Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73407341734273437344 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 29 лип, 2021 22:43

8)
  budivelnik написав:здувся наш читач сміта/кейнса....
1 Жодної цифри назвати не міг
2 Всі можливі кліше з жовтої преси - написав.

Ага)) з жовтої.
Я тобі цитати бальцеровичей-каладз-кейнсів-фрідменів, мвф-ів раніше давав.
Ти без прибрехати ніяк не можеш.

А цифри... звиняй, це тільки ти з легкістю їх від себе ліпиш.
Я так не можу.
Шукати ж зараз конкретні від фахівців - навіщо????
Мова ж про принцип. Підхід. Бачення де проблема.
Фахівці не з ларька не згодні з твоїм)) баченням.

Тому я придержуюсь їхньої думки, прочитав ЇХ І ТЕБЕ.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 лип, 2021 22:51

Будівельник
Тому й кажу тобі: візьми твердження хоч Сміта, Кейнса і до Бальцеровича, МВФа і заперечуй їх!!!
Аргументуючи, що ти мільйонер)))
Бо інші аргументи в тебе з елементарними помилками.

І зрозумій різницю між нами -- я на відсеб'ятіну стосовно даних проблем не замахуюсь. А використовую знання фахівців.
Ти ж запросто генериш.
detroytred

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 00:17

чим цифри кращі від букв

detroytred написав:А цифри... звиняй, це тільки ти з легкістю їх від себе ліпиш.
Я так не можу
1 мені не потрібно заперечувати
візьми твердження хоч Сміта, Кейнса і до Бальцеровича, МВФа і заперечуй їх, по тій простій причині, що я робив те що вони потім описували ( я маю на увазі Бальцеровича і Бендукідзе)
2 Ми маємо наприклад
11,8 млн доларових мільйонерів в США...що при перерахунку на кількість населення України становить приблизно 1,5 млн тих хто повинен стати мільйонером,щоб Україна була середньостатистичною капіталістичною Державою ,якими є країни ЄС станом на сьогодні
2 Візьмемо 1,5 млн осіб * 1 млн доларів=1500 млрд доларів доданої вартості потрібно створити і взяти собі цим людям
3 Виходячи з двох постулатів
а - ВВП сьогодні 150 млрд доларів в рік і буде рости
б - 4% населення не можуть забрати собі все ВВП
Прийдеться припустити Що для досягнення цієї цифри(1,5 млн доларових мільйонерів) Україні прийдеться йти ще 20-30 років...і вона дійде в 2050 році до стану в якому була США в 2020.
3 Тепер швидкість створення
Враховуючи що всі стартували практично з нуля, то не можливо розрахувати в скільки разів більше вони створили за ці 30 років(наприклад я в 100 разів+/-)
А от моїм дітям вистарчить і в 15 разів....при цьому врахуємо що частина того що вони отримають від мене сама по собі за 20 років зросте в 3-5 разів(по вартості).Тобто моїм дітям треба створити в 3 рази більше ніж вони вже отримали(порівняйте з моїми 100 разами)
4 Так як у нас виникла цифра в 1500 млрд доларів...треба перевірити її реальність(достовірність)
А через що?
І тут все просто,адже станом на сьогодні є тільки один ресурс який можна збільшити не імпортуючи...це навіть не земля(її кількість збільшити не можна)
Це житлова і комерційна нерухомість
У Європі в середньому 35 м2 на особу
В Україні 23 м2 на особу
Припустимо що 40 млн осіб *( 35-23 )м2=580 млн м2 + така ж кількість промислової і комерційної=1000 млн м2 * 1000 доларів/м2=1000млрд доларів.

ПС
Я розумію що мене можна копати з будь-якого боку і говорити що це відсебятіна з цифрами з довідника стеля..
Але той хто на хвилинку припустить що я правий і спробує розібратись - побачить що цифри це не букви і цифри показують те чого не покажуть жодні красиві фрази типу
підсилимо/покращимо/виховаємо/можновладці....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 00:19

detroytred написав:я на відсеб'ятіну стосовно даних проблем не замахуюсь. А використовую знання фахівців.
Твій особистий фінансовий стан показує що ти нічого з прочитаного не використав і використати вже не зможеш.
Так що лови народну мудрість по цьому питанню
Дурень - думкою багатіє.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 11:09

источник в ОП рассказал, что посольство США в Украине порекомендовало пригласить на Крымскую платформу в Киеве Светлану Тихановскую, как лидера Беларуского народа.

Может оставит печенек, хоть попробовать :lol:
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 13:41

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 16:35

Schmit написав:

От тільки такі заяви потрібно було робити після виборів а не до. Вона свою політичну кар’єру уже поховала.
Серед нім бізнесу та політики існує дуже потужне про рос лобі
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 17:20

Будівельник
Ну і що ти за дурницю вигадав?
Де в Бальцеровича, Сміта та інших те, що ТИ ЗРОБИВ-РОБИШ???
Покажи.

Це ж повне твоє нерозуміння...
Вони розглядають процеси та дають поради (рішення) на МАКРО-рівні.
Розумієш, на МАКРО-рівні.
Там апріорі нема порад-рішень для окремої одиниці, окремого підприємця.
Ти ж таке .... Це як в Військовій Доктрині країни або Бюлетні, Директиві НГШ шукати пораду, наказ, рішення для прапорщика.

Ну а цей черговий твій єралашик про вимір в мільйонерах або в метрах квадратних.
З твоїми такими прямими єралашними апроксімаціями, переносами в розрахунках.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 30 лип, 2021 18:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 17:58

budivelnik написав:
  detroytred написав:я на відсеб'ятіну стосовно даних проблем не замахуюсь. А використовую знання фахівців.
Твій особистий фінансовий стан показує що ти нічого з прочитаного не використав і використати вже не зможеш.
Так що лови народну мудрість по цьому питанню
Дурень - думкою багатіє.

Це точно дурень...

Бо тільки він може шукати поради мікрорівня (тобто власне для себе!) в тих, хто розглядає макрорівень.

Мене зацікавив макрорівень. От чому така гарна країна Україна так розвивається. Чому інші країни розвиваються. Які відбуваються процеси. По яких законах йде розвиток ринку країни. Від чого залежить. Хто і що впливає.
Тому я вивчав для себе від А.Сміта (класика ринку. Вона в основі незмінна. Як теорема Піфагора та інше) до сучасних економістів.
І ПРО ЦЕ!!! ВЕДУ МОВУ. ПРО РИНОК КРАЇНИ.

Ти ж, чудило, не пам'ятаючи нічого з абетки економіки, пхнешся зі своїм недолугим переносом з мікро-рівня на макрорівень.
З основним аргументом -- в мене є результат. Я мільйонер...

Якщо мені буде цікаво, як збільшити особисті власні статки, то я ЗВЕРНУСЯ ДО ФАХІВЦІВ мікро-рівня.
Вивчаючи досвід, як з підручників по підприємництву (навіть до порад аля Кіосакі), до ось цього форуму - читаючи думки від Доллярчика і до Квестора.
Від вкладень в нерухомість до біткоїнів.
Але на старісті, віддавши роки своїй професії, кидатись в торгівлю горілкою, кафе, будівництво наврядчи хто почне)))

Ще раз тобі кажу, що на аля твоє - їжу від жінки, Карпати, спілкування на форумі ; а також на театри та інше моїх доходів вистачає.
Так що не вигадуй дурниць про те, що пересічний українець (а в багатьох доходи значно менше моїх) бомжує, голодний, босий і т.д.
Волгарю ти з піною доказував інше -- що м'ясце їсть та тещо...

Розберись в абетці. В предметі, про який йде мова. Замість демонстрації повної неграмотності. З аля простим рішенням -- просто громадянам треба мати більше бажання до підприємництва, більше працювати та тещо; Україні чекати поки підприємці собі рівень життя забезпечать та діти підприємців ще збільшать.

Тому читай бальцеровичей, які дають відповіді на питання, що треба можновладцям (регуляторами ринку) зробити, щоб збільшувалися ефективність підприємців, кількість підприємців, з'являлося скоріше бажання, швидше ріс та розвивався ринок.
Там твоїх недоречних порад немає...
Там про інше.

І Бальцерович вивчав не твій досвід, а праці Сміта, Маркса, Кейнса, Фрідмена і т.д.

Це елементарне я тобі вже вдесяте пояснюю. Але ти знов вистрибуєш зі своїм "я мільйонер, тому...".

Я розумію, що тобі кортить когось повчати, як заробити мільйони (бо ти ж важкою і довгою працею заробив).
Але всім пофіг твої повчання... І твої досягнення.
Пиши книгу, як Кіосакі)))
Замість повчання міфичних читачів.
Але що ти там напишеш-то???
Кеп-наочне про треба більше мати бажання, працювати, відкладати, вкладати і т.д.

От коли я або ще хто підніме питання, як окремій особі збільшити свої статки, отоді твої думки будуть доречні.
Але нічого нового тут немає...
Ризики, праця, целеустремленность, оптимизм і т.д. і т.п.
Падай,піднімайся,набувай досвід, набувай статки.

Поки мова про те, чи все максимально можливе зробили саме можновладці, щоб умови для розвитку були максимально сприятливими?
Для великого, середнього, малого бізнесів.
І судячи з того, що бальцеровичі-каладзе, МВФи і т.д. вказують -- далеко не все зробили.
Дещо забили на свою цю функцію..
А НІХТО за них її виконати не має змоги...

З.и. смішно дивитись, як ти то доказував, що ми живемо лише трохи гірше поляків, американців (щось дохід1700 долл. = ... нашим гривням), а тепер виміряти в мільйонерах почав і відставання показуєш...
detroytred

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2021 18:40

andrijk777 написав:Та заспокойтесь з тим СП2.
СП2 буде 100% добудовано, тому що готовий він на 95%+. Просто йде торг.
І Зе ніхто питати не буде. До чого тут взагалі Україна? Кого цікавить чи хвилює думка України(чи Зеленського) в цьому питанні?

Удивительно, до этого Украина, в лице Порошенко, пыталась стопорить СП-2

А как выбрали Зеленского, ты ведь голосовал за него ? То Украину не спрашивают

тут проблема не в Украине, а в том, кого выбирают во власть в Украине

Выбрали Порошенко, он всё делал ради принципа "ничего про Украину без Украины"

Ты выбрал Зеленского, при Зеленском - да и без Украины всё порешаем, на фиг нам нужны тупые клоуны
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 73407341734273437344 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему