію Зеленського і про його неодноразову брехню українцям, тому не варто його тут ідеалізувати шляхом поливанням лайном прихильників Порошенко, бо потім може бути дуже болісне розчарування. Я теж як і Ви (з Ваших слів на п'яну голову, які є для мене сумнівними) вивчав психологію, більше того - психіатрію, а тому стверджую: Зеленський небезпечний, а якщо отримає конституційну більшість у новообраному парламенті, то може бути біда. Така людина повинна суворо контролюватися.
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:30

freeze написав:Вот 5-й канал я не смотрел ни разу за последние 10 лет, и счастлив.

І чому я не здивований? Для вати 5 канал як світло для вампірів.
Єдиний канал що цілодобово транслював як майдан в 2004 року так і Евромайдан.
Не довелося потім вибачатися перед глядачами на відміну від ІНТЕРА та 1+1, типу "не виноватые мы, нас заставили".
Ніхто тут не співає дурнуватих пісеньок, не крутить російських серіалів, не грає прутнєм на роялі.
А що є? Якісні новини, документальні фільми про історію України, цікаві гості.
І як це для вас не жахливо, майже нічого про Порошенко, тільки коли йде офіціоз з Президентом.
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2019 14:33

Василь-Рівне написав:
  freeze написав:Странно, не легче сразу было переключиться с 1+1 на любой другой канал

Ви робите вигляд, що не розумієте, що я не про канал, а про брудну виборчу компанію Зеленського і про його неодноразову брехню українцям, тому не варто його тут ідеалізувати шляхом поливанням лайном прихильників Порошенко, бо потім може бути дуже болісне розчарування. Я теж як і Ви (з Ваших слів на п'яну голову, які є для мене сумнівними) вивчав психологію, більше того - психіатрію, а тому стверджую: Зеленський небезпечний, а якщо отримає конституційну більшість у новообраному парламенті, то може бути біда. Така людина повинна суворо контролюватися.

девiантний полiтик, це модно
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 27202721272227232724 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти