Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 50485049505050515052 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 21:54

budivelnik написав:2 Як людина яка має теоретичні знання і перевірила істиність цих знань в реальному житті і бізнесі + досягла якихось економічних здобутків

Если не секрет, то кроме Львовской политехники где-то еще обучались?
Или самообразованием в свободное от бизнеса время?
И, опять же, если не секрет,что у вас сейчас за бизнес. Я знаю о магазине и генделике ( или, может, их несколько).
Когда вы предлагаете "рабам" заняться предпринимательством , то какие ниши в вашем регионе еще не заполнены да еще с минимальным собственным капиталом и драконовскими процентами в банках?
Составить вам конкуренцию в магазинах и генделиках или попытаться влезть на серьезный строительный рынок с крупными игроками?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 21:57

change_pm написав:freeze
Состоялась встреча с министром иностранных дел Омана
Эта встреча не по рангу *. Он себя и нашу страну унизил. Для таких встреч есть министр иностранных дел Украины.
зы. * На Востоке очень важно кто ты и от кого.

А вы большой специалист по БВ если знаете кто там и кого уважает?
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 21:59

Re: Політичні дискусії

change_pm написав:Зеленский покинул страну безо всяких документальных подтверждений

Зеля оманський з кровавим бізнесом знає як зупинити війну та знизити тарифи, та ще всякі інші рецепти лапші.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:03

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:
  detroytred написав:Да +1000500
Вы уже и с философской позиции показали картину и составляющие.
Мене просто завжди тішить, як купці без освіти належної, розмірковують, як доктори наук... :P Практик бере на себе функції теоретика.
1 Я даю 90% що рівень моєї освіти кращий ніж ваша семінарія
2 Як людина яка має теоретичні знання і перевірила істиність цих знань в реальному житті і бізнесі + досягла якихось економічних здобутків
Можу стверджувати
фІлЬозРфИ(церковноприхідської чи замполіти) - мені не друзі.\ і тим більше не можуть бути навіть опонентами

Замполитов-оппонентов Вы приплетаете с потолка, а проще -- просто брешете.

А то, что типичный кусок, так и остался куском с ограниченной широтой и глубиной -- Вы постоянно демонстрируете.
Вот так понимая чужое мнение.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:04

detroytred написав: А я почти уверен, что виток глобализации неизбежен.
И вся эта ересь, консерватизм и допотопная муть по возврату к национальным государствам пройдет.
Рост рынков неизбежен...
Это необходимое условие развития рыночных отношений, определённое ещё А.Смитом.
Альтернатива лишь одна -- третья Мировая, тёмные века.

Посмотрим, во что выльются красные флаги на мечетях Ирана.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:06

change_pm написав:freeze
Состоялась встреча с министром иностранных дел Омана

Эта встреча не по рангу *. Он себя и нашу страну унизил. Для таких встреч есть министр иностранных дел Украины.

зы. * На Востоке очень важно кто ты и от кого.

ззы. Подтверждает мнение, что поехал отдыхать, а тут журналисты пронюхали, приходится спонтанно что-то придумывать, с кем-то встречаться.

Пишут, что поскольку султан в маразме или болен, что одно и тоже, а указанная персона, встречается обычно с главами других государств.
Возможно и поехал Зеленский отдыхать, наступая на мальдивские грабли Порошенко.
Но скорее всего такие встречи не организовываются за пару часов.
Невозможно позвонить второму или третьему человеку в Омане и сказать давай через пару часов пересечемся.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:07

detroytred написав:НЕУЖТО ВЫ НЕ ВИДИТЕ И НЕ ПОНИМАЕТЕ, ЧТО УВЕЛИЧЕНИЕ ЭТОГО 30% (как количественное, так и качественное - эффективности их работы) -- ПОЛНОСТЬЮ В РУКАХ РЕГУЛЯТОРОВ РЫНКА!!!
Ще раз
1 Ні ви , ні Держава не в стані забрати в сьогоднішніх 30% ефективних більше 50% того що вони створюють.
Причин море
а - глобалізація - спробуєте забрати більше - активний переїде туди де забирають менше.пасивний залишиться там де і був
б - оптимізація - якщо я створив ,то в мене треба ще вміти забрати ,а коли сума забраного починає перевищувати межу(яку я сам собі виставив) я знайду виходи використовуючи не тільки чинне законодавство ,з допомогою яких зменшу податкове навантаження
Як приклад
а - підняли тарифи - я утеплився так, що мені по барабану який розмір тарифів бо моє споживання ресурсів в 3-7 разів менше ніж в пересічного
б - налякали ускладненнями у фіскалізації - я купив авто в лізинг (чого не робив жодного разу ,хоча й купував за 30 років 6 авто в салонах) і цією операцією створив податковий кредит в 100 000 грн ... я його до відшкодування не заявив і погашу в наступні періоди ,але Держава від мене вже ніколи цих 100 000 не отримає
До речі може цих 51 млрд Дефіциту бюджету і створили такі операції якими 0,5 млн таких підприємців як я вирішили захеджувати свої ризики від недолугості і волюнтаризму
2 Якщо забрали в 30% 50% від створеного а роздали 70% - то на кожного з цих 70% припало в рази менше ніж залишилось в руках тих хто створював.
От і виходить
Я живу на 10000 , а 70% дотаційних на 3000 - ясно що дотаційники дуже хочуть жити так само як і я....
Але хотіти деколи навіть і корисно.

Висновок
Поки Держава не примусить абсолютних(65% з 70%) дбати про себе самостійно (навіть шляхом бомжування і голодування) - до того часу жодних інвестицій в Україну не буде
І чим більше благ для себе будуть вимагати 70% субсидантів - тим менше в кінцевому результаті вони будуть отримувати ,по ки не прийде час чергової революції в якій буржуа яким буде що захищати розжене халявщиків під плінтус
ПС
До халявщиків я не відношу дітей-пенсіонерів-лікарів-вчителів-військових...
Але пенсіонери які не платили коли були працездатними не маю права вимагати собі кращого життя
Діти які не вчаться - не мають права в майбутньому вимагати собі такого ж життя як і ті хто вчились
Бюджетники - не мають права вимагати для себе кращого життя ніж працівники сфери в якій створюються матеріальні блага

тому
Чим швидше халявщики зрозуміють що в них крадуть не олігархи ,а вони своєю бездіяльністю крадуть в себе в рази більше - тим швидше ми станемо жити краще.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:10

Starikan написав:Посмотрим, во что выльются красные флаги на мечетях Ирана.

В ісламський пук. Це він з саудитами ще може тягятись, а з американцями кишка тонка.
  freeze написав:Возможно и поехал Зеленский отдыхать, наступая на мальдивские грабли Порошенко.

Покоління юппі все робить прискоренно.
Востаннє редагувалось lapay в Нед 05 січ, 2020 22:12, всього редагувалось 1 раз.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:11

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:1 Я даю 90% що рівень моєї освіти кращий ніж ваша семінарія
2 Як людина яка має теоретичні знання і перевірила істиність цих знань в реальному житті і бізнесі + досягла якихось економічних здобутків
Можу стверджувати
фІлЬозРфИ(церковноприхідської чи замполіти) - мені не друзі.\ і тим більше не можуть бути навіть опонентами
Замполитов-оппонентов Вы приплетаете с потолка, а проще -- просто брешете.
А то, что типичный кусок, так и остался куском с ограниченной широтой и глубиной -- Вы постоянно демонстрируете.
Вот так понимая чужое мнение.
1 Ти бувший військовий в льотному училищі
2 Ти не стройовий літун-а в кращому випадку викладач
3 КХ або схиблений на релігії ,або закінчив семінарію( про що свідчить добрих 70% його повідомлень)
Де я збрехав?
І останнє
Х еровий ти військовий пенсіонер,який бувшого військового який не пенсіонер - пробуєш обізвати.
Для мене - замполіт це посада,і я тебе так називаю бо ти жодного разу не мислив як тєхнарь ,.цілий час філософія
А от де ти бачив посаду -кусок?
Сам штанці протирав.армію просрав - а на других валиш?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2020 22:15

lapay написав:
  Starikan написав:Посмотрим, во что выльются красные флаги на мечетях Ирана.

В ісламський пук. Це він з саудитами ще може тягятись, а з американцями кишка тонка.

Иран - самый серьезный игрок на БВ ответственный за многие террористические организации по всему миру последние 20 лет.
Предыдущего президента США Обаму Иран нагибал на раз.
Сейчас демократические круги забились в США в очередной истерике " все пропало,нас накажут".
Видимо, Трампу доложили о готовящемся более серьезном событии, чем нападение на американское посольство в Багдаде.
shapo

Профіль

#<1 ... 50485049505050515052 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор