Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:печалька. ещё год с хвостиком назад, 2к 42 м2 в варшаве покупал за 98 куе. щас смотрю на урсусе минимум 148 куе. нифиговый рост, выражаясь строгим экономическим языком
Тоді вже краще варшавський) Польща на таку ціну не тягне аж ніяк - це ціна околиць Мілана)
Бетон написав:печалька. ещё год с хвостиком назад, 2к 42 м2 в варшаве покупал за 98 куе. щас смотрю на урсусе минимум 148 куе. нифиговый рост, выражаясь строгим экономическим языком
Щось дуже дешево за 1к. Напевно повітря зі здачею 2026?
Рили як завжди, перекручують і перебрехують інформацію. Вони обожнюють порівнювати ціни повітря над котлованом і готового новобуду.
ПС, недавно бачив оголошення по Кракову від забудовника - квартири дешевші ринку на 20%, але є один (чи три) ньюанси: поруч дві зд дороги, і одна багатополосна траса.
ПС, недавно бачив оголошення по Кракову від забудовника - квартири дешевші ринку на 20%, але є один (чи три) ньюанси: поруч дві зд дороги, і одна багатополосна траса.
Хм. Хороші ціни: майже 0,6 мільйона злотих за «пендюрку» в 40 квадратів… Хм… це виходить (600 000/4,31)/40=3480€ за квадрат бюджетного житла. Хм…
Для приколу надіслав племіннику у Варшаву: - Нє, поки не вирішив чи буду тут лишатись на довго… Та і 40квадратів для мене мало. Мені б 50-60… Я ж з дому працюю, як і моя дівчина… - Так, ціни карколомні… Європа… - Ні, я не дивуюсь, бо тільки недавно дивився ціни в Амстердамі, там 0,6 мільйона євро…
P.S. Десь тиждень тому у Фейсбук було оприлюднено рейтинг самих безпечних та привабливих країн світу. Не памʼятаю хто саме те дослідив. Там цікавим є інше: на перше місце ті аналітики поставили Італію, що викликало надзвичайно бурхливе обговорення у Фейсбук, більшість дописувачів крутило пальцем біля скроні і (неочікувано для мене) на перше місце ставили Польщу. Ось вам і ціни…
Курс злітної смуги аеропорту Варшави - це воно і є: Ursus. До кінця дня на посадку піде ще близько 140 літаків (там правда дві ЗПС - невідомо на яку будуть приймати - відправляти). Проблема дійсно є…
akurt написав:Курс злітної смуги аеропорту Варшави - це воно і є: Ursus. До кінця дня на посадку піде ще близько 140 літаків (там правда дві ЗПС - невідомо на яку будуть приймати - відправляти). Проблема дійсно є…
Все одно не розумію - як можна жити в Варшаві? Ну в Кракові ще пару днів провести можна - замок красивий і центральна площа, але Варшава - це ж срака повна - щось схоже на Позняки)
akurt написав:Курс злітної смуги аеропорту Варшави - це воно і є: Ursus. До кінця дня на посадку піде ще близько 140 літаків (там правда дві ЗПС - невідомо на яку будуть приймати - відправляти). Проблема дійсно є…
Моя хата на улице Тейлора в Ронсон. Да, самолёты там постоянно садятся, но это не страшно. Их вообще не слышно. Я снимал квартиру намного ближе к центру и там был взлёт. Взлёт это писец. Все дни всю ночь мы вскакивали, а я падал на пол😂😂😂, казалось, ракета. Кстати, у бабули пару недель назад, над нашей хаткой очень низко пролетала х55. Урсус, я так понимаю, это наш ПОХ, но: строится большая школа, архитектура, этажность. Разве это сравнимо? Да и жить я там никогда не собирался. Первое правило инвестора: покупай недвижимость в развивающемся районе города.
Краков, наверное, уютнее, но ездить по всей Польше з грудными детьми то ещё удовольствие.