Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:Розколюєш суспільство заявками що втрати 150 осіб у внутрішніх розбірках це те саме що втрати 3000військових+10000 цивільних від зовнішньої агресії росії
К слову, если я и раскалываю общество, напоминая о том, что поклонник гитлера положил 5 невинных полицейских в центре столицы, то разделение здесь проходит по линии люди-нелюди, а не предатели-патриоты, как пытаешься это представить ты.
Никто за язык тебя не дергал - ты сам выбрал свою сторону в данном вопросе
budivelnik написав:Розколюєш суспільство заявками що втрати 150 осіб у внутрішніх розбірках це те саме що втрати 3000військових+10000 цивільних від зовнішньої агресії росії
К слову, если я и раскалываю общество, напоминая о том, что поклонник гитлера положил 5 невинных полицейских в центре столицы, то разделение здесь проходит по линии люди-нелюди, а не предатели-патриоты, как пытаешься это представить ты.
Никто за язык тебя не дергал - ты сам выбрал свою сторону в данном вопросе
1 В росії 84% поклонників фюрера,які проголосували за право введення ним військ в Україну і наслідком введення цих військ а - загинуло 3000 військових б - загинуло 10000 цивільних 2 В Україні ти знайшов одного прихильника -який забрав життя 5 бійців. Дядя-ти дурак? Ти акценти правильно ставиш? 3 Назви мені хочаб один теракт на території Галичини - не можеш? А чому - може туди такі як ти проплачені лізти бояться?
Совет Европы обеспокоен принятым в первом чтении президентским проектом закона о деятельности органов судейского управления (№ 1008), который предусматривает реформу судебной системы. Об этом говорится в письме генерального секретаря Совета Европы Марии Пейчинович-Бурич к министру иностранных дел Вадиму Пристайко, размещенном на сайте организации.
budivelnik написав:1 В росії 84% поклонників фюрера,які проголосували за право введення ним військ в Україну і наслідком введення цих військ а - загинуло 3000 військових б - загинуло 10000 цивільних
А что я не говорю об этом как чудовищном преступлении? Говорю, и регулярно.
budivelnik написав:2 В Україні ти знайшов одного прихильника -який забрав життя 5 бійців. Дядя-ти дурак? Ти акценти правильно ставиш?
Извини, об этом я тоже буду говорить. Защищать страну - это одно, а убивать своих же в мирном городе за 800 км от ТВД - это другое. Первое не извиняет второго!
budivelnik написав:3 Назви мені хочаб один теракт на території Галичини - не можеш? А чому - може туди такі як ти проплачені лізти бояться?
А может потому, что это всего 10% населения Украины? Но мнят о себе так, будто все 90%...
Тракторист написав:ваша формулировка не отрицает факта промывания мозгов, а лишь попытка подтвердить что такое промывание было...
Це, типу, якщо я когось попрошу навести приклад працюючого вічного двигуна, то я вірю в його існування? Я взагалі дуже скептично відношусь до терміну "промивання мізків", бо "промити" можна тільке те, що є, і ніколи ні до кого такий термін не вживав.
Нічого дивного. Зеленський пішов на вибори з завданням №1 - здати Україну Росії. З завданням №2 - перерозподілити потоки на Коломойського. Ні про яке добро для людей і думки не було. Скільки я не агітував за здоровий глузд, за те що потрібно залишити перевіреного бійця Порошенка ще на один термін - ніхто не слухав. Адже краще, як відомо, ворог хорошого. А всім хотілося кращого...ну от маєте гірше.
Тракторист написав:а разве последние выборы не самая лучшая и объективная социология?
Так ватани і отримали свої 20%. Якщо Зеленський цього не розуміє і думає, що може крутити суспільством, як циган сонцем, то це його, а не суспільства, проблеми.
а разве последние выборы не самая лучшая и объективная социология?
Вибори не можна розцінювати як соціологічне дослідження, адже люди, як правило, голосують за прохідних кандидатів. Згідно принципу "для чого я буду голосувати за того, хто все одно не має шансів виграти"