Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:а це акурт має одобрити - халявна халява:
akurt безперечно Канаду погоджує. В одній ресторанції мене з жінкою познайомили за стіл з чоловіком та жінкою з Канади. Розмовляли багато. Вони за походженням - німці, але багато років живуть у Канаді. Саме цікаве було, коли ми заговорили про нерухомість. Канадійці сказали, що мають у власності 52 (п"ятдесят два) га лісу і на тих 52 га - будинок - до речі в один поверх та невеликий (показували фото - за українськими мірками досить скромний в один поверх). Канадієць сказав, що у власному лісі полює на оленів. Показував фото. Після цього почали питати: якою землею ми володіємо в Україні. Я щось таке почав бекати-мекати, що він нічого і не зрозумів. Через місць надіслав електронкою фото - сина оженив. Оце - халява халявна. А так да - в Канаду - вперед!
P.S. В мене було враження, що німці досить вдало не побоялися та змінили Німеччину на Канаду...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 30 вер, 2021 21:04, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:а це акурт має одобрити - халявна халява:
akurt безперечно Канаду погоджує. В круїзі Тихим океаном в ресторанції лайнера мене з жінкою посадили за стіл з чоловіком та жінкою з Канади. Розмовляли багато. Вони за походженням - німці, але багато років живуть у Канаді. Саме цікаве було, коли ми заговорили про нерухомість. Канадійці сказали, що мають у власності 52 (п"ятдесят два) га лісу і на тих 52 га - будинок - до речі в один поверх та невеликий (показували фото - за українськими мірками досить скромний в один поверх). Канадієць сказав, що у власному лісі полює на оленів. Показував фото. Після цього почали питати: якою землею ми володіємо в Україні. Я щось таке почав бекати-мекати, що він нічого і не зрозумів. Через місць надіслав електронкою фото - сина оженив. Оце - халява халявна. А так да - в Канаду - вперед!
Пане Флаймане, ось не повірете, а 30 хвилин тому закінчив 30-ти хвилинну розмову з Дюссельдорфом саме на тему нерухомості. Багато чого розказали цікавого про нерухоімість в Берліні та в Дюссельдорфі. Завтра напишу. Ну щоби легше було визначитися: Канада, чи Люксембург, чи Португалія, чи Німеччина... Не тільки ж Ви думаєте, куди інвестувати... Люди теж хочуть зробити правильний вибір...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 30 вер, 2021 21:41, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Пане Флаймане, ось не повірете, а 30 хвилин тому закінчив 30-ти хвилинну розмову з Дюссельдорфом саме на тему нерухомості. Багато чого розказали цікавого про нерухоімість в Берліні та в Дюссельдорфі. Завтра напишу. Ну щоби легше було визначитися: Канада, чи Люксембург, чи Португалія, чи Німеччина... Не тільки ж Ви думаєте, куди інвестувати... Люди теж хочуть зробити правильний вибір... Дксь рік тому на форумі рекомендували Веенсуелу... Як раз зараз дивлюся чудовий серіал - сезон 2 - про нерухомість в Венесуелі, раджу: https://www.amazon.com/Tom-Clancys-Jack ... B089TVN27Q
Я інвестую в дачу на Поліссі, далеко за об"їзною, можна сказати зовсім відмінна Україна від Києва, фактично "закордон", де на думку гур КРЖН "життя нема"
а поки не вщухне істерія з ковідлом, хіба дивитися відосіки про і мріяти про гиншвештиції у "село Дусі" (Дюсельдорф)
Я ж не помиляюся: Ви ж не вакциновані... Розказую: Чотири дні тому в Анталію прибув один з форумчан. З Києва. На авто. На другий день висока температура та почав задихатися. Не вакцинований... Орендував квартиру 2+1 за 5000 лір (500 євро) на місяць. Корона з Києва. Так їм сказав сімейний лікар з Києва, якому почали відразу дзвонити. Тому ваш вибір: подалі від людей - то саме те, що зараз треба....
Востаннє редагувалось akurt в Чет 30 вер, 2021 22:45, всього редагувалось 3 разів.
BIGor написав:Короче я особисто буду чекати лебедів, там Китай або США щось утне це 100%.
Будеш потім в Кракуві дивитись?
Зараз все міняється, Варшаву та Краків обовязково, але треба чекати розпродажів.
А чи не остерігаєтесь, що з тими лебедями, обвалиться не стільки вартість житла, як вартість грошей-будь яких? По відчуттям (моїм та знайомих з США) з тих пір як почався ковід, реальна інфляція в долларі відсотків 15-20. Понаєх не дасть збрехати. До речі щось він давно не з'являвся.
drevlyanin написав:А чи не остерігаєтесь, що з тими лебедями, обвалиться не стільки вартість житла, як вартість грошей-будь яких? По відчуттям (моїм та знайомих з США) з тих пір як почався ковід, реальна інфляція в долларі відсотків 15-20. Понаєх не дасть збрехати. До речі щось він давно не з'являвся.
Незнаю, як рахуєте реальну, але https://www.bls.gov/charts/consumer-pri ... egory.htm# пишуть про 5.3%. А кидатися зараз копитами на хаях в нерухомість - дуже не мудро. Да і в Китаї кажуть, що на ті ж самі гроші вже можна купити на 25% більше нерухомості, ніж раніше. Отакий інфлєц... До речі, норм відео від Наймана (дивіться з 44 хвилини)
drevlyanin написав:А чи не остерігаєтесь, що з тими лебедями, обвалиться не стільки вартість житла, як вартість грошей-будь яких? По відчуттям (моїм та знайомих з США) з тих пір як почався ковід, реальна інфляція в долларі відсотків 15-20. Понаєх не дасть збрехати. До речі щось він давно не з'являвся.
дивлячись що називати грошима, якщо долари США, то як ФРС підніме ставку, так нікомунепотрібний стане всімпотрібний
С начала года инфляция в штатах по разным группам товаров 10-40%. БУ машины и мясо ближе к верхней границе, всякие микроволновки - к нижней.
Вообще тяжело сравнивать цены ибо раньше тут покупали за указанную цену в случае какого-то форсмажора (что-то развалилось и нужно прям здесь и сейчас). Я машину со скидкой 30+% от рекомендованной цены (MSRP) купил. В основном народ планировал, что скидки на что-то больше на день труда, на что-то другое в районе чёрной пятницы или после НГ в январе и делал большие покупки в эти даты на расспродажах. Теперь скидки намного скромнее (например 1к вместо 6-7к). Какие-то товары просто выгребли (например машины и дома) и поставки не успевают за спросом. Ситуация с машинами и домами мне очень напоминает 2007-2008 год в Украине, прям флешбеки.
Очень выборочно. На самом деле электроника в цене выборочно ростет.... бытовая техника в верх, комрьютеры в низ. Еда органик сильно подорожала. где-то 30%. Дома поднялись у нас на 35% за год... моя земля сделала 3х выживаем как можем.