Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Президент Володимир Зеленський призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА. Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів'янин. У січні 2018 року Шмигаль став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго")
Не может быть такого. Я в это не верю. Зеленский пришел окончательно ликвидировать олигархов в Украине.
airmax78 написав: Сейчас нет. Сейчас они за справедливость и украинцам служат. С тройным гражданством.
И что такого криминального в тройном гражданстве если чел не на госслужбе? Супрун как и др. варяги от Порошенко типа Н. Яркськи избавилась от своего американского гражданства? Или этим можно?
airmax78 написав: Сейчас нет. Сейчас они за справедливость и украинцам служат. С тройным гражданством.
И что такого криминального в тройном гражданстве если чел не на госслужбе? Супрун как и др. варяги от Порошенко типа Н. Яркськи избавилась от своего американского гражданства? Или этим можно?
Т.е. вас задело только тройное гражданство, а не то, что руководство страны прислуживает "челу не на госслужбе".
Президент Володимир Зеленський призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА. Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів'янин. У січні 2018 року Шмигаль став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго")
Зашквар. Но я не ошибся - рыжий и с Зеленский порешает. На что у нас там еще цены не роттердамские из того, что производит Ахметов?
Порошенко скатился в маргинального ультранационалистического политика, отбив электорат у Тягнибока, Фарион и Яроша. Я так понимаю, что цель его предвыборной компании удержать пять процентов и все. Потому что не наблюдается ни малейшей попытки расширить свою электоральную базу.
Порошенко скатился в маргинального ультранационалистического политика, отбив электорат у Тягнибока, Фарион и Яроша. Я так понимаю, что цель его предвыборной компании удержать пять процентов и все. Потому что не наблюдается ни малейшей попытки расширить свою электоральную базу.
Ще раз 1 Вам яка різниця хто проводив політику на рух в Європу? Мене наприклад влаштовувало що це робив навіть Янукович...Друге питання,що він звернув в протилежний бік.... 2 Швидко розширити базу можна тільки з допомогою популістичних лозунгів... Популістів в нашій політиці -вистарчає.. Станом на сьогодні це ОППО,Батьківщина,Голос,Слуга Народу
Може нехай в Парламенті буде присутня хоча б одна ідеологічно однорідна Партія?
Доброго дня.Давно не заходив.Зайшов і побачив гарну статистику в опитуванні - "Голос"займає третє місце.Я зараз працюю в "Голосі",часу мало,працюю на перемогу!!!Дякую всім,хто проголосував за "Голос"!!!