Встречал версию, что его посадят, а "коллективный запад" будет лепить из его жены "тихановскую-2".
Да и "тик-ток протесты" сдуются быстрее, чем в РБ (по сути - не начавшись)
Никакой фантазии
Эти шаблоны "цветных" революций угадываются "с двух нот"
|
|
Встречал версию, что его посадят, а "коллективный запад" будет лепить из его жены "тихановскую-2". Да и "тик-ток протесты" сдуются быстрее, чем в РБ (по сути - не начавшись) Никакой фантазии Эти шаблоны "цветных" революций угадываются "с двух нот"
А че этот "коллективный запад" че-то решает? Ну лепит он тихановскую... и че много уже "слепил"? Да Лукашенку как-будто до фонаря эта тихановская и этот "коллективный запад". А Путину уже по-моему тоже до фонаря. Трампа не выбрали - все, нет уже смысла оглядыватся на этот "коллективный запад". А Навального посадят и наверное надолго(пару лет) - самый логичный ход.
Саме дію цього принципу, як в експерименті, ми бачимо зараз у владі та держустановах. Коли більшість посад зайняли люди, для яких посадові обов'язки - другорядні, а головна мета знаходження на посаді - особове збагачення. Точкою якісного переходу мені називали 2008 рік. Вона ж точка неповернення. Апофігей на сьогодні: Це самі ті ж загажені ліфти з насиллям над порядністю в будинках Сент-Луісу. А ЗЕ, що ЗЕ? Він продовження ПАПа. Пряме його продовження. Гротексне, але це вже неважливо. Хто ж поставив експеримент в масштабах країни? Ті, хто підіймав по сходах цих расюків, нескоромних, таких завгарів януковичей та ін. Та головне не просто точково піднімав -- а зробив систему, яка дала змогу заповнювати та заповнювати їми місця далі, витискаючи порядних-відповідальних хоч більш-менш. До того, що їх стала більшість і вже вони стали диктувати вже свої принципи-правила. Тому розквітли регіонали. До невідомого знахабства. Тому невдоволення цим мас. Тому сподівання на зміни від ПАПа. Тому розчарування і ЗЕ. Тому змінюються-підлаштовуються під нову ситуацію багато з останніх, хто тримався. Від "да пішли воно..." до від'їзду на ПМЖ за кордон. Як нема та не може бути Мети в учасників експерименту Сент-Луісу, так не може та не буде Мети в таких наших існуючих на час можновладців. Хоч НАБУ,хоч які інструменти їм не надавай,хоч якими знаннями не забезпечуй, а Мети нема. Мета можновладців в дослідженні (див. книгу) - один з необхідних факторів для виникнення інклюзивних інститутів в державі. Ті ж самі отцы-основатели Штатів, родини чеболей в Кореї, дзайбацу в Японії, ли куані, сяо піни мали Мету створити ... Ще й точка перелому, як необхідний фактор фундаменту для змін, для виникнення стимулу в самих можновладців. Яку ПАП прогавив. Але в декого відповідальний є роботяга. Такий собі строитель капіталізму (комунізму та ін. -- тільки підставляй з цього списку). Та міф, що кожен народ має ту владу, яку заслуговує. Незважаючи на факт - пів Кореї заслужили одне, а другі - інше. Та навіть півміста: одна частина заслужила - рівень США, а друга - Мексики.
Кратко. 2021-01-25Кратко. 2021-01-25
1)
2)
Какой-то треш в СБУ. Вот что бывает, когда спец.службами руководят клоуны Баканова в отставку 3)
Труп руководит городом 4)
Они уже не скрывают своих симпатий к ОПЗЖ. А как дышали, как дышали. И Бубочка как грозно говорил, что всё знает о кэше Медведчука Re: Політичні дискусіїЯ вижу, что Денис Казанский очень понравился detroytred
detroytred что-то там комментирует в стиле "вы всё врёте"
Мильчаков, воевавший на стороне орков, открыто заявляет, что он нацист И он не один такой
Прописан захват части территории Украины
Чудово! Браво! Чиста пряма образлива брехня на мою (форумчанина) адресу залишилась, а відповідь знесено. Дякую. Я так зрозумів натяк, що треба тільки в стилі брехунців писати -- брехати на опонентів? Так в мене нема такого бажання. Але є питання відносно правил.
Так що Ви, звертаючись так до нас обох, пропонуєте? Чи що саме обговорити хотіли? Проблема у тому, що є факт -- в мій бік потік образливої брехні, а з мого -- прохання не брехати, якщо ж брешете, то зпробувати відповісти за свою ж брехню. Все. Я не брешу на їх адресу. Не перекручую їх твердження. Не формую претензій та вимог зі стелі тільки що забажалося в башці. І як конкретно мені з ними об'єднатися?))) Умови об'єднання трошки))) не рівні. Ваші пропозиції, як об'єднатися таким різним українцям? Раз уж вказали, що треба, то й поясніть як. Цікаво ж. І головне - моє необ'єднання з ним чим саме мене обмежує? Або гляньте на цю клоунаду від песікота: перехожу я на мову, а він у відповідь голосить -- ... образливу брехню з цього переходу. Як мені з цим об'єднуватися? Га? Ну дуже цікаво. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 25 січ, 2021 23:07, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy
В мене нема питань до будівельника, як того, хто будує. Ви багато написали чому різні українці повинні об'єднатися. Питання було не чому, а як. Он модератор з Вами не об'єднується)) Тому ще раз запитую -- як? Приймати брехню від них на свою адресу та підтримувати її? Конкретизуйте. Саме це цікавить.
detroytred
Там, где нет нас - есть Амеры, Китайцы, РФ, Пакистан,.... - о поставках и просто реальных деньгах "истребитель-бомбардировщик JF-17 Block 3" (или почему будивельник и другие не Вас обслуживают, строят,....) Что бы жить лучше, лучше работать, .... стоит ли объединяться? (пост громадный по содержанию - кто продал интересы Украины? в данном вопросе и почему будем все в ж***?) - Извините, за мой хранцузский - "Шаталовская школа"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор |
|