|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 24 січ, 2021 18:31
budivelnik Здатний відповісти за свою брехню на мою особисту адресу ти, мільйонер, чи ні.
До жінки підійди, чи до сусідів, продавців своїх. Вони тобі розтулмачать. Я вже вшосте)), бо дуже смішно, як ти зливаєшся кожного разу. Особливо, як пригадаю, що ти казав про значення реальних даних та довіру читачів.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 24 січ, 2021 18:38, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 18:37
detroytred написав:budivelnik Здатний відповісти за свою брехню на мою особисту адресу ти, мільйонер, чи ні. До жінки підійди, чи до сусідів, продавців своїх. Вони тобі розтулмачать. Я вже вшосте)), бо дуже смішно, як ти зливаєшся кожного разу.
Ти не в шосте - а в соте показуєш що шапка наполеона тобі тисне вуха 1 В цьому світі відсутній пенсіонер дейтройт і присутнє мурло під ніком дейтрот 2 Не справа людини оправдуватись перед праскою чи пилесосом-тому й перед віртуальними буквами мені оправдуватись чи платити не з руки пс а мої працівники чи діти - регочуть бачачи як я чергового совка якому всі винні - розмазую під плінтусом.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2998 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 січ, 2021 18:43
Що там сакральна жертва навального не допоможе росіянам?
-
yama
-
-
- Подякував: 9228 раз.
- Подякували: 1072 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 24 січ, 2021 18:50
budivelnik написав: detroytred написав:budivelnik Здатний відповісти за свою брехню на мою особисту адресу ти, мільйонер, чи ні. До жінки підійди, чи до сусідів, продавців своїх. Вони тобі розтулмачать. Я вже вшосте)), бо дуже смішно, як ти зливаєшся кожного разу.
Ти не в шосте - а в соте показуєш що шапка наполеона тобі тисне вуха 1 В цьому світі відсутній пенсіонер дейтройт і присутнє мурло під ніком дейтрот 2 Не справа людини оправдуватись перед праскою чи пилесосом-тому й перед віртуальними буквами мені оправдуватись чи платити не з руки пс а мої працівники чи діти - регочуть бачачи як я чергового совка якому всі винні - розмазую під плінтусом.
Черговий злив. Смішний. Особливо на фоні твоїх думок про значення реальних даних і довіри читачів. Після таких примітивних (аля пуйло) зливів довіра кріпне))) Не викручуйся. Нік не нік, а за ніком стоїть особа. Яка пише під цим ніком. І на форумі форумчани спілкуються з особами, з людьми. Під ніком чи під реальними даними не грає ніякої різниці. А ти додемаговувася, що з "праскою" чи "пилососом". Це ж смішно ... з такого притмітивного зливу. Зрозумій, що думки можуть бути будь-якими. Хоч націоналістичними, хоч совковими, хоч фантастичними, хоч адвентистів 7 дня, будь-які... Це власні погляди. А ось брехня та здатність відповісти тобою, мільйонером, те, як ти зливаєшся -- це ЗОВСІМ ІНШЕ. Зрозумій вагу різниці. До речі, коли ти сам собі приписуєш перемоги (розмазую та тещо) -- це теж смішно. Проява комплексів. Ще й в твоєму ж розумінні над праскою)) Херой... пабєдітель прасок. Ти дітям, продавцям так пояснюєш кого розмазав? І як героїчно зливаєшся відповісти за свою ж брехню. Це черговий Шнобель від тебе: реальна особа мільйонер - хероїчний розмазуватель прасок ("віртуальних букв").
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 19:32
yama написав:Що там сакральна жертва навального не допоможе росіянам?
Ну не потрібно перебільшувати. Реальний рейтинг Навального десь 15%-20%. В Путіна 30-50%. "Відосіки" у нього дуже круті. Але це не Україна, тільки дякуючи відосікам президентом там не станеш. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 20:13
andrijk777 написав: yama написав:Що там сакральна жертва навального не допоможе росіянам?
Ну не потрібно перебільшувати. Реальний рейтинг Навального десь 15%-20%. В Путіна 30-50%. "Відосіки" у нього дуже круті. Але це не Україна, тільки дякуючи відосікам президентом там не станеш. 
Країна Можливостей. Ну і чар* самособою. *чар - від чарувати, зачаровувати
-
bevzaalex
-
-
- Подякував: 2418 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 20:35
AlexMotel написав:Интересные факты 
Да интересные. Как мысли и вопросы, на которые эти факты наталкивают. напр. куда бежать более цивилизационным, если такой эдэм везде и вокруг? если помощи извне ждать не приходится? каковы навыки и инструменты эффективны и ликвидны? Альтернатива? . самособой ЧтоДелатьИктоВиноватТМ . ну и так по-мелочи По каким причинам это происходит ? Как исправить? Кто исправит? А Детройт исправит?
-
bevzaalex
-
-
- Подякував: 2418 раз.
- Подякували: 205 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 21:22
detroytred написав:про значення реальних даних і довіри читачів.
Реальні данні про себе - я виклав Тутешні читачі їх перевірили ,вони виявились правдивими. Реальних данних про тебе - не їснує взагалі. ти їх приховуєш , а тому десять разів за повідомлення повторити брешеш - нікого не переконує в тому що ти правий. Тиж ніде і нікому,нічого про сбе не написав.. А от те що а - ти все життя був бюджетником б - сам особисто не досяг нічого крім військової пенсії в - не факт що маєш сімю г - максимум що ти робив з економіки - це читав книжки і жодного разу не використав хоч щось з прочитаного З моїх вуст для форумчан звучить в сотні разів переконливіше ніж твоє брешеш... Ти дико любиш гроші і просто мрієш їх отримувати на халяву.. Я можу тобі допомогти Давай ти самозабанишся, а я тобі за це перекину суму на карточку про яку ти мрієш в 200 гривень.. Як підходить?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 січ, 2021 21:42
bevzaalex Я якщо Ви мали на увазі мене, то нагадаю ту думку, що колись висловлював на цьому форумі: є купа людей, які на порядок мають ширші, глибші та тещо за мене знання, практичний досвід, вміння аналізувати, розраховувати, бачити всю картину цілком, організовувати, формувати вирази та думки, досягати цілей, показувати приклад, йти на самопожертви заради мети і багато багато іншого.
Я всього лиш трошки в них навчаюся, дивлячись над їх діями. Наприклад, з фопумних - це Мицик. Мені до нього, як до неба... Ось ця людина, наприклад, точно б сформувала необхіднійший для країни інклюзивний інститут -- фондовий ринок. Або Мортимер, який би створив політичні інститути. Інші, яких Ви не знаєте, фахівці по іншим напрямкам: від армії до науки, від учбового процесу до інженерної експлуатації Боінгів-Аербасів.
Я скромний виконавець... А ті зауваження, що я роблю тому ж будівельнику -- так я ж не повчаю його будувати дома або торгувати горілкою, я вказує на елементарні помилки, які він робить в конкретних виразах з економіки та політики. Елементарних і наявних. Або коли дискутую, то спираюсь на думки фахівців. Фахівців саме з економіки та політики.
Ось, наприклад, фахівці, які написали книгу, що я викладав тут. Це ж труд, робота, велика робота. А не отсебятина зі стелі або естраполяція ларька на державний ринок.
Проблема в тому, що ці люди, в яких їх особисті інтереси співпадають з інтересами держави, не стоять біля важелів керування... Ліфти вище визначеного рівня їх не піднімають. Тому що у важелів і будують систему в державі, суспільстві інші. З іншими інтересами.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2021 21:46
detroytred написав:Ось, наприклад, фахівці, які написали книгу, що я викладав тут. Це ж труд, робота, велика робота. А не отсебятина зі стелі або естраполяція ларька на державний ринок.
А тепер питання Але ж будівельник надав населенню таку суму послуг ,що населення зробило його мільйонером... і чомусь в дупі бачило а- авторів книги які отримали на пару порядків менше за свою працю б - так і віртуальну праско/пилесос з її порадами. Цікаво - з чого б це? Невже невдячне населення не розуміє щастя яке йому несе звіздобол який все життя тільки отримував? ПС що там з пропозицією - отримати 200 грн і зникнути за це з цих сторінок? Чи може ризикнеш підняти ставки і запропонуєш мені більше?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1