|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:32
Так про це насправді і мова - немає конкретики . Хто в ліс , хто по дрова . А точніше - лебідь , рак та щука ... Чотири роки все висіло . Зеленський пропонує щось міняти . Суспільство його намагається кудись штовхати - але само не знає , куди ... 34 % - за замороження конфлікту ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:37
Puente написав:Зеленський пропонує щось міняти
А для чого щось міняти? Комесь пече в одному місці? Потрібно діяти на міжнародній арені, намагатися внести зміни в Статут ООН щоб позбавити Росію права вето, лобіювати миротворчу місію ООН на Донбасі. А тим часом, Росія і надалі має перебувати під санкціями. Для чого поспішати, коли всі і так вже навчилися жити за таких умов. Це ж буде програш, врата своїх інтересів, відбілювання Росії. А контрибуцію хто нам заплатить в такому разі, а?
-
Viktor
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:40
Viktor написав: Тракторист написав:а разве последние выборы не самая лучшая и объективная социология?
Вибори не можна розцінювати як соціологічне дослідження, адже люди, як правило, голосують за прохідних кандидатів. Згідно принципу "для чого я буду голосувати за того, хто все одно не має шансів виграти"
люди прежде всегоголосовали против предыдущей власти, а соответственно и политики, которая эта власть проводила...[/quote] Все добре було з політикою попередньої влади. Голосували зрадофіли, знаємо таких.
-
Viktor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:43
Viktor написав: Puente написав:Зеленський пропонує щось міняти
А для чого щось міняти? Комесь пече в одному місці? Потрібно діяти на міжнародній арені, намагатися внести зміни в Статут ООН щоб позбавити Росію права вето, лобіювати миротворчу місію ООН на Донбасі. А тим часом, Росія і надалі має перебувати під санкціями. Для чого поспішати, коли всі і так вже навчилися жити за таких умов. Це ж буде програш, врата своїх інтересів, відбілювання Росії. А контрибуцію хто нам заплатить в такому разі, а?
Ви взагалі вірите в те, що світу є якесь діло до України ? Та в кращому випадку - аби перестали стріляти . Все . Все інше їх мало цікавить . Якщо можна ще заробити - тоді ще це ... Слабо заморожений конфлікт завжди може загостритися - але навіть на варіант другого Придністров"я у нас політики не погоджуються ...
-
Puente
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:44
Тракторист написав: Viktor написав:Все добре було з політикою попередньої влади.
большинство граждан Украины считает по другому...
Тому що вони дурні (нерозумні) і не знають, що ідельної влади не буває. То утопія.
-
Viktor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:45
zРадио написав: budivelnik написав:3 Назви мені хочаб один теракт на території Галичини - не можеш? А чому - може туди такі як ти проплачені лізти бояться?
А может потому, что это всего 10% населения Украины?  Но мнят о себе так, будто все 90%...
1 Так Донбас-також 10% але при цьому а - своєю тупістю загробили 13000 з яких 12000-своїх же б -кількість терактів настільки висока ,що навіть не піддається обчисленню 2 То може пора навчитись одним 10% які постійно в щось вляпуються і в яких постійно чужі солдати і ідеї в тих 10% які не вляпуються і не допускають ні чужих ідей ні чужих солдат з прапорами? В яких відсутні як свої так і чужі терористи з терактами
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:47
Puente написав: Viktor написав: Puente написав:Зеленський пропонує щось міняти
Ви взагалі вірите в те, що світу є якесь діло до України ? Та в кращому випадку - аби перестали стріляти . Все . Все інше їх мало цікавить . Якщо можна ще заробити - тоді ще це ... Слабо заморожений конфлікт завжди може загостритися - але навіть на варіант другого Придністров"я у нас політики не погоджуються ...
Я вірю в недопущення прецеденту, коли винуватцю все зходить з рук. І на це потрібно тиснути на зустрічах з Західними партнерами.
-
Viktor
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:49
Чого ви раптом на регіони перейшли ? Галичина має більш однорідний склад населення , на відміну від сходу - де дуже багато не місцевих генів - от і все .
-
Puente
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 13:53
Viktor написав:Я вірю в недопущення прецеденту, коли винуватцю все зходить з рук. І на це потрібно тиснути на зустрічах з Західними партнерами.
Ну - це добре ... І правильно ... Але - ідеалізм . Ніколи не виходило і не вийде і далі . Теоретично Європа дуже толерантна і демократична , але тільки поки не торкається реальних грошових інтересів ...
-
Puente
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 жов, 2019 14:00
Puente написав:Чого ви раптом на регіони перейшли ? Галичина має більш однорідний склад населення , на відміну від сходу - де дуже багато не місцевих генів - от і все .
Я захищався... Мені сказали що Галичина дуже маленька бо має всього 10% населення,а тому її досвід наведеня порядку не цікавий.. Я й вдарив свого опонента тим самим кінцем- що в ОРДЛО також всього 10%... але там кардинально інша ситуація От і виходить-що деколи варто тим 10% в яких ситуація найгірша- переймати досвід тих 10% в яких ситуація найкраща... ПС Знову без привязки до регіонів... Але звинувачувані в теракті в Києві а - з Черкащини б - пробували провести теракт в Галичині В Галичині їх і схопили. То хто терористів плодить? а хто їх знешкоджує?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1