Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:На твоє тупе питання була надана мною правильна відповідь. Пояснюю -- подивись скільки часу ЗЕ президент...
При Порошенко было построено, а у него такой же срок президенства, как и у Зеленского
Если ты тупой, то Зеленский - уже 2 года при власти, или сколько лет надо дать Зеленскому ?
Вопрос у меня такой же Сколько было построено кораблей при Зеленском ? При том, что ДШК были заложены при Порошенко, почему не достроены при Зеленском ?
detroytred написав:На твоє тупе питання була надана мною правильна відповідь. Пояснюю -- подивись скільки часу ЗЕ президент...
При Порошенко было построено, а у него такой же срок президенства, как и у Зеленского
Если ты тупой, то Зеленский - уже 2 года при власти, или сколько лет надо дать Зеленскому ?
Вопрос у меня такой же Сколько было построено кораблей при Зеленском ? При том, что ДШК были заложены при Порошенко, почему не достроены при Зеленском ?
Почему при Зеленском провален гос.оборон.заказ ?
Ти тупий? Наявне, що побудовано 0.
І якщо Порошенко фахівець не зміг поновити будівництво того Корвету, то чого ти чекаєш від ЗЕ???????? А він намагається. І не тільки його, а ще й в турків.
Т тупий???? Я тобі цитату давав про процент виконання оборонзаказу. Перечитай, шамкая губами.
Те,що ЗЕ -- артист-гуморист, я знаю краще тебе. Зрозумій, як ти дурнувато виглядаєш, вимірюючи ЗЕ лекалами По.
andrijk777 написав:Та заспокойтесь з тим СП2. СП2 буде 100% добудовано, тому що готовий він на 95%+. Просто йде торг. І Зе ніхто питати не буде. До чого тут взагалі Україна? Кого цікавить чи хвилює думка України(чи Зеленського) в цьому питанні?
Удивительно, до этого Украина, в лице Порошенко, пыталась стопорить СП-2
А как выбрали Зеленского, ты ведь голосовал за него ? То Украину не спрашивают
тут проблема не в Украине, а в том, кого выбирают во власть в Украине
Выбрали Порошенко, он всё делал ради принципа "ничего про Украину без Украины"
Ты выбрал Зеленского, при Зеленском - да и без Украины всё порешаем, на фиг нам нужны тупые клоуны
Ти щось собі путаєш. Я голосував за Порошенка в другому турі.
andrijk777 написав:Та заспокойтесь з тим СП2. СП2 буде 100% добудовано, тому що готовий він на 95%+. Просто йде торг. І Зе ніхто питати не буде. До чого тут взагалі Україна? Кого цікавить чи хвилює думка України(чи Зеленського) в цьому питанні?
Удивительно, до этого Украина, в лице Порошенко, пыталась стопорить СП-2
А как выбрали Зеленского, ты ведь голосовал за него ? То Украину не спрашивают
тут проблема не в Украине, а в том, кого выбирают во власть в Украине
Выбрали Порошенко, он всё делал ради принципа "ничего про Украину без Украины"
Ты выбрал Зеленского, при Зеленском - да и без Украины всё порешаем, на фиг нам нужны тупые клоуны
Ти щось собі путаєш. Я голосував за Порошенка в другому турі.
Він не плутаєте. Він прямо бреше. Безпідставно, свідомо.