Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 56635664566556665667 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 11:14

19yuriy91 написав:
  Kudrjavuy написав:
  Волгарь написав:СОЛОНИН -ОБЫЧНЫЙ ГРАФОМАН, И НЕ БОЛЕЕ. У настоящих историков он котируется даже ниже Резуна.

По поводу профессиональной Истории к Козаку-характернику.

у них щас новая звезда в исторических откровениях - путен

У нас и своих "Фарион" хватает.
Геббельсовщина меня не интересует - даже обсуждать это кощунственно.

Их же и противопоставил Эуропе с их стороны "Грета Тунберг"(хотя для Европы северный поток 2 и Южный, поставки угля из стран Юговосточной Азии, а для баранов "Грету Тунберг") - Вот для них и поставим "Фарион и Ко".
- Только в жизни всё наоборот!
И кто же продаёт Украину и её интересы, с населением, землями, заводами, портами, железной дорогой, институтами, образованием, здавоохранением, ....???
- Чей гешефт?
- Кто у нас на форуме "стонет" больше всего?
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 12:25

Kudrjavuy написав:
  Волгарь написав:
Для вас даже ограничил "лишнее" - по ссылке

СОЛОНИН -ОБЫЧНЫЙ ГРАФОМАН, И НЕ БОЛЕЕ. У настоящих историков он котируется даже ниже Резуна.

По поводу профессиональной Истории к Козаку-характернику.

:lol:

19yuriy91
кто такие эти "настоящие историки"?
список в студию.
и ,вообще, где рейтинг "настоящих историков" по степени их "правдивости"?
или по степени полит.необходимости.

Во всех науках есть мейнстрим, "генеральная линия" и бывают "р-р-революционеры", кот. якобы "переворачивают" науку.
Такое бывает даже в физике. Хорошо помню, когда ещё был студентом, вышла книга "Термодинамика", автор, кажется Верник, но точно не помню. Он рекламировал себя как революционера в физике, а книгу как переворот в науке. Мы тогда бегали покупали эту книгу, читали.
Ну и?
Где тот Верник со своей "Термодинамикой", а физика как была, так и осталась.
Таких "р-р-революционеров" хватает во всех науках. Нет, по-моему, только в математике. От них даже польза бывает. Но редко.
А уж в истории таким раздолье. Тем более всегда найдётся политич. поддержка.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 12:34

Правда і Істина

19yuriy91 написав:кто такие эти "настоящие историки"?
список в студию.
и ,вообще, где рейтинг "настоящих историков" по степени их "правдивости"?
или по степени полит.необходимости.

Монополії на Істину немає ні в кого. Але є Правда. Треба розрізняти Правду і Істину, бо іноді ставлять знак рівняння між ними, а то є не так. Правда в кожного своя, а Істина одна!

Кожний шукає СВОЮ ПРАВДУ, в той спосіб, яким вважає за потрібне. Існує багато релігій, філософій, як спосіб пошуку. Наприклад:

Християнин теж шукає Правду. Але ініціатором цього пошуку в християнстві є Бог, а людина дає відповідь на його запрошення. Іншими словами, нам запропоновано бути щасливими, а ми можемо прийняти цей шлях, або його відкинути. Однак, відкидаючи Істину, яку пропонує Творець і Господь, ми залишаємося у власному обмані й фантазіях, що віддаляє нас від щастя і призводить до страждань.

Отож, християнин, займається передовсім пошуком Істини, а не Правди, намагається критично поглянути на себе і на своє життя, це слухання і сприймання, це перевірка і довір’я. Христянином може бути тільки той, який справді любить себе і свою душу, який про себе дбає, і не тільки в матеріальному смислі. Щоб постати правдивим християнином, необхідно визнати, що ми не є творцями Істини і не є Істиною в останній інстанції та й вирушити на її пошуки.

Христос у св. Євангелії наголошує: «Пізнаєте Істину й Істина визволить вас» (Ів 8,32), а про себе свідчить: «Я дорога, Істина і життя» (Ів 14,6).
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 05 бер, 2020 13:13, всього редагувалось 5 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 12:41

ЛАД написав:Во всех науках есть мейнстрим, "генеральная линия" и бывают "р-р-революционеры", кот. якобы "переворачивают" науку.
Такое бывает даже в физике. Хорошо помню, когда ещё был студентом, вышла книга "Термодинамика", автор, кажется Верник, но точно не помню. Он рекламировал себя как революционера в физике, а книгу как переворот в науке. Мы тогда бегали покупали эту книгу, читали.
Ну и?
Где тот Верник со своей "Термодинамикой", а физика как была, так и осталась.
Таких "р-р-революционеров" хватает во всех науках. Нет, по-моему, только в математике. От них даже польза бывает. Но редко.
А уж в истории таким раздолье. Тем более всегда найдётся политич. поддержка.

Вы на 100% не правы!
Как раз понимание одной отрасли науки лежит на реальном воплощении с перекрёстком в реализации знаний в жизнь.
Именно по этой причине КХ - не трогает Исторические "факты", а приводит "ПРИМЕРЫ" - для Вашего понимания.

В переводе это означает: Учитесь батенька, учитесь, ... и чем больше Вы познаете, тем глупее будете выглядеть в обществе.(идиотов по Далю)
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 12:47

Козак-характерник написав:Монополії на Істину немає ні в кого. Але є Правда. Треба розрізняти Правду і Істину, бо іноді ставлять знак рівняння між ними, а то є не так. Правда в кожного своя, а Істина одна!

Это звучит уже в тысячный раз на форуме, и далеко не только в этой ветке - просто это кому-то выгодно тотальный идиотизм(по Далю)
Или впровадження трёх "Де"
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 13:14

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  shapo написав:убитых в войнах солдат ЦАХАЛ
та махал я твій цахал...
Питання було в наступному
1 Борців за Ізраїль в Ізраїлі загинуло більше ніж борців за Незалежну Україну в новітній Україні(навіть з урахуванням наших втрат в ОРДЛО).
Таким чином Україна для Українців більш комфортне місце для проживання ніж Ізраїль для євреїв
Якi роки Ви вiдносите до новітньоі України?
1991-2020

ЛАД написав:
  budivelnik написав:2 Концепція Незалежної України є більш успішною ніж концепція незалежного Ізраїлю...по тій простій причині.що кількість євреїв у світі зменшується, кількість українців у світі збільшується
Так, за роки незалежностi населення України збiльшилось з 52 млн. до 38 млн. за пiдрахунками Дубiлета.
Не уважно читаєте.або підло маніпулюєте
1 Євреїв у світі було 16 млн стало 14 млн (за останні 72 років1948-2020)
Українців у світі було25 млн стало 44 млн(за останні 72 років1948-2020)
Українців у світі було (5 млн за межами +20 млн УРСР(28 млн всього *70% українці)=25 млн -стало (5 млн за межами бувшого СРСР+7 млн(за межами України але в межах бувшого СРСР)+38 млн*0,7+4млн*0,5(Крим+ОРДЛО)+5млн*,7(заробітки в Європі)=44 млн

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Ще раз
Приведи приклад вбивства в Україні, яке можна назвати політично вмотивованим де б вбитим був єврей.
не можеш - то сопи в тряпочку і не гемзай
Якщо немає вбивств, то немає антисемiтизму.
Блискучий висновок!
Ви як унтерофіцерська вдова,яка сама себе шмагає....
Якщо за 30 років Незалежності в Україні не зафіксовано жодного вбивства єврея.причиною якого була національність - то про який антисемітизм в Україні йдеться?
Наприклад українців в Україні за те що вони Українці - вбивали....
Але навіть цей факт не змушує вас не підтримувати православний русофашизм...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 13:18

budivelnik написав:Наприклад українців в Україні за те що вони Українці - вбивали....
Але навіть цей факт не змушує вас не підтримувати православний русофашизм...

Сумно від того стає... :( "Славних прадідів великих, правнук поганий", як писав Шевченко. Хоча пан Лад, можливо і не є українцем. Бо стидається свого походження, не називає його.

За те, щоб ми сьогодні жили, вмирало стільки синів і доньок України. І вмирали вони не лише за те, щоб ми жили, але й пам'ятали ким є - українцями, а не Бог зна ким, якоюсь аморфною масою, людьми без роду і племені. Ми повинні пам'ятати їх жертви, берегти пам'ять про всіх тих, хто дав нам сьогодення у незалежній Україні.

Нагадаю уривок з листа Івана Нагірного всім нам, українцям!

"Мені себе не жалко, а жалко вас. Коли я загину, то це все й страждання, а Ваше тілько почнеться.
Мені страшенно шкода Галі. Ви сяк-так, хоч теж не мед пили, а все-таки прожили, а вона ще й не бачила життя. Правда, я не батько й не маю права розпоряджатись, але я не можу не сказати Вам свого слова, бо Ваше гірке і тяжке життя залеже від мене...
Ви страждаєте... за те, що я мав щире і правдиве серце, щиро поважав свій рідний край і нарід й з одвертою душою пішов боронити його, не спізнавши, що нарід, особисто наш, український, це сіра маса, яка не тілько не здатна робити сама або допомагати в роботі, а навіть не здатна й гадати про щось гарне, себто про свою кращу долю. Тілько й того, що весь час, як ті гади, шипіли з нор, даючи своє жало, щоб я ним когось кусав, а коли прийшло до гіркого, то вони злякались і во ім’я спасенія своїх маєтків подло віддали мене на кару.
Я коли згадаю, як я вірив на людей і ніс за їх своє молоде життя і нарешті одержав таку дяку, так хочеться проклясти той час і хвилину, в яку я клявся бути оборонцем. Правда, я і вмру оборонцем, але оборонцем не свори зрадників, а оборонцем тої святої ідеї, за яку я голову ніс і кладу її в могилу. “Ну, нічого, моя мука буде комусь наука”.
Історія колись скаже, хто я був і де дівся. Нехай вони живуть, а Ви страждайте, але нехай не забувають, що їхнє життя куплене кров’ю Вашого сина."

Невже ми є невдячною сірою масою, що не здатна усвідомити велич жертв, які робили наші предки заради нашого майбутнього? :shock: :( :cry:
Ні, я таким не хочу бути! Я є Українцем, нащадком славних прадідів великих! Я є Українцем!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 05 бер, 2020 13:34, всього редагувалось 4 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 13:31

Re: Політичні дискусії

Козак-характерник написав:: «Я дорога, Істина і життя» (Ів 14,6)
Дорогу осилит идущий
Мизантрóп

Подякував: 1599 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 13:39

Козак-характерник
О "прорыве" пост майдановских "властей".
О ЯО, стратегической авиации, стратегическом ракетном щите, вертолётах, паровозах, ... и технологическом "развитии прорывном" Украины в технологиях:
Добавляем:
ВРУ ратифицицировала договор с Францией на покупку катеров для охраны морских
https://sprotyv.info/news/vru-ratificic ... kih-granic
В среду, 4 марта, Верховная Рада ратифицировала рамочный договор между правительствами Украины и Франции по официальной поддержке усиление морской безопасности и обороны Украины, который был подписан 19 ноября 2019 года в Париже. За данное решение проголосовал 261 народный депутат, информирует официальный сайт украинского парламента.

Согласно договору, французская сторона предоставляет украинской стороне официальную поддержку на основе условий соглашения Организации экономического сотрудничества и развития (ОЭСР) по экспортным кредитам, предназначенную для финансирования закупки 20 катеров без вооружения для обеспечения морской безопасности и охраны морских границ.

Согласно условиям соглашения OEСР, поддержка составит, максимум, 85% от общей суммы контракта и не превышает 116 029 250 евро. На эту сумму финансируется приобретение французских товаров, работ и услуг на сумму, которая составляет не менее 50% от общей суммы контракта, а также приобретение украинских или иностранных товаров, работ и услуг в пределах 50% от общей суммы контракта.

При этом за выполнение контрактов с украинскими или иностранными поставщиками товаров, работ и услуг несет ответственность французский поставщик, и при условии, что расходы, связанные с приобретением украинских товаров, работ и услуг, не превышают 30% от общей суммы контракта в соответствии с Соглашением ОЭСР.

Это в стране, где невостребованы верфи, институты, заводы,... - где когда то строились авианосцы, и самые прорывные суда на "воздушной подушке"...?
Делаем ставки: Сколько кораблестроителей Украины будет вынуждено выехать в Францию?
Кто стоит за созданием таких условий "хозяйственной деятельности"?
Kudrjavuy

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 бер, 2020 13:45

Козак-характерник
О внешней политике:
- Это они прямым текстом намекают на Крым! :shock:
https://sprotyv.info/news/byli-by-tanki ... osgvardiju

Законодательное собрание Санкт-Петербурга очень двусмысленно поблагодарили сотрудников Росгвардии. Некоторые депутаты предлагали кланяться гвардейцам, другие отметили, что, если б не они, в РФ стояли б танки другой страны.

Об этом сообщает «Znak.com». https://www.znak.com/2020-03-04/parlame ... RSHEuS87MA

Депутат Максим Резник при обсуждении заметил, что текст благодарности составлен так, что нетрудно догадаться, за что будут голосовать депутаты: «Фактически из документа следует и нам предстоит проголосовать, поддерживаем ли мы функции опричников и жандармов при разгоне мирных манифестаций и благодарны ли им за это».

Комментируя выступление оппозиции, Макаров заявил, что росгвардейцы выполняют опасную задачу и сохраняют покой в обществе.

«Они не просто боевые офицеры, они охраняют вас… Вот представьте акцию, выходит толпа 1 тыс. человек на 15 тыс. Это приведет к кровопролитию и страшным преступлениям. А потрясения нам не нужны, как говорил Столыпин. Эти люди заслуживают не просто благодарности, а чтобы при их виде срывали шапки и кланялись им в пояс».

По словам спикера Законодательного собрания, при распаде Советского Союза Михаил Горбачев «сдавал своих подчиненных», а армии приходилось уходить из Европы, оставляя там дорогостоящую технику.

«Не будь Росгвардии, я не уверен, что у нас на каждом перекрестке не стояли бы танки другой расцветки», — заключил он.

Геббельс в Орде бессмертен!
Kudrjavuy

Профіль

#<1 ... 56635664566556665667 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей