Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.
+ 50-60 уе краще (і мінус витрати на життя), ніж - 100 уе (і мінус витрати на життя)
А зміст, якщо потім ти застрянеш на рік на 50..60куе, а з іншого боку прилітає на 100+куе, і що ти робиш, кидаєш проект, кладеш пляму на репутацію, і біжиш за довгим баксом, знесилений на роботі за 50куе?
Як написав вище, ліпше пересидіти на пасивному доході, позакривати незакриті справи, виришіти недовирішені питання, відпочити, зміцнити тили, і коли всі дешеві позиції заповнені, ти повний енергії легко береш 100куе., а економні економісти тим часом далі тягнуть лямку за 50куе.
Е - ефективність, чи як пише акурт. К.К.Д.
Зміст в тому, що в тебе є 50 куе за рік, а в іншому випадку в тебе:
- 100 куе хотелкі і мінус від 5 до 20 тисяч на життя = - 105-120 куе і маса вільного часу, який проводиться на форумє.
change_pm написав:Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.
+ 50-60 уе краще (і мінус витрати на життя), ніж - 100 уе (і мінус витрати на життя)
А зміст, якщо потім ти застрянеш на рік на 50..60куе, а з іншого боку прилітає на 100+куе, і що ти робиш, кидаєш проект, кладеш пляму на репутацію, і біжиш за довгим баксом, знесилений на роботі за 50куе?
Як написав вище, ліпше пересидіти на пасивному доході, позакривати незакриті справи, виришіти недовирішені питання, відпочити, зміцнити тили, і коли всі дешеві позиції заповнені, ти повний енергії легко береш 100куе., а економні економісти тим часом далі тягнуть лямку за 50куе.
Тут така справа, кажуть, що те що виділене - це те, що ти дуже часто і робиш. Тобто йдеш на роботу, потім її швидко кидаєш, і так далі.
То як там з такою репутацією? Сподіваюсь, хоч нормально платили при переході?
Вистарчає на кавалірки?
І ти ще писав про оточення кавалірками...
Так ось, я вирішив цю тему прикрити через твоє маніакальне бажання залезти в кавалірки на стогнуючому ринку.
Імхо, нас не чекає грандіозне падіння через те, шо КРЖН - це бастіон українців, які не мають можливості вкладатись в якісну фонду і без головного болю. А мають тільки КРЖН, який і бетон, і фонда, і облігації...
Але нас чекає постійне повільне падіння ціни бетону, бо економічне підгрунтя зруйновано, а твоя ЦО виїзджає закордон.
Так що, дякую ТОБІ за твої каваліркови прагнення і питання про оппортуніті костс - я зрозумів, що можна робити набагато кращі речі на ФОНДІ
Річний ріст 3.7% в серпні, підріс від 1.5% в липні! Йоху, хто вчасно вклався!!!
House prices in the U.K. surged to an all-time high in August, fueled by pent-up demand and record low mortgage rates, according to new figures from Nationwide.
Britain’s biggest building society said prices jumped by 2% in August, following a 1.8% rise in July, marking the highest monthly increase since February 2004.
Annual house price growth jumped to 3.7% last month from 1.5% in July.
The average price was £224,123 ($298,864) in August, up from just under £170,000 10 years ago, Nationwide said.
- 100 куе хотелкі і мінус від 5 до 20 тисяч на життя = - 105-120 куе і маса вільного часу, який проводиться на форумє.
Я тобі написав раніше кілька разів "математику": в одному випадку ти працюєш рік і маєш 50куе, а в іншому працюєш півроку в році і маєш ті самі 50куе.
К.К.Д. 2Х !
З.І. пора знати хто такий "контрактнік" і чим відрізняється від работніка на постійній основі, да і проекти мають свойсто внєзапно оканчуваться а контрактнікі летіть за борт.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 02 вер, 2020 13:34, всього редагувалось 2 разів.
change_pm написав:Імхо, нас не чекає грандіозне падіння через те, шо КРЖН - це бастіон українців, які не мають можливості вкладатись в якісну фонду і без головного болю. А мають тільки КРЖН, який і бетон, і фонда, і облігації...
Але нас чекає постійне повільне падіння ціни бетону, бо економічне підгрунтя зруйновано, а твоя ЦО виїзджає закордон.
так ще раз напишу, купую не готові м2, а дериватив на м2, на якому є "премія за ризик", розрахунок в темі КРЖН я тобі викладав, повторю основні тези: падіння КРЖН хай 20%, ріст дериватива 40% ітого +20% на м2.
Щодо совко вторинки моє розуміння таке: не лізти, бо видоять на центральному опаленні.
Я тобі написав раніше кілька разів "математику": в одному випадку ти працюєш рік і маєш 50куе, а в іншому працюєш півроку в році і маєш ті самі 50куе.
К.К.Д. 2Х !
З.І. пора знати хто такий "контрактнік" і чим відрізняється від работніка на постійній основі, да і проекти мають свойсто внєзапно оканчуваться а контрактнікі летіть за борт.
Я знаю, хто такий контрактник, так як сам там був. Потім вирішив, що в штаті краще - страхівка / бонуси / якісь інші няшки. І під час криз спокійніше ))))
зі. Про математику пропоную поговорити в січні чи в кінці грудня, коли можна буде ретроспективно бачити 20 рік. Розкажеш чи вийшло хоч + 30-50, чи - 100-120.
change_pm написав:Імхо, нас не чекає грандіозне падіння через те, шо КРЖН - це бастіон українців, які не мають можливості вкладатись в якісну фонду і без головного болю. А мають тільки КРЖН, який і бетон, і фонда, і облігації...
так ще раз напишу, купую не готові м2, а дериватив на м2, на якому є "премія за ризик", розрахунок в темі КРЖН я тобі викладав, повторю основні тези: падіння КРЖН хай 20%, ріст дериватива 40% ітого +20% на м2.
Щодо совко вторинки моє розуміння таке: не лізти, бо видоять на центральному опаленні.
Та я пам"ятаю... не тре повторюватись )))
Я тут навчився на фонді, що можна: 1. бай лонг - коли віриш в рост, 2. сел шорт - коли віриш в падіння.
А в тебе лонг з очікуванням падіння - це мене трішки бентежіть...
зі. Соррі, якщо знову олбанською )))) вчу нову мову, такі штуки трапляються ...
ті суми, про які ти говореш, то в Еміратах так і є, в Німенччині 100куе перетворюються податками в 50куе на руки, а 50 куе перетворюються в 27куе чистими.
В Україні це могло би йти хіба про журавля в 50куе і синицю в 30куе за рік.
Щодо витрат, думаю ти теж в темі, що якщо не сильно економити то виходить для варіанта оренди це $250 в місяць, і $150 "в своєму" на особу.
Та я пам"ятаю... не тре повторюватись )))
Я тут навчився на фонді, що можна: 1. бай лонг - коли віриш в рост, 2. сел шорт - коли віриш в падіння.
А в тебе лонг з очікуванням падіння - це мене трішки бентежіть...
зі. Соррі, якщо знову олбанською )))) вчу нову мову, такі штуки трапляються ...
є такий принцип в математиці принцип суперпозиції , так що вчи математику (і статистику) і не бентежся.