Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Китай и генштаб провоцируют Путина к наступлению и катастрофе.
Ну и в Крыму ситуация с водой не улучшается, опреснители не строятся. Очевидно же, как северные людоеды готовятся решать ситуацию с водой этим летом. Если Украина готова к новой эскалации так, как к пандемии - все очень плохо. А ведь почти два года было на усиление армии, доведение до ума ракетных программ (хотя бы Вильх можно было уже наклепать на склад тысячи), докупить беспилотников, противотанковых комплексов... Нет же, занимались отводами-разводами и поиском мира. В результате не сделано ничего, время потрачено в пустую. Реформы не просто остановлены, страна откатывается взад на всех направлениях.
Відтік військових з досвідом активно почав відбуватися ще до ЗЕ.
Як я раніше наголошував, проблема в тому, що керівники роблять все по мінімуму. ПАП для своїх умов робив по мінімуму, ЗЕ тепер для своїх. Не буде масштабного наступу, ЗЕ овсім на коні... А буде - так нема великої різниці між тим, що По зробив би за цей час трошки більше, ніж ЗЕ.
Ну я не знаю чим Вас так це *перемир'я* дратує? Військові відповідають... Та навіть більше!!! При цьому самому перемир'ї, при цьому самому ЗЕ військові реально планували й захоплювали ворожі бліндажі, просувалися вперед. Приклад - ота операція з загиблим медиком та десантниками. Якби відбулася, як планували, і на яку фактично надало згоду командування, то все чіки - захоплення, знищення ворога, нагороди і фон, що ворог порушує режим.
Інша річ, що це якось некоректно, коли зараз 500 гривень за "не стріляти" отримують всл, які не в першій лінії та овсім не бачать ворога. Назвали б цю премію якось інакше.
А так - ми не володіємо інформацією. Бо якщо й справді є достатня ймовірність вже масштабного наступу регулярних росвійськ з такими стратегічними цілями, як коридор до Криму, то треба величезну роботу починати. Дрібна ні на що суттєво не вплине. Треба дійсно створювати місцеві підрозділи теріторіальної оборони. З забезпеченням зброєю і т.д. Дійсно конфісковувати майно в корупціонерів на оборону. Дійсно стимулами повертати до війська фахівців, які звільнилися. Дійсно припиняти боротьбу між князями про що йшла мова у відео. Купа невідкладних заходів. Найголовніше - система керування. Та операція з десантниками показала не просто швах, а повний швах швахів.
Імхо. Може влада офіційна й неофіційна щось знає, тому й не смикається. Чубляться собі, гуляють.
Данилов сегодня заявил о том, о чем я твержу давно - английский должен стать обязательным языком в школах. Учить нужно прикладным вещам - математика, информатика, естественнонаучные дисциплины (физика, химия, астрономия, биология) и английский. Испанский и китайский - опционально. В старших классах - основы экономики, инвестирования и личных финансов. Плюс правоведение с уклоном на гражданские права и гражданское общество
Вкладчик1234 написав:Видели что посол Израиля в Украине запостил?
Голодомор признали геноцидом?
Посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон відреагував на рішення Тернопільської міської ради, яка присвоїла місцевому стадіону ім’я Романа Шухевича – головнокомандувача Української повстанської армії в 1943–1950 роках.
«Ми рішуче засуджуємо рішення Тернопільської міської ради присвоїти міському стадіону ім'я сумнозвісного гауптмана SS Schutzmannschaft 201 Романа Шухевича і вимагаємо негайного скасування цього рішення», — зазначив Ліон у твітері.
Сам факт наличия уголовного дела и возможных злоупотреблений со стороны высокопоставленного менеджера Нацбанка привел бы к незамедлительному увольнению Рожковой в любой цивилизованной стране. В Украине же замглавы НБУ не просто продолжает работать, но еще и судится с работодателем за то, чтобы отменить свой выговор.
Китай и генштаб провоцируют Путина к наступлению и катастрофе.
Ну и в Крыму ситуация с водой не улучшается, опреснители не строятся. Очевидно же, как северные людоеды готовятся решать ситуацию с водой этим летом. Если Украина готова к новой эскалации так, как к пандемии - все очень плохо. А ведь почти два года было на усиление армии, доведение до ума ракетных программ (хотя бы Вильх можно было уже наклепать на склад тысячи), докупить беспилотников, противотанковых комплексов... Нет же, занимались отводами-разводами и поиском мира. В результате не сделано ничего, время потрачено в пустую. Реформы не просто остановлены, страна откатывается взад на всех направлениях.
Відтік військових з досвідом активно почав відбуватися ще до ЗЕ.
Як я раніше наголошував, проблема в тому, що керівники роблять все по мінімуму. ПАП для своїх умов робив по мінімуму, ЗЕ тепер для своїх. Не буде масштабного наступу, ЗЕ овсім на коні... А буде - так нема великої різниці між тим, що По зробив би за цей час трошки більше, ніж ЗЕ.
Раніше якось відчувалось, що все "рухається" і в правильному няпрямку. Постійні випробування чогось нового, ракетні програми, протитанкові комплекси, дрони, різноманітні бронемобілі, нова форма, нові сухпайки... Так, було багато піару, якість «новинок» часом кульгала (деколи на дві ноги), вибухали міномети, перші зразки форми були "пластикові"..., але тим не менше щось робилося і результат всі бачили. А зараз - повний застій і це в кращому випадку.
detroytred написав:Ну я не знаю чим Вас так це *перемир'я* дратує? Військові відповідають... Та навіть більше!!! При цьому самому перемир'ї, при цьому самому ЗЕ військові реально планували й захоплювали ворожі бліндажі, просувалися вперед. Приклад - ота операція з загиблим медиком та десантниками. Якби відбулася, як планували, і на яку фактично надало згоду командування, то все чіки - захоплення, знищення ворога, нагороди і фон, що ворог порушує режим.
ПО теж "шукав миру" і мав більш-менш реалістичний план з миротворцями, та потім зрозумів, що все, що можна отримати від пу - то виграти час для зміцнення армії. "Хочеш миру - готуйся до війни" - актуально, як ніколи. А Зе цього досі не зрозумів.
detroytred написав:Інша річ, що це якось некоректно, коли зараз 500 гривень за "не стріляти" отримують всл, які не в першій лінії та овсім не бачать ворога. Назвали б цю премію якось інакше.
І таких "дрібничок", які деморалізують армію з'являється все більше.
detroytred написав:А так - ми не володіємо інформацією. Бо якщо й справді є достатня ймовірність вже масштабного наступу регулярних росвійськ з такими стратегічними цілями, як коридор до Криму, то треба величезну роботу починати. Дрібна ні на що суттєво не вплине. Треба дійсно створювати місцеві підрозділи теріторіальної оборони. З забезпеченням зброєю і т.д. Дійсно конфісковувати майно в корупціонерів на оборону. Дійсно стимулами повертати до війська фахівців, які звільнилися. Дійсно припиняти боротьбу між князями про що йшла мова у відео. Купа невідкладних заходів. Найголовніше - система керування. Та операція з десантниками показала не просто швах, а повний швах швахів.
Ситуація з ковідом показує що ця влада недієздатна в критичних ситуаціях. А ще пащі відкриваються на Турчинова, який ніби Крим здав у 2014 (самі ж той час відгуляли на московських корпоративах). Та зелені взагалі б на коліна впали та пів країни злили в тій ситуації.
detroytred написав:Сам факт наличия уголовного дела и возможных злоупотреблений со стороны высокопоставленного менеджера Нацбанка привел бы к незамедлительному увольнению Рожковой в любой цивилизованной стране. В Украине же замглавы НБУ не просто продолжает работать, но еще и судится с работодателем за то, чтобы отменить свой выговор. https://news.obozrevatel.com/economics/ ... llarov.htm
Всё может быть, не исключаю. Но я блогерам не верю априори.