Зато сейчас у нас на всех телеканалах вой о попытке заказного убийстве СБУшника.
Главное забить информпространство хоть чем-то, чтобы народ о росте тарифов не думал
|
|
Re: Політичні дискусіїЗато сейчас у нас на всех телеканалах вой о попытке заказного убийстве СБУшника.
Главное забить информпространство хоть чем-то, чтобы народ о росте тарифов не думал А в кого не в крові? Інша річ, що в суспільствах, де в 21-ому столітті еліти вирішують свої *розборки* самі, без залучення мас пересічних або не допускають доведення ситуації до масових протестів, Майдани не відбуваються. Ті ж росіяни бунтували ... В сибірах також. І до речі в Москві з Єльциним на чолі. Зараз з Навальним. Нічого особливого. Майданять, як при диктатурі, так і при демократіях)) При останніх -- від організованих постійних демокїнстрацій профспілок до погромів в США.
Це відео автора без огріхів. В тебе якісь тупі рефлексії, блохастий. Не бери зі стелі або взагалі, а є хоч будь-які мої твердження, що викликали твоє обурення, по цій темі (обстрілу на Боссе), то від них відштовхуйся. Краще не зливайся з своєї конкретної брехні на мою адресу, а спробуй відповісти за свої слова)) грошиками. Щоб навчитись так не брехати. Якщо ж ти казав правду, а це я брешу, спростовуючи твої наклепи на мою адресу, то сам ще й заробиш, а мене навчиш. Все по чесному. Ти навіть виграєш, тому що я беру на себе обов'язок їхати до тебе. Але ти відмовчуєшся (замовк), як оті динилинирівці відносно спійманих диверсантів. Ти ж піймав бота, дописувачів під різними ніками, докази привів -- починаючи що навіть твоїх лінгвістичних здатностей досить ..., що українською не володів зовсім, та тещо (вже й не пригадую).
Re: Політичні дискусіїМудельман - може вже навчишся програвати? Всі в тебе брешуть Всі блохасті Один ти на білому коні .... Виглядає що весь форум не в ногу - один ти книжок начитався і все знаєш , тільки зробити нічого не можеш ,бо звик за 25 років тільки отримувати нічого не віддаючи.
А ти знову, як завжди, збрехав і на цій брехні побудував. Без цієї брехні нічого ж в тебе не вийдить-то. Не всі в мене брешуть, не всі блохасті, не весь форум. Я конкретно вказав на вас обох і на конкретну кожного з вас брехню на мою особисту адресу. Та конкретно кожному запропонував відповісти за свою брехню грошима. Не по питанням, які обговорюються, є дискусійними, і де, зрозуміло, кожен має право мати свою власну думку. А конкретно -- по брехні на мою особисту адресу. Ти зманюпулював, змішавши тематику. У відповідь ти згенерував нову брехню. Замість відповісти ... грошима, мільенер. І навчитись не брехати. М'яко кажучи, злився, показав себе. Та свою ціну -- 200 грн. Як там - жінка, сусіди та працівники не регочуть за спиною у такого реального відповідального сміливого заможного мільйонера? Востаннє редагувалось detroytred в Нед 24 січ, 2021 14:25, всього редагувалось 1 раз.
Re: Політичні дискусіїЩо пластинку заїло? 1 Ти особисто коштуєш менші ніж вартість органів з яких складаєшся...та й нормальних органів у тебе малувато , що з шлункодупи візьмеш? 2 В тебе відсутня інформація яка коштує грошей 3 Те що ти 25 років побирався- не говорить про те що тут тобі хтось подасть.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|