Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69586959696069616962 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:16

budivelnik написав:
  detroytred написав:Військові пенсіонери не багаті, але й не бідні.
Ще трошки і будеш в групі моєї підтримки
1 Бідний-багатий - питання не суми , а світогляду.
Багатий не той хто багато заробляє
і не той хто мало тратить
Багатий той , хто заробляє більше ніж витрачає.

2 Як думаєш
Скільки тут присутність хотіли б що вершиною їх карєри була пенсія в 6000-8000 грн , після 25 років ать-два????
А скільки тих , хто уважно почитує те що пишу я, щоб отримати можливість досягнути( і перевершити) мої досягнення..
Адже я простий торгаш
Ти елітний військовий пенсіонер...

Тепер дійшло? чому тобі тут писати не варто... не гарно плодити совків як сам...краще вже потенційних мільонерів.які повинні розуміти що рішення вони будуть приймати самі і відповідальність за прийняті рішення будуть нести також самі..
А то в тебе
Погано живуть не тому що прийняли погане рішення-а тому що Порошенко недопрацював...

Ти знову згенерував критерії зі стелі.

Для мільярдера ти нищеброд.
І що?
Мова про об'єктивні критерії.

Ну а уж порівнювати змоги по особистому збагаченню військового та цивільного -- це дурня у кубі.
У мене та інших мети збагатитися не було!
А ти займаешся то армією в ГСВГ, то будівництвом, то горілкою торгуєшь -- ДЛЯ ПРИБУТКУ, для особистого збагачення.
Мета виробництва при ринку - це прибуток. Крапка. Приватне виробництво - приватний прибуток.

А тепер порівнюеш баригу з держслужбовцем, який зарання обмежений по особистому збагаченню.

Дурко, в нас інші критерії успіху.

Ти що куриш там?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:20

budivelnik написав:
  detroytred написав:Зрозумій, торгашику, що ти конкурента часто зкидаш не трошки вниз, а до долу. Або займаеш чиесь місце.
Дурнику...
Це до тебе ніяк не дійде
Поки всі були голодупі як ти - доти ринку не було..
Потім зявились торгашики, які створили примітивний ринок, при чому те що вони заробили - вони не спалили/викинули - а почали шукати куди б потратити зароблене, тому відразу навколо них зявилис
інтернет-доставка - замість кравчучки
салон краси - замість баняк і синку стрижи навколо
медичні послуги - замість 1,5 грн на хворого в день
і так далі і тому подібне

Але ясно , що коли 95% таких голодупенків як ти - то ніякий Порошенко з 5% успішних - на ці дупи трусів не набере,тим більше що вони й підтираються лопухом..бо послуги виготовлення піпіфаксу в совку не було(чим підтирався? Правдою/Красной Звєздой??)

Тому
Якщо селянин взяв лопату, накопав бульби,вигодував свиню-продав і купив трактор,щоб посадити більше бульби ,вигодувати більше свиней і продавши купити ще й авто і вивчити дітей - то крім бажання селянина нічого не потрібно...не потрібно навіть Порошенка який по твоєму повинен створити умови для заходу сюди американської чи німецької компанії...потрібно просте бажання селянина
а - жити краще
б - розуміння що покращити своє життя в цьому поколінні може тільки він сам...
А поки політики придумають схему покращень - то він повторить твій подвиг з красной звездой...

І це знаток економіки))

З тезами -- більше копай, сади і збагачуйся.

Ти в школі вивчав, як надлишки молока в море зливали, та бачив, як поля з врожаєм запахують?
Це ж шкільний рівень знань!!!

Чого ж ти так подурнів...?
Хоча це черговий Шнобель.
Як ти тільки це червоним не визначив - загадка.
В тебе тоді 100% Шнобель.

Прості вирішення кореневих проблем ринкової економіки від будівельника))
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 20 січ, 2021 21:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:27

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Для мільярдера ти нищеброд.
І що?
Мова про об'єктивні критерії.
Для мене ти ніщеброд - і що?
1 В США 12 млн мільйонерів ( в їх валюті)-приблизно кожен 30-тий
2 В Україні приблизно 0,1 млн мільйонерів в нашій валюті(без урахування житла) - приблизно кожен 400-тий
З урахуванням житла - кожен 50-тий

Питання
1 Як збільшити в 13 разів кількість мільйонерів?
2 Скільки часу треба дати Президенту щоб він ввів правила і змусив населення різко збагатитись?
3 Хто з тут присутніх вважає що мала кількість мільйонерів - це відповідальність влади
АВ хто вважає що відповідальність самого населення?
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2996 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:33

detroytred написав:Ти в школі вивчав, як надлишки молока в море зливали, та бачив, як поля з врожаєм запахують?
Дурнику
Ти в якому столітті живеш?
Коли останній раз на теренах бувшого СРСР - молоко зливали чи урожай закопували?
Я ж тобі казав
Те що ти вчив в інституті марксизму -ленінізму 25 років тому , було написано за 50 років до твого народження...
Сьогодні в Україні -відсутнє безробіття
Сьогодні в Україні с/г дає експотру стільки ж скільки металургія
Сьогодні в Україні експорт робочої сили більший ніж чистий дохід від експорту с/г і металургії разом взятих...

Тобто
Сьогодні будь-який роботяга з кваліфікацією біля середньої може мати 300-700 доларів тут і 500-1000 доларів в Польщі(Угорщині, Чехії)...
Це навіть не бізнесмени - це навіть не білі чи сині комірці - це роботяги...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:34

Будівельник
Тобто ти визнаєш, що порівнювати успіх підприємців і військових за критерієм особистого збагачення -- це дурня в кубі?
Хоча б для себе визнай, яку дурню написав, не відмовчуйся)))

Ток не базікай, а по суті.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:Ти в школі вивчав, як надлишки молока в море зливали, та бачив, як поля з врожаєм запахують?
Дурнику
Ти в якому столітті живеш?
Коли останній раз на теренах бувшого СРСР - молоко зливали чи урожай закопували?
Я ж тобі казав
Те що ти вчив в інституті марксизму -ленінізму 25 років тому , було написано за 50 років до твого народження...
Сьогодні в Україні -відсутнє безробіття
Сьогодні в Україні с/г дає експотру стільки ж скільки металургія
Сьогодні в Україні експорт робочої сили більший ніж чистий дохід від експорту с/г і металургії разом взятих...

Тобто
Сьогодні будь-який роботяга з кваліфікацією біля середньої може мати 300-700 доларів тут і 500-1000 доларів в Польщі(Угорщині, Чехії)...
Це навіть не бізнесмени - це навіть не білі чи сині комірці - це роботяги...

Тикну бізнесмена носом)))

не собирали тот урожай», — отмечает она, поясняя, что тогда было выгоднее перепахать поле, чем тратится на его уборку.
Причину такого состояния рынка овощей Мария Колесник видит в том, что выращивают данную продукцию преимущественно мелкие фермеры или домохозяйства.

https://latifundist.com/novosti/22308-u ... i--ekspert

Перший же пошук.
Рік побачиш.
21 століття. Україна, а не СССР.
І така крайність.
Навіть не найдешевше продати.

Ти з за прилавку-то хоч виглядай іноді, що навколо відбувається.

З.и. ти знов збрехав про інститут марксизму-ленінізму.
А 5 куе відповісти за брехню очкуєшь, мільйонер))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:51

detroytred написав:Тикну бізнесмена носом)))

не собирали тот урожай
Ти 25 років будував армію і що? Збудував 80% зрадників в угрупованні розміщеному в криму?
Тому ти з легкістю знайдеш сотні оповідань про банкрутство і в 10-20 разів менше оповідань про успіх....
Саме тому успішних менше ніж люмпенів...
Але далі починається цікаве
Якщо до рівня Гейтца, Маска добираються одиниці
До рівня Коломойського чи Порошенка - десятки
То до рівня будівельника - навіть в Україні добираються сотні тисяч
І ці сотні тисяч створюють умови по яким мільйони будуть в 10 разів бідніші від людей а-ля будівельник, але при цьому ці люди будуть в рази багатші від людей а-ля совок на пенсії....
Так щоб до тебе дійшло
Все що я заробив - витрачається тут..а занчить
Якщо я заробив 100 000 - то 5 осіб отримують можливість надавши мені послуг на 100 000 ( авто/відпочинок/медицина/квартира/ресторан і так далі)
А ці 5-ро , кожен з яких заробив на мені по 20 000 - дають мождивість ще 10-м заробити по 10 000.....
От і виходить
10 коломойсько-порошенків дають можливість заробити
1000 доларових мільйонерів . які в свою чергу дають заробити
500 000 гривневих( з урахуванням житла) мільонерів, які в свою чергу дають заробити
3 млн по 20 000 , як в свою чергу дають можливість заробити 9 млн по 10 000 грн...
Так і створюється середня зарплата в 10000-12000 грн/місяць для 12 млн працівників....
Тому
Є 12 млн середньооплачуваних і головне завдання, щоб з них виросло нових 1 млн високооплачуваних...
Так для марксиста - зараз 70% ВВП нормальної Держави - це сфера послуг..
А послуги отримують ті хто багато заробляє..
Бідні - все роблять для себе самі...
Ти закликаєш чекати потенційним мільйонам багатіїв поки їх зроблять багатими сотня політиків
Сам бачиш що це маразм чи замовлення відпрацьовуєш?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:55

budivelnik написав:
  detroytred написав:Тикну бізнесмена носом)))

не собирали тот урожай
Ти 25 років будував армію і що? Збудував 80% зрадників в угрупованні розміщеному в криму?
Тому ти з легкістю знайдеш сотні оповідань про банкрутство і в 10-20 разів менше оповідань про успіх....
Саме тому успішних менше ніж люмпенів...
Але далі починається цікаве
Якщо до рівня Гейтца, Маска добираються одиниці
До рівня Коломойського чи Порошенка - десятки
То до рівня будівельника - навіть в Україні добираються сотні тисяч
І ці сотні тисяч створюють умови по яким мільйони будуть в 10 разів бідніші від людей а-ля будівельник, але при цьому ці люди будуть в рази багатші від людей а-ля совок на пенсії....
Так щоб до тебе дійшло
Все що я заробив - витрачається тут..а занчить
Якщо я заробив 100 000 - то 5 осіб отримують можливість надавши мені послуг на 100 000 ( авто/відпочинок/медицина/квартира/ресторан і так далі)
А ці 5-ро , кожен з яких заробив на мені по 20 000 - дають мождивість ще 10-м заробити по 10 000.....
От і виходить
10 коломойсько-порошенків дають можливість заробити
1000 доларових мільйонерів . які в свою чергу дають заробити
500 000 гривневих( з урахуванням житла) мільонерів, які в свою чергу дають заробити
3 млн по 20 000 , як в свою чергу дають можливість заробити 9 млн по 10 000 грн...
Так і створюється середня зарплата в 10000-12000 грн/місяць для 12 млн працівників....
Тому
Є 12 млн середньооплачуваних і головне завдання, щоб з них виросло нових 1 млн високооплачуваних...
Так для марксиста - зараз 70% ВВП нормальної Держави - це сфера послуг..
А послуги отримують ті хто багато заробляє..
Бідні - все роблять для себе самі...
Ти закликаєш чекати потенційним мільйонам багатіїв поки їх зроблять багатими сотня політиків
Сам бачиш що це маразм чи замовлення відпрацьовуєш?

Навіщо стільки нової сгенеровано-то?!

Якщо я тебе ткнув носом в приклад.
Який вказаний не як окремий випадок окремого виробника.

Да, за прилавку глянь на безробіття:
https://index.minfin.com.ua/ua/labour/unemploy/

Зи. Не фантазуй про заклики й замовлення.
Я тобі вже пояснював не раз про хто тут поширює думки, як мета.
Й замовлення просто перевірити в СБУ.
Я приїду, 5 куе, мільйонер))
Забув чи що?
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 20 січ, 2021 22:00, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 21:59

detroytred написав:Якщо я тебе ткнув носом в приклад.
Який приклад?
Оповідання в жовтій пресі від 2014 року що борщовий набір подешевшав в порівнянні з 2013 і тепер бідні селяни розоряться...
Так сьогодні 2020 - і борщовий набір подорожчав явно вище від рівня 2014 - то що вони вже стали мільйонерами...
Не сміши мої тапки
Ти настільки далекий від реальної економіки - наскільки я від армійської пенсії....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 22:13

budivelnik написав:
  detroytred написав:Якщо я тебе ткнув носом в приклад.
Який приклад?
Оповідання в жовтій пресі від 2014 року що борщовий набір подешевшав в порівнянні з 2013 і тепер бідні селяни розоряться...
Так сьогодні 2020 - і борщовий набір подорожчав явно вище від рівня 2014 - то що вони вже стали мільйонерами...
Не сміши мої тапки
Ти настільки далекий від реальної економіки - наскільки я від армійської пенсії....

Ага.
Тикнув в сайт метробудівників))
Смішний ти.

Мабуть особисто на всіх полях присутній.
Якщо ні, то почуй, що тобі кажуть на спеціалізованому сайті не продавці горілки.

В цьому увесь зашквар, що тебе я тикаю в абетку твого ж напрямку діяльності. Фактами від фахівців.
А не з твоєї стелі.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 20 січ, 2021 22:18, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

#<1 ... 69586959696069616962 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор