Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Цей тиждень приніс нам деяку ясність стосовно кандидатів в президенти Штатів, їх програм, а також стосовно політики ФРС.
Подивився я виступи кандидатів в президенти, і хочу сказати, що программа Трампа - клас! Байден ніс якусь пургу! По всім сигналам Трамп йде на перемогу, але є АЛЕ!
По всім сигналам демократи не признають перемогу Трампа, і там дуже вже багато варіантів, але я на 90% певен в наступному: - з"являться дві нові держави - Штати 1 і Штати 2, яким доведеться вести війну один з одним. - на якийсь час Штати випадуть зі світової політики і системи постачання доляра в економіку.
К яким наслідкам це все може привести, я чесно кажучи не можу собі уявити!
Можу тільки допустити, що можуть бути проблеми з ліквідністю готівкового баксу, а також велика вірогідність наступу Раші в Україні, Прибалтиці і захват Білорусі (в принципі, в особі Лукашенка вони не проти).
airmax78 написав:Вчера позвонил приятель из Канады. Ищет вакансию в Киеве. Хочет вернуться вместе с женой. Уехали в 2015м. Говорит скукота скукотища, надоело.
Не вписался. Бывает. У меня знакомый в Минск возвращается. Аналогично
заробили хоть трохи копійок на прицентральні кавалірки?
flyman, тут одна пташка принесла на хвості, що ти все ще не затруднений? і хочеш, якісь космічні грощі за свої трудові будні...
То я хотів би поділитись своєю стратегієї пошуку під час кризи, коли опинився на бенчі...
Дивись, на шо я звертаю увагу - на вартість мого простою для мого річного баджету. Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.
+ 50-60 уе краще (і мінус витрати на життя), ніж - 100 уе (і мінус витрати на життя)
change_pm написав:flyman, тут одна пташка принесла на хвості, що ти все ще не затруднений? і хочеш, якісь космічні грощі за свої трудові будні...
То я хотів би поділитись своєю стратегієї пошуку під час кризи, коли опинився на бенчі...
Дивись, на шо я звертаю увагу - на вартість мого простою для мого річного баджету. Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.
+ 50-60 уе краще (і мінус витрати на життя), ніж - 100 уе (і мінус витрати на життя)
Час розкидати камні і час їх збирати... Останніх 5 років, працював нон-стоп, порішав кучу стратегічних питань, рубав бабло поки рубалося. Зараз, поки не закрилася "квартирка можливостей", зайнявся інвестиціями в нерухомість.
Минулого тижня була тема 60 ойро в годину в Німеччині, але поки що без відгуку (може шукають розумнішого і дешевшого, хз.). Як для понаїха, не дуже, так як корінному німцю дають в півтора рази більше.
В мене вже давно вироблена звичка заробляти коли бум, і відпочивати під час кризи. В середньому виходить середній дохід, але ефективність в два рази вища.
Всіх грошей ти не заробиш, і всіх баб не перетрахаєш.
Так що думай.
А я тим час повільно, без поспіху, закінчу оточення Києва кавалірками, і буду або рухатись далі до нових вершин або закріпляти наявні позиції.
change_pm написав:Якщо, наприклад, моя хотілка 100 уе = 8.3 уе в місяць, і я очікую, що 2-3-5-6 місяців у мене не буде пропозицій на мою хотілку, то я сміливо погоджують на меншу сумму.
А зміст, якщо потім ти застрянеш на рік на 50..60куе, а з іншого боку прилітає на 100+куе, і що ти робиш, кидаєш проект, кладеш пляму на репутацію, і біжиш за довгим баксом, знесилений на роботі за 50куе?
Як написав вище, ліпше пересидіти на пасивному доході, позакривати незакриті справи, виришіти недовирішені питання, відпочити, зміцнити тили, і коли всі дешеві позиції заповнені, ти повний енергії легко береш 100куе., а економні економісти тим часом далі тягнуть лямку за 50куе.