|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 02 лис, 2024 22:25
Wirująświatła написав: Бетон написав:Единственная возможность выехать в Киев - в багажнике. Тоже из дивана пытается торговать. На диване, как видим, творятся великие дела: от детей до квартир
что за куета. 4 месяца через день езжу в Киев и обратно, ни разу даже доки не проверили.
Людей із зовнішніми ознаками інвалідності не чіпають
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 904 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 22:28
Investor_K написав:Щось сьогодеі з цими тривогами не дуже хочеться вкладати в нерухомість. Коаще в зброю
мой вам совєт: покиньте ту х..йню, і вкладіть гроші кудись за кордон. ото екзістєнция буде
-
Бетон
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 281 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 лис, 2024 22:39
Striker написав:Так, майже вся сума в євро і трохи в доларах. На цей рахунок я ще хотів тут питати, як краще зробити. В мене зараз декілька варіантів: 1. Щоб не підсунули фальшивку або неліквід, я думаю якось спочатку, щоб я разом з покупцем спробував покласти всю суму в банк на мій рахунок, перед цим спробувати зробити якусь розписку, договір чи документ через нотаріуса, що спочатку я кладу всю суму від свого імені на свій рахунок в присутності покупця. Якщо щось йде не так, то покупець шукає інші купюри, щоб прийняли в касі або те, що не приймуть, докласти гривнею. У випадку відміни угоди я зобов'язаний повернути цю суму впродовж тижня, умовно. Я не знаю чи реально так провернути. 2. Нехай покупон відразу міняє всю суму на грн, тільки в такому випадку звідки я знаю, що там не фальшиві купюри, так же, як і з валютою. Також треба чи домовлятися з якимось касиром в обмінці, щоб перевірила, або відразу класти на мій рахунок. В будь-якому випадку я б хотів відразу отримати на рахунок, а не на руки, для перестраховки. Питання тільки що на це скаже покупон. Ще є якийсь варіант через банківську комірку, але я не знаю як це проходить. Здається, найреалістичніший варіант - це просто прийти в будь-яку обмінку і спитати стільки буде коштувати відбракувати і перевірити таку-то суму. Потім з покупцем це зробити, те, що відбракується, замінити іншими купюрами або гривнею. Потім підпис у нотаря і передача грошей (можна до цього етапу і підмінити щось ) далі відразу в банк класти на рахунок. І тут ще є шанс, що грабонуть. Тому, як можна ще себе застрахувати? Охорона дуже дорого буде коштувати, мабуть.
1.Почти в любом банке есть услуга проверки купюр. 2. Про качество купюр нужно говорить по телефону ПЕРЕД просмотром и как попугай повторять на каждом этапе. 3. Охрана не так так уж и дорого.
-
UA
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 2300 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 02 лис, 2024 22:48
А як легально вкласти в закордонний банк?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 904 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 23:41
Faceless написав:Wirująświatła написав: Бетон написав:Единственная возможность выехать в Киев - в багажнике. Тоже из дивана пытается торговать. На диване, как видим, творятся великие дела: от детей до квартир
что за куета. 4 месяца через день езжу в Киев и обратно, ни разу даже доки не проверили.
Теж в багажнику?
и в костюме гориллы.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2419 раз.
- Подякували: 3398 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 02 лис, 2024 23:50
Investor_K написав:А як легально вкласти в закордонний банк?
Бути резидентом тієї країни в якій знаходиться закордонний банк. Одне з основних - треба підтвердити адресу проживання. Це у них найголовніша муть, на відміну від укр. банків.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 03 лис, 2024 06:31
Investor_K написав:А як легально вкласти в закордонний банк?
Доверьте сундучок мне и я вам всё оформлю в лучшем виде
-
барабашов
-
-
- Подякував: 285 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лис, 2024 10:55
барабашов написав: Investor_K написав:А як легально вкласти в закордонний банк?
Доверьте сундучок мне и я вам всё оформлю в лучшем виде
-
Shaman
-
-
- Подякував: 695 раз.
- Подякували: 1546 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 03 лис, 2024 11:02
Спостереження Кржн Навіть в загальнодоступному сегменті, до 50000 дол. - квартири погано продаються. Висять масово об'яви по 6-7 місяців, а покупців немає. Це означає, що реальні ціни продаж - суттєво менші. "Ремонт в подарунок" - вже не рятує ситуацію. Потрібна суттєва скидка, щоб продати. При нинішніх перспективах - бажаючих купити на порядок (10 разів) менше, ніж бажаючих продати. Докерувались, керманичі. "Страна крепкіх бесхозяйствєнніков"
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1715 раз.
- Подякували: 2561 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лис, 2024 11:08
Frant написав:Спостереження Кржн Навіть в загальнодоступному сегменті, до 50000 дол. - квартири погано продаються. Висять масово об'яви по 6-7 місяців, а покупців немає. Це означає, що реальні ціни продаж - суттєво менші. "Ремонт в подарунок" - вже не рятує ситуацію. Потрібна суттєва скидка, щоб продати. При нинішніх перспективах - бажаючих купити на порядок (10 разів) менше, ніж бажаючих продати. Докерувались, керманичі. "Страна крепкіх бесхозяйствєнніков"
війна вже закінчилась?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 695 раз.
- Подякували: 1546 раз.
-
-
Профіль
-
-