Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69576958695969606961 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 20:37

bevzaalex написав:andrijk777
Мабуть усі без виключень, перераховані Вами Андрій, пани не ставили собі за мету такі зміни. Тож передвиборче декларування ними цих змін було лишень брехливими обіцянками. Адже по факту маємо те що маємо під соусом виправдань.
Тож Порох, при всій моїй симпатії, нажаль поповнив ряди дрібних автохтонних політиків, і на повагу, довіру і велич не заслуговує, як представник влади.
Як особистість і співгромадянин так, моя глибока повага і вдячність Петру Олексійовичу. Взірець.

Чому Порошенко стільки зробив (тобто набагато більше, ніж інші)?

Тому, що умови були такі, що менше й не міг зробити для захисту своєї влади.
А саме -- відбувся Майдан (зросли вимоги від суспільства та партнерів), відбувалася війна (не підніми забезпечення армії і що?)

Тому він зробив, як і попередники, по мінімуму.
Мінімуму для свого часу.
Але який був вище відносно мінімуму часів попередників.

Тобто він за великим рахунком не ліпший, не гірший за інших.
Такий же герой свого часу...

Але країні для переходу на новий якісний рівень потрібен справжній герой і Ко.
Герой -- тобто з цілями переходу до інклюзивних інститутів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 20:41

lapay написав:Колишній шоумен та ведучий Олександр Скічко стане очільником Черкаської обласної державної адміністрації. Відповідне призначення підтримали урядовці.

Рішення ухвалили під час засідання Кабінету Міністрів 20 січня.
https://7dniv.rv.ua/ukrayina-ta-svit/sh ... stratsiiu/

О Господи. Зеленський пробиває дно кожен день...
Думаю в останній рік свого "правління" він лисого прем'єром назначить.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 20:43

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Чому Порошенко стільки зробив (тобто набагато більше, ніж інші)?
А саме -- відбувся Майдан (зросли вимоги від суспільства та партнерів), відбувалася війна (не підніми забезпечення армії і що?)

Дядьку- ти хоч сам аналізуєш те що пишеш?
Так просто зніми шапку. відстебни крила і проаналізуй...
З твоєї логіки виходить що..
Я став мільонером не тому що зробив по максимуму від того що міг зробити, а тому що умови навколо мене змінились...
А всі інші ,які не змогли зробити навіть те що зробив я - кращі від мене , просто такі як я їх заглушили...

В психіатора давно перевірявся?
Бо таку єресь женеш ,що мені аж страшно стає за тих хто змушений був тебе слухати 25 років..Тепер мені зрозуміло чому армія боєздатність втратила в 2013-2014....
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2996 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 20:46

andrijk777 написав:О Господи. Зеленський пробиває дно кожен день...
Думаю в останній рік свого "правління" він лисого прем'єром назначить.

Його лисий має військову спеціальність - піаніст. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 20:48

bevzaalex написав:Тож Порох, при всій моїй симпатії, нажаль поповнив ряди дрібних автохтонних політиків, і на повагу, довіру і велич не заслуговує, як представник влади.

На велич звичайно не заслуговує.
Але позитивне що він зробив, окрім "мови, віри і армії", це назначив прем'єрами дуже потужних і професійних людей - Яценюка і Гройсмана.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 20:50

budivelnik написав:
  detroytred написав:2. Ти знову збрехав (на цей раз що я бідний) і на цьому побудував.
Без брехні в тебе ніяк.
Як мені подобаються ті в кого вата замість мізків...Ні секунди не можуть без зашкварів.
1 Ти ідейний військовий, який все життя був в армії і єдине чим займався це коловся-плакав-але готував армію до війни
2 Чи барига, з одним пагоном, бо другий відірвав щоб мішки не заважало красти?

Якщо перше - то ти бідний, а значит зашкварився з своїм пунктом 2 , бо зараз сидиш на голу пенсію , якої навіть на таблетки не вистарчить..
Якщо друге - то ти зажравшийся ,ідеологічно брехливий ватан ,який прикривався званням справжнього совка, що життя поклав заради благополуччя Держави.

Ти знову якісь свої забаганки- виглядання надаєш.

Назви крітерії бідності в Україні.
Та від них відштовхуйся, а не від своїх хателок.
Військові пенсіонери не багаті, але й не бідні.

Изучай:
Стратегія подолання бідності (2001 р.) визначає бідність як неможливість унаслідок нестачі коштів підтримувати спосіб життя, притаманний конкретному суспільству в конкретний період часу[1]

Очевидно тут маємо справу із визначенням відносної бідності. Іншим прикладом є означення бідності прийняте Європейським Союзом у 1984 році. Воно визначає, що «бідні це ті, чиї ресурси (матеріальні, культурні та соціальні) є настільки обмеженими, що виключають можливість провадити мінімально прийнятний рівень життя в суспільстві тієї країни у якій вони проживають».

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Бідність

А в тебе з отсебятини мабуть виходить, хто не мільенер, як ти, то бідний.

Тобто виявилося третє 3 -- ти як звичайно якусь ахінею від себе вигадав. Та на ній побудував.
Без вигадок або брехні в тебе ніяк))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:03

pesikot написав:Ітогі подвєдьом. 2021-01-20

6) Джо Байден принял присягу президента США
78-летний Байден стал старейшим президентом в истории США, вступившим в эту должность

Камала Харрис приняла присягу вице-президента США
56-летняя Харрис стала первой женщиной и первой американкой африканского, ямайского и южноазиатского происхождения в должности вице-президента США

pesikot написав:PPPS. А я говорил, что Байден будет президентом :)

Усi привiтали дiдуся Байдена & Камалу Гаррic? 8)
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:04

budivelnik написав:
  detroytred написав:Чому Порошенко стільки зробив (тобто набагато більше, ніж інші)?

Дядьку- ти хоч сам аналізуєш те що пишеш?
Так просто зніми шапку. відстебни крила і проаналізуй...
З твоєї логіки виходить що..
Я став мільонером не тому що зробив по максимуму від того що міг зробити, а тому що умови навколо мене змінились...
А всі інші ,які не змогли зробити навіть те що зробив я - кращі від мене , просто такі як я їх заглушили...

В психіатора давно перевірявся?
Бо таку єресь женеш ,що мені аж страшно стає за тих хто змушений був тебе слухати 25 років..Тепер мені зрозуміло чому армія боєздатність втратила в 2013-2014....

Так ти, дурко, і не помітив зміни умов навколо себе -- совок зник та ти з армії звільнився.
Ці дві умови дали змогу стати тобі мільйонером.

Змогу!
Ти зкористався цією змогою.
Але капіталізм та ринок -- це конкуренція. Де апріорі на всіх виробників СПОЖИВАЧІВ не достатньо, щоб усі перші стали мільйонерами.

Зрозумій, торгашику, що ти конкурента часто зкидаш не трошки вниз, а до долу. Або займаеш чиесь місце.
Застолбив і все.
Насиченість ринку.

Те, що для зкористання змогою треба і самому працювати по максимуму в умовах конкуренції, ніхто не заперечував.
А ти на цьому побудував свою приписану мені дурню.
Все, як завжди.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:07

detroytred написав:Військові пенсіонери не багаті, але й не бідні.
Ще трошки і будеш в групі моєї підтримки
1 Бідний-багатий - питання не суми , а світогляду.
Багатий не той хто багато заробляє
і не той хто мало тратить
Багатий той , хто заробляє більше ніж витрачає.

2 Як думаєш
Скільки тут присутність хотіли б що вершиною їх карєри була пенсія в 6000-8000 грн , після 25 років ать-два????
А скільки тих , хто уважно почитує те що пишу я, щоб отримати можливість досягнути( і перевершити) мої досягнення..
Адже я простий торгаш
Ти елітний військовий пенсіонер...

Тепер дійшло? чому тобі тут писати не варто... не гарно плодити совків як сам...краще вже потенційних мільонерів.які повинні розуміти що рішення вони будуть приймати самі і відповідальність за прийняті рішення будуть нести також самі..
А то в тебе
Погано живуть не тому що прийняли погане рішення-а тому що Порошенко недопрацював...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:15

detroytred написав:Зрозумій, торгашику, що ти конкурента часто зкидаш не трошки вниз, а до долу. Або займаеш чиесь місце.
Дурнику...
Це до тебе ніяк не дійде
Поки всі були голодупі як ти - доти ринку не було..
Потім зявились торгашики, які створили примітивний ринок, при чому те що вони заробили - вони не спалили/викинули - а почали шукати куди б потратити зароблене, тому відразу навколо них зявилис
інтернет-доставка - замість кравчучки
салон краси - замість баняк і синку стрижи навколо
медичні послуги - замість 1,5 грн на хворого в день
і так далі і тому подібне

Але ясно , що коли 95% таких голодупенків як ти - то ніякий Порошенко з 5% успішних - на ці дупи трусів не набере,тим більше що вони й підтираються лопухом..бо послуги виготовлення піпіфаксу в совку не було(чим підтирався? Правдою/Красной Звєздой??)

Тому
Якщо селянин взяв лопату, накопав бульби,вигодував свиню-продав і купив трактор,щоб посадити більше бульби ,вигодувати більше свиней і продавши купити ще й авто і вивчити дітей - то крім бажання селянина нічого не потрібно...не потрібно навіть Порошенка який по твоєму повинен створити умови для заходу сюди американської чи німецької компанії...потрібно просте бажання селянина
а - жити краще
б - розуміння що покращити своє життя в цьому поколінні може тільки він сам...
А поки політики придумають схему покращень - то він повторить твій подвиг з красной звездой...
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 69576958695969606961 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему