Я вже купу квартир рахував оренда vs іпотека - перекриває коли тільки 50% перший внесок, або іпотека має бути десь під 3%. Можливо Ви знайшли якийсь прикольний варіант/дешевший кредит - може бути.
|
|
![]() Ех, важко бути рилом: весь час здається, що на голові золота корона з діамантами…
Перший раз відомий київський рієлтор насмішив мене, коли раптом - ніхто не тягнув за язика - РАПТОМ на «київській» гілці згадав мене (? Який ніколи не мав ніякого відношення до КРЖН) та ще й написав свою авторитетну риловську думку про те, що ринок нерухомості в Туреччині (до якого рилу як до Першотравенська рачки) помирає остаточно безповоротно і ціна на квартири наблизилася до нуля. Це рило з Києва мало таку думку. Десь 2 місяці тому. Сьогодні розсмішив другий раз, даючи всім помацати свою золоту корону, обсипану діамантами та сапфірами. Написав відповідь НЕ МЕНІ, а іншій людині, яка спитала, а що ж ти таке корисне робиш, крім того, що показуєш фото?
Практично ніколи я не мав справ з рилами, а коли мав, то це була реальна комедія від прикрашених золотими коронами: здається в 2016 році продавала 2-к хрущовку моя сваха у поганенькому районі одного обласного центра. В самій квартирі було реально зроблено дуже непоганий ремонт. Але 5-поверх засраного двору, де навіть припаркуватися не можна. Продажна ціна 25 000$. Я був в якості «підтримки». На сходах нотаріальної контори була юрба з 5-ти чи 10 осіб, всі у віці 25-45 років. Десяток молодиків. Я подумав, що то черга з Покупців та Продавців різних обʼєктів нерухомості. Виявилося цікавіше: всі чекали, поки сваха підпише Договір продажу та Покупець віддасть готівкові 25 000$. Всі 10 молодчиків чекали на свої комісійні. З однієї Угоди (!). Комісійних було 5% або 1250$. Десять молодчиків - рієлторів посередників чекали з тих 1250$ свою долю: хто 200$, хто 100, хто 50! Я реально був в шоці від цього дійства. Шакали нерухомості винюхували у кого є щось на продаж - передавали інфу іншому шакалу та чекали на свою долю. Хоч 200$, хоч 100… А тепер перечитайте допис пана вище. Козирний київський рил. Прогнозист цін в Анталії. Хі-хі.
![]() Що не день - то цікаві новини:
«У пункті пропуску “Краківець-Корчова” митники виявили у чоловіка приховану валюту. 10 тисяч доларів чоловік заховав під водійським сидінням, а ще 30 тисяч — у шкарпетках» все б нічого, але: «У пункт пропуску “Краківець-Корчова” прибув автомобіль “Skoda Kodiaq”, який прямував на виїзд з України. 25-річний житель Львівщини для проходження митного контролю обрав смугу “зелений коридор”. 25-ти річний… угу… Чесно кажучі, перетинаючи щорічно багато кордонів - в минулому році відвідав ледве не 20 країн - не можу зрозуміти. Варіант тільки один: «хитропопого» вкинули. Друзі. ![]() Ну, можна і так подивитися на ситуацію: "українські кур'єри масово залишають Польщу, навіть зниження ставки не врятує місцевий ринок нерухомості!".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|