Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
shapo написав:Это результат 30-летней власти воров в вышиванках с патриотическими лозунгами. Полная безнадега
Це результат розкрутки Голобородька, на каналі Коломойського. Причому розкрутка через тваринні інстинкти плебса - посадити, відбрати, розстріляти, як в серіалі, чи в житті, сторічної давнини.
Большая часть населения и я этот сериал не смотрела. Причина в полном банкротстве папередников по всем проблемам
Серіал був лідером телеперегляду на каналі «1+1» за усіма аудиторіями, в тому числі за комерційною аудиторією 18-54. В Україні його подивилися більше 20 млн глядачів. А на офіційному Youtube-каналі «Кварталу 95» — 98 млн чоловік[17].
Причина в тому, що зелені більшовики роблять те саме, що і їх попередники, тільки в більш м'якому варіанті, і фундамент той самий - війна і зубожіння. Рецепт - багатих ("хабарників") розкурулити і посадити, і відразу буде щастя.
Ірина_ написав:Шановні форумчани! Всі, хто бажає обговорювати часи СССР, прошу сюди - Страсті по Сахаліну
З пов.
Тут треба взяти ініціативу на себе і з останніх 5-10 сторінок все що не стосується сьогоднення перекинути в резерваційну сторінку, а після цього , пару днів а - банити нещадно б - все одно повідомлення перекидати(або знищувати)це вже на розгляд адміністрації
budivelnik написав:......... та махал я твій цахал... Питання було в наступному 1 Борців за Ізраїль в Ізраїлі загинуло більше ніж борців за Незалежну Україну в новітній Україні(навіть з урахуванням наших втрат в ОРДЛО). Таким чином Україна для Українців більш комфортне місце для проживання ніж Ізраїль для євреїв
Якi роки Ви вiдносите до новітньоі України?
1991-2020
Официальных цифр не нашёл, но
Количество жертв войны на востоке Украины по состоянию на 31 декабря 2018 года по оценкам Управления верховного комиссара ООН по правам человека насчитывало от 40 до 43 тысяч.
Об этом сообщило представительство ООН в Украине в ответе на запрос "Радио Свобода".
"Из этого числа - 12,8-13 тысяч - погибли (3320 - гражданские, в том числе 298 пассажиров рейса MH17, сбитого 17 июля 2014, 4 тысячи украинских военных и 5,5 тысяч представителей вооруженных формирований), 27,5-30 тысяч человек ранены (7-9 тысяч гражданских, 9-10 тысяч украинских сил и 12-13 тысяч представителей вооруженных формирований)", - заявила глава представительства Оснат Лубрани.
budivelnik написав:2 Концепція Незалежної України є більш успішною ніж концепція незалежного Ізраїлю...по тій простій причині.що кількість євреїв у світі зменшується, кількість українців у світі збільшується
Так, за роки незалежностi населення України збiльшилось з 52 млн. до 38 млн. за пiдрахунками Дубiлета.
Не уважно читаєте.або підло маніпулюєте 1 Євреїв у світі було 16 млн стало 14 млн (за останні 72 років1948-2020) Українців у світі було25 млн стало 44 млн(за останні 72 років1948-2020) Українців у світі було (5 млн за межами +20 млн УРСР(28 млн всього *70% українці)=25 млн -стало (5 млн за межами бувшого СРСР+7 млн(за межами України але в межах бувшого СРСР)+38 млн*0,7+4млн*0,5(Крим+ОРДЛО)+5млн*,7(заробітки в Європі)=44 млн
Арифметика сомнительная сама по себе. Матвиенко тоже по Вашим подсчётам проходит как украинка? Канадские украинцы в 3-5-ом поколении это тоже круто. В Украине 52 38 млн.
ЛАД написав:
budivelnik написав:Ще раз Приведи приклад вбивства в Україні, яке можна назвати політично вмотивованим де б вбитим був єврей. не можеш - то сопи в тряпочку і не гемзай
Якщо немає вбивств, то немає антисемiтизму. Блискучий висновок!
Ви як унтерофіцерська вдова,яка сама себе шмагає.... Якщо за 30 років Незалежності в Україні не зафіксовано жодного вбивства єврея.причиною якого була національність - то про який антисемітизм в Україні йдеться? Наприклад українців в Україні за те що вони Українці - вбивали.... Але навіть цей факт не змушує вас не підтримувати православний русофашизм...
No comments. "Ви як унтерофіцерська вдова,яка сама себе шмагає".
Не так 1 З України виїхало 2-3 млн євреїв. 2 те що порахували зараз це населення .яке знаходиться на підконтрольній території, тобто 38 млн тут+4 млн на території ОРДЛО+Крим +5 млн заробітчан =47 млн 3 Таким чином якщо порівнювати з 52 млн то 52-3 млн євреї=49 і 47 млн. 4 тепер про Матвієнок Я приводив Вам пісню харківянина,російськомовного ,Борис Севастьянов... прослухали? По паспорту він росіянин (так як матвєєва українка) - а по суті? 5 В ізраїлі євреїв 6 млн+/- , в світі 14 млн +/- Як думаєте тих 7 млн які за межами Ізраїля вже 10-те(або й 30-те) покоління - можна рахувати євреями? Якщо можна - то чому канадських/аргентинських/тюменських в 3-му поколінні українців - українцями рахувати не можна?
Шановні форумчани В когось може скластись хибне враження, що я не переварюю євреїв, або що мене сильно хвилює питання що з ними буде далі... Повідомляю 1 Мене ні євреї ,ні єврейське питання ніколи не цікавило 2 Внаслідок того ,що кількість євреїв(навіть з урахуванням осіб які є євреями на 1/4 чи 1/8 ) в Україні мізерна(менше 1%) я здивований що шапо займає на цих сторінках стільки місця 3 Територія ізраїля практично дорівнює території Львівської області На відміну від Львівської - яка оточена Тернопільською, Волинською, Закарпатською, Івано-Франківською областями+Польща Ізраїль з усіх сторін оточений ворожими йому арабськими країнами Таким чином На мій погляд , те що кількість євреїв зменшується у світі, і в самому Ізраїлі в населенні відсоток арабів збільшується,а відсоток євреїв зменшується - говорить про те що в історичній перспективі Ізраїль як країна зникне з політичних карт світу. 4 Зважаючи на те ,що ідеї які просувались з територій Галичини-на сьогодні досягли територій ОРДЛО...а значить Ідеї Незалежної України - більш сильні і краще пристосовані для сьогоднішніх реалій політичного і економічного розвитку України , ніж ідеї сіонізму для євреїв Ізраїля.
Це все Більше нічого ПС Перехід на особистості в мене тільки тоді.коли ці особистості пробують паплюжити мій народ...на моїх сторінках.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 05 бер, 2020 18:03, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:5 В ізраїлі євреїв 6 млн+/- , в світі 14 млн +/- Як думаєте тих 7 млн які за межами Ізраїля вже 10-те(або й 30-те) покоління - можна рахувати євреями? Якщо можна - то чому канадських/аргентинських/тюменських в 3-му поколінні українців - українцями рахувати не можна?
Ты этого никогда не поймёшь но молодые американские евреи часто едут в Израиль отслужить в боевых частях, их деды и отцы дарят городам Израиля больницы, парки, концертные залы. Что - нибудь подобное делали канадские и американские украинцы последние 30 лет?
shapo написав:Что - нибудь подобное делали канадские и американские украинцы последние 30 лет?
Яресько ,Супрун , дружина Ющенка...далі продовжувати?
Американський мільйонер родом з Тернопільщини загинув в зоні АТО 19/06/2015 0 Розмір тексту: версія для друку Підгаєцька районна рада присвоїла місцевій гімназії ім’я Маркіяна Паславського – американця українського походження, який загинув 19 серпня 2014 року в бою під Іловайськом. Марк народився у селі Старе Місто Підгаєцького району, згодом сім’я переїхала у США.
Маркіян ПаславськийУ 1992 році, пішовши у відставку в ранзі капітана американської військової служби, Маркіян повернувся в Україну. Він був активним учасником Помаранчевої революції, Євромайдану. Отримавши громадянство України у 2014 році, «ФранкО» (мав такий позивний) пішов захищати Батьківщину у складі батальйону «Донбас».
55-річний Маркіян Паславський – заможна, успішна людина, мільйонер, є прикладом для наслідування юним українцям. Після кожного бою він збирав солдатський брифінг – робив так, як навчили в американській армії. Бійці завжди уважно прислухалися до порад Марка. Він не просто розбирав бій до найдрібніших подробиць, але й аналізував його.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 05 бер, 2020 18:07, всього редагувалось 1 раз.