Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 41234124412541264127 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:32

lapay написав:Зеленському треба вивчати соціологію, перед тим, як щось підписувати: https://blogs.uainfo.org/2019/10/02/na- ... elimi.html

Так про це насправді і мова - немає конкретики . Хто в ліс , хто по дрова . А точніше - лебідь , рак та щука ... Чотири роки все висіло . Зеленський пропонує щось міняти . Суспільство його намагається кудись штовхати - але само не знає , куди ... 34 % - за замороження конфлікту ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:37

Re: Політичні дискусії

Puente написав:Зеленський пропонує щось міняти

А для чого щось міняти? Комесь пече в одному місці?
Потрібно діяти на міжнародній арені, намагатися внести зміни в Статут ООН щоб позбавити Росію права вето, лобіювати миротворчу місію ООН на Донбасі.
А тим часом, Росія і надалі має перебувати під санкціями.

Для чого поспішати, коли всі і так вже навчилися жити за таких умов. Це ж буде програш, врата своїх інтересів, відбілювання Росії. А контрибуцію хто нам заплатить в такому разі, а?
Viktor

Подякував: 82 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:40

Viktor написав:
  Тракторист написав:
  lapay написав:Зеленському треба вивчати соціологію, перед тим, як щось підписувати: https://blogs.uainfo.org/2019/10/02/na- ... elimi.html

а разве последние выборы не самая лучшая и объективная социология?

Вибори не можна розцінювати як соціологічне дослідження, адже люди, як правило, голосують за прохідних кандидатів. Згідно принципу "для чого я буду голосувати за того, хто все одно не має шансів виграти"

люди прежде всегоголосовали против предыдущей власти, а соответственно и политики, которая эта власть проводила...[/quote]

Все добре було з політикою попередньої влади. Голосували зрадофіли, знаємо таких.
Viktor

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:43

Viktor написав:

Потрібно діяти на міжнародній арені, намагатися внести зміни в Статут ООН щоб позбавити Росію права вето, лобіювати миротворчу місію ООН на Донбасі.

Для чого поспішати, коли всі і так вже навчилися жити за таких умов. Це ж буде програш, врата своїх інтересів, відбілювання Росії. А контрибуцію хто нам заплатить в такому разі, а?

Ви взагалі вірите в те, що світу є якесь діло до України ? Та в кращому випадку - аби перестали стріляти . Все . Все інше їх мало цікавить . Якщо можна ще заробити - тоді ще це ... Слабо заморожений конфлікт завжди може загостритися - але навіть на варіант другого Придністров"я у нас політики не погоджуються ...
Puente

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:44

Тракторист написав:
  Viktor написав:Все добре було з політикою попередньої влади.

большинство граждан Украины считает по другому...

Тому що вони дурні (нерозумні) і не знають, що ідельної влади не буває. То утопія.
Viktor

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:45

zРадио написав:
  budivelnik написав:3 Назви мені хочаб один теракт на території Галичини - не можеш?
А чому - може туди такі як ти проплачені лізти бояться?
А может потому, что это всего 10% населения Украины? :mrgreen: Но мнят о себе так, будто все 90%...
1 Так Донбас-також 10% але при цьому
а - своєю тупістю загробили 13000 з яких 12000-своїх же
б -кількість терактів настільки висока ,що навіть не піддається обчисленню
2 То може пора навчитись одним 10% які постійно в щось вляпуються і в яких постійно чужі солдати і ідеї в тих 10% які не вляпуються і не допускають ні чужих ідей ні чужих солдат з прапорами?
В яких відсутні як свої так і чужі терористи з терактами
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:47

Puente написав:
  Viktor написав:

Ви взагалі вірите в те, що світу є якесь діло до України ? Та в кращому випадку - аби перестали стріляти . Все . Все інше їх мало цікавить . Якщо можна ще заробити - тоді ще це ... Слабо заморожений конфлікт завжди може загостритися - але навіть на варіант другого Придністров"я у нас політики не погоджуються ...

Я вірю в недопущення прецеденту, коли винуватцю все зходить з рук. І на це потрібно тиснути на зустрічах з Західними партнерами.
Viktor

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:49

Re: Політичні дискусії

Чого ви раптом на регіони перейшли ? Галичина має більш однорідний склад населення , на відміну від сходу - де дуже багато не місцевих генів - от і все .
Puente

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 13:53

Viktor написав:Я вірю в недопущення прецеденту, коли винуватцю все зходить з рук. І на це потрібно тиснути на зустрічах з Західними партнерами.

Ну - це добре ... І правильно ... Але - ідеалізм . Ніколи не виходило і не вийде і далі . Теоретично Європа дуже толерантна і демократична , але тільки поки не торкається реальних грошових інтересів ...
Puente

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2019 14:00

Puente написав:Чого ви раптом на регіони перейшли ? Галичина має більш однорідний склад населення , на відміну від сходу - де дуже багато не місцевих генів - от і все .
Я захищався...
Мені сказали що Галичина дуже маленька бо має всього 10% населення,а тому її досвід наведеня порядку не цікавий..
Я й вдарив свого опонента тим самим кінцем- що в ОРДЛО також всього 10%... але там кардинально інша ситуація
От і виходить-що деколи варто тим 10% в яких ситуація найгірша- переймати досвід тих 10% в яких ситуація найкраща...

ПС
Знову без привязки до регіонів...
Але звинувачувані в теракті в Києві
а - з Черкащини
б - пробували провести теракт в Галичині
В Галичині їх і схопили.

То хто терористів плодить? а хто їх знешкоджує?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 41234124412541264127 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему