Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 49984999500050015002 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:07

lapay написав:
  zРадио написав:Вообще-то, это твоя работа. И ты неплохо с ней справляешься

Взагалі-то це ти спеціаліст по свастикам і зігам. :)
Блін, ще черепи забув...

Типичная порохоботская манипуляция - переложить ответственность за свастику с тех, кто ее носит, на тех, кто об этом говорит!

Я бы с удовольствием не тратил время на публикацию пруфов наличия нео-нацизма, если бы пустоголовые не черпали вдохновение с национал-социализма. Та даже если бы они просто носили свастики, зиговали и ничем больше не проявлялись - ок. Я бы тоже молчал. Но, к сожалению, вдохновляются они не только символами, но и примерами поведения - так, известный уже всем Регор, не просто зигует, а еще и чернокожих фанатов Манчестера метелит, иранцев режет, на журналистов нападает... И все это не в Британии и Иране, а на киевских улицах!!!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:26

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:
  lapay написав:
  zРадио написав:Вообще-то, это твоя работа. И ты неплохо с ней справляешься

Взагалі-то це ти спеціаліст по свастикам і зігам. :)
Блін, ще черепи забув...

Типичная порохоботская манипуляция - переложить ответственность за свастику с тех, кто ее носит, на тех, кто об этом говорит!

Я бы с удовольствием не тратил время на публикацию пруфов наличия нео-нацизма, если бы пустоголовые не черпали вдохновение с национал-социализма. Та даже если бы они просто носили свастики, зиговали и ничем больше не проявлялись - ок. Я бы тоже молчал. Но, к сожалению, вдохновляются они не только символами, но и примерами поведения - так, известный уже всем Регор, не просто зигует, а еще и чернокожих фанатов Манчестера метелит, иранцев режет, на журналистов нападает... И все это не в Британии и Иране, а на киевских улицах!!!

Сейчас активность товарища Регора поубавится
Специально для Песикота, решительно осуждаю
Не буди лихо пока тихо Зображення

Всё обещаю больше про товарища Регора ни одного слова !!!!! :lol: :lol: :lol:
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:38

shapo написав: Украинская ментальность с одной стороны не дала сползти в диктатуру как в соседних европейских республиках бывшего СССР не говоря о диком авторитаризме азиатских республик типа Туркмении,Казахстана, Узбекистана( Киргизия из-за 2-х противоположных кланов более напоминает Украину).
С другой стороны с такой ментальностью построить государство оказалось трудно, а последнее время закрадываются подозрения что и невозможно.

Це головна проблема. Ментальність анархістів переважно, за відсутності еліти. Суспільство, що до кінця не пройшло всі етапи розвитку, притаманні европейцям. Не було рабовласницького устрою, не було сословної і централізованої монархії, капіталізму. Лише перманентно феодалізм в різних проявах. Проблема ускладнюється тим, що певні території сучасної держави розвивалися окремо одна від одної в складі інших держав, що теж влинуло на менталітет. Таку державу треба створювати наново "залізом і кров'ю, а не балаканиною в парламенті", як казав Бісмарк. Пройти етап централізаці за допомогою жорсткої диктатури. Але історичні умови вже не ті, люди не ті...все не те. питання складне і неоднозначне. "Проект Україна", якщо розглядати державу в менеджерському розумінні, в теперішньому форматі не відбувся. Потрібні нові менеджери і нові концепції.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:41

ЛАД написав:
  Кармелюк написав:Я дуже розраховую, що Ви розумна людина і більше ніколи не будете піддаватись спокусі знову, щось доказати в не існуючій проблематиці антисемітизму в Україні.
P.s. Мені просто цікаво - у Вас особисто є знайомі антисеміти? І їх багато? Я маю тисячі знайомих в Південній, Західній і Центральній Україні, і кілька десятків в Східній Україні - і серед них жодного яскраво вираженого антисеміта не було і немає. Максимум, що бувало - це колись хтось скаже: він єврей або вона єврейка, ще бува анекдот про євреїв розкажуть (ну то й що - їх розказують і про українців, а особливо про їх різновид, який більше поширений у природі - хохлів, про росіян і чукчів, про молдаван і американців, і т.п.). Чи це вже треба вважати страшенним антисемітизмом? Це мені так повезло, чи Вам так не щастить, що Ви без кінця бідкаєтесь із цим антисемітизмом?
Повертайтесь у реальний світ з інтернету і ТБ. І щезне весь антисемітизм навколо Вас. Чи таки антисемітів в Вашому реальному оточенні лічити не перелічити? Тоді мені дійсно цікаво - а скільки ж їх поряд з Вами?

А у Вас "особисто є знайомі семіти?"
О наличии-отсутствии анти- лучше спрашивать у них.
Что Вы называете "яскраво вираженим антисемітом"? Человека, кричащего "бей жидов, спасай Россию (Украину)"? Или "яскраво вираженим (страшенним) антисемітизмом" Вы считаете исключительно погромы?
Такого, к счастью, нет.
Государственного антисемитизма сегодня, вроде, нет. Но бытовой существует. Вы, например, возьмётесь утверждать, что все Ваши "тисячі знайомих" согласятся, чтобы их дочка вышла замуж за еврея (цыгана, негра)?
Вы возьмётесь утверждать, что нет антицыганских и антинегритянских настроений? На основе того, что у нас нет ку-клукс-клана. Термин "черножопые" не слышали никогда? Или это ласковое название?
У нас просто мало негров и нет "наверху" цыган. Но объяснения наших "успехов" "засильем" в верхушке евреев, надеюсь, Вы слышали.
Ночной пост Переса прочитать успели? Это тоже не антисемитизм?
Вашу реакцию на мой пост я вижу. А на пост Переса? Его пост не прокомментируете?

Я никогда не писал, что ксенофобия в разных видах у нас зашкаливает. Боюсь, в Польше, например, она значительно выше. Но точно так же я против полного отрицания её существования в Украине. Это явление, если с ним не бороться, имеет свойство расти очень быстро и давать весьма ядовитые всходы.

Ещё раз - почему Вы среагировали на мой пост и не среагировали на пост Переса?
И обратите внимание, я, как правило, поднимаю эти вопросы в ответ на какие-то посты.

Дуже коротко. Пост Переса не читав... Валютну гілку теж майже не читаю...Хіба би ті пости, які попадають у топ 5 відповідей за тиждень. І якщо Ви пишете "Я никогда не писал, что ксенофобия в разных видах у нас зашкаливает." - то навіщо Ви так реагуєте на чиїсь нібито ксенофобські пости? А на Ваш пост я зреагував тому, що просто дістали абсолютно безпідставні твердження ( і не тільки Ваші) про нібито великий антисемітизм в Україні, вважаю досить вже товкти воду в ступі!
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:46

Кармелюк написав:......
Савченко... - то вона для Вас героїня? Але тільки убога?
А "оскверняют могильные памятники" точно антисеміти? Про проплаченних північним сусідом провокаторів ніколи не чули? Деяких навіть засудили...
Вийдіть з інтернету - антисемітів точно поменшає. Гарантую!

Ну да, ну да. Кругом одни проплаченные "північним сусідом" провокаторы. :)
Приклади засудженних можна?
Наши нацики белые и пушистые?

На мой вопрос о Пересе и его посте Вы так и не ответили. Или надо подождать? Или он тоже из "проплаченних північним сусідом провокаторів"?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:48

Кармелюк написав:Працюємо не покладаючи рук і не жалкуючи клавіш? І все заради того, щоб всі прониклись думкою останнього речення. Більше трешу! Дивно, а чому не згадали вислів одного відомого в світі політика - мовляв Україна, це не країна, а штучне утворення, якась помилка історії і це ненормально? А раптом збудеться Ваше пророцтво , де б Ви хотіли щоб опинилась територія України, в складі якої держави, а може держав (тоді детальніше, яка частина і де)?

Це працює так, не покладаючи рук наша псевдоеліта. 8) Гріш ціна такій державі, якщо її можуть зруйнувати дописи на форумі якоїсь людини і вплинути на свідомість громадян. Це визнання власної імпотенції. Імпотенції боротися за свої території, за свідомість власних громадян, за існування України і українця. Комплекс меншовартості треба вичавити спочатку і дивитися на наявні проблеми відверто, а не те, щоб хотілося бачти. Якщо повторювати :"Халва", хоч сто разів, в роті солодше не стане.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 18:53

Кармелюк
Когда Вы написали свой первый пост в 2 часа ночи, пост Переса ещё висел на форуме. Могли бы прочитать прежде чем обвинять меня в преувеличениях.
Да и последний мой пост, на кот Вы ответили, Вы тоже, похоже, не прочитали.
Я, вроде, ясно написал, что не преувеличиваю масштабы антисемитизма и прочих анти-, но и не замечать его существование нельзя.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 19:00

Коли виникає революційна ситуація? Коли правляча верхівка заважає розвитку виробничих сил, розвитку держави як такої. Теорія про "низи" і "верхи". Цю псевдоеліту сучасну тре викинути на смітник історії. Як казав Кузьма, все то повинно бути 3.14зжено і стріляно. 8)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 19:04

Кармелюк написав:Не прикидайтесь таким наївним! Подякувати за інфо можна і словами... І це форумчани тут роблять час від часу. А от як використовуються в інформаційній війні так звані "благодарности" *+1* проплаченими і згуртованими ботами із сусідньої держави і місцевою п*ятою колоною ми за останні 7 років вже дуже-дуже добре знаємо... І навіть до чого це призводить... І до чого ще може призвести...

Ложка к обеду - лайки отключили... барабанная дробь... в новогоднем обращении путина :mrgreen: Кажется, это зашквар :lol: Оказывается, отключать лайки - это прием российской пропаганды, а не борьбы с ней (рука-лицо)

В России под новогодним обращением Путина отключили лайки

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2020/01/2/7236418/
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 02 січ, 2020 19:23

zРадио написав:
  Кармелюк написав:Не прикидайтесь таким наївним! Подякувати за інфо можна і словами... І це форумчани тут роблять час від часу. А от як використовуються в інформаційній війні так звані "благодарности" *+1* проплаченими і згуртованими ботами із сусідньої держави і місцевою п*ятою колоною ми за останні 7 років вже дуже-дуже добре знаємо... І навіть до чого це призводить... І до чого ще може призвести...

Ложка к обеду - лайки отключили... барабанная дробь... в новогоднем обращении путина :mrgreen: Кажется, это зашквар :lol: Оказывается, отключать лайки - это прием российской пропаганды, а не борьбы с ней (рука-лицо)

В России под новогодним обращением Путина отключили лайки

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2020/01/2/7236418/

На нашей политветке подсмотрели и сплагиатили. Как оказалось, мы даже команду Киселева можем кое-чему научить)))
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
  #<1 ... 49984999500050015002 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему