Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Варто це оформити в тій країні, де у вас є нерухомість.
Монтінєгра дає ВНЖ по нерухомості. Принаймні поки що, бо зміни вже розглядають і на днях проголосують. Встановлять якийсь мінімальний прайс на нерухомість . Сподіваюсь не більше 200к євро)))
Епічно виглядає виск кацапів, які нареєстрували фірм «нульовок» і на цій підставі мають ВНЖ. Лавочку хочуть закрити, кацапи збираються додому.
Монтінєгра дає ВНЖ по нерухомості. Принаймні поки що, бо зміни вже розглядають і на днях проголосують. Встановлять якийсь мінімальний прайс на нерухомість . Сподіваюсь не більше 200к євро)))
Епічно виглядає виск кацапів, які нареєстрували фірм «нульовок» і на цій підставі мають ВНЖ. Лавочку хочуть закрити, кацапи збираються додому.
А які потім перспективи з тим ВНЖ при вступі країни до ЄС? Є вже якісь прогнози?
А які потім перспективи з тим ВНЖ при вступі країни до ЄС? Є вже якісь прогнози?
Ну закони вони запросто можуть міняти в процесі. Бо шлях цей довгий: 5 років (щорічно продовжувати) внж, потім постійне ВНЖ ще 5 років (здається не треба продовжувати). І тільки потім громадянин )))
akurt написав:Краще ознайомитися з офіційною інформацією
Дякую за посилання, але воно стосується саме PESEL UKR — варіанту, який передбачає тісну прив’язку до Польщі та автоматично тягне за собою податкове резидентство з обов’язком декларувати світовий дохід. Тому я хотів би обговорити інвестиції в закордонну нерухомість і управління банківськими рахунками в країнах, де особа не є податковим резидентом
Песель це просто ідентифікаційний код. Податкове резиденство визначається зовсім іншими чинниками, наприклад, проживання в пів року та ін
PESEL — це просто ідентифікаційний код. PESEL UKR — ні, адже його чинність залежить від постійного перебування в Польщі, що має податкові наслідки. У статті за посиланням ідеться саме про PESEL UKR.
Цікаво було б почути досвід колег щодо інвестування в закордонну нерухомість у юрисдикціях, відмінних від місця їхнього постійного проживання — зокрема про організаційні тонкощі, пов’язані з придбанням, управлінням та оподаткуванням
Hotab написав:Бетон Тобто думаєш що варто отримати? Тим більше що у мене нема жодних закордонних статусів жодних країн . Тобто це буде чесно з мого боку) А як його позбавляють? Ну тобто отримав я, а сам там (в Польщі) не зʼявляюсь місяцями/роками, або ще більше, отримаю прихисток у іншій країні?? Чи це все не має значення?
Цей номер - клеймо на все життя)) Не позбавлять.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 01 лис, 2025 12:49, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:Краще ознайомитися з офіційною інформацією
Дякую за посилання, але воно стосується саме PESEL UKR — варіанту, який передбачає тісну прив’язку до Польщі та автоматично тягне за собою податкове резидентство з обов’язком декларувати світовий дохід. Тому я хотів би обговорити інвестиції в закордонну нерухомість і управління банківськими рахунками в країнах, де особа не є податковим резидентом
Песель це просто ідентифікаційний код. Податкове резиденство визначається зовсім іншими чинниками, наприклад, проживання в пів року та ін
PESEL — це просто ідентифікаційний код. PESEL UKR — ні, адже його чинність залежить від постійного перебування в Польщі, що має податкові наслідки. У статті за посиланням ідеться саме про PESEL UKR.
Цікаво було б почути досвід колег щодо інвестування в закордонну нерухомість у юрисдикціях, відмінних від місця їхнього постійного проживання — зокрема про організаційні тонкощі, пов’язані з придбанням, управлінням та оподаткуванням
Ви про статус UKR пишете. Я наприклад його втратив дуже давно. Це нічого не міняє стосовно песеля.
Я ж купив нерухомість. Вже сдав річну декларацію. Мені кожен місяць на польский рахунок у міленіум банку приходить плата за оренду.
Карта дійсна до 26 року. Сподіваюсь її перевыпустять і вишлють мені поштою