Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 439440441442443 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 13:34

roberto dark писал(а):flyman Із всіх вишеперечисленних країн, як раз саме в ПСА мені більше всьго сподобалося :P , по суммі усіх позитивних факторів, по відношенню до ціни. Крім того там клімат, екзотика, масажі, молоді дівчата, а у попередньому списку усього того НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕ БУДЕ. :wink:

Я теж думаю, що Філіпіни, мабуть, найопимальніше, але до закінчення короної туди вибратися - зась. Тому поки що одним оком поглядаю на ЄС, де можна було проводити зимівлю. Хоча, у зв"язку із глобальний потеплінням і в Україні вже не холодно. Я ще досі дачний сезон не закінчив, може наступних вихідних.
В березні можна стартувати новий, ітого "зимівля" скорочується до 2 місяців.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 14:04

Пане Флаймане!
Дуже приємно почитати рідкісний на форумі практично- оптимальний текст про плани на майбутнє.
Розумно.
Зауважу, що текст в другому абзаці я вам рекомендував розглянути ще рік тому: в країну чудес попасти неможливо. Я саме на це рік тому рекомендував звернути увагу, бр мрії - мріями, а практика-практикою.
Орієнтир на Європу гарний, але двері кожного дня закриваються все щільніше: вже важко попасти в краіни Європи та й ситуація там з короною погіршується.
Тиждень тому суттєва посилили контроль і США - полегшені умови протрималися тільки 1 місяць.
В взагалі критерії інвестицій ніхто не може змінити:
- легкість доступу до нерухомості;
- адекватний розмір інвестицій(
- легкі юридичні та фінансові умови інвестицій.
- умови отримання ВНП або громадянства.
Поки є час - звертайте на це увагу.
Потім буде пізно.
Наснаги!
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 14:08

akurt писал(а):Пане Флаймане!
Дуже приємно почитати рідкісний на форумі практично- оптимальний текст про плани на майбутнє.
Розумно.
Зауважу, що текст в другому абзаці я вам рекомендував розглянути ще рік тому: в країну чудес попасти неможливо. Я саме на це рік тому рекомендував звернути увагу, бр мрії - мріями, а практика-практикою.
Орієнтир на Європу гарний, але двері кожного дня закриваються все щільніше: вже важко попасти в краіни Європи та й ситуація там з короною погіршується.
Тиждень тому суттєва посилили контроль і США - полегшені умови протрималися тільки 1 місяць.
В взагалі критерії інвестицій ніхто не може змінити:
- легкість доступу до нерухомості;
- адекватний розмір інвестицій(
- легкі юридичні та фінансові умови інвестицій.
- умови отримання ВНП або громадянства.
Поки є час - звертайте на це увагу.
Потім буде пізно.
Наснаги!

адекватний розмір, тут 100Куе на 1+1 в країні що стоїть на краю прірви дефолта, то трохи занадто, я би більше 15куе за кавалірку не розглядав
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 14:12

flyman по 24 000 куе 1+1 в Анталії як бруду - бери, НЕ хочу . А буде ще дешевше.. Але то таке.. Дауншифтінг для бідних старих пердунів.. :lol: https://youtu.be/E6uM03dQg0Y
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 14:39

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Frant писал(а):
  roberto dark писал(а):flyman по 24 000 куе 1+1 в Анталії як бруду - бери, НЕ хочу . А буде ще дешевше..:lol: https://youtu.be/E6uM03dQg0Y

капець!
Ціна - як бучанський безремонтний підвал)))
Флай, переїжджай!
Тепло + дешевий йогурт = рай))) :D

$25K то вже хотілка за "з ремонтом"

Ідея не погана, так як в оголошеннях за цоколь 30+ без ремонта м2 малюють на олх $20К
Думаю, що варінт був би не поганий, продати цоколь з ремонтом "пан сам клепав" і мебелю бренда "база кормит" за $20К купити 1+1 за $16 з умебльовану і з ремонтом як в тьоті.
Думаю, тре трошки почекати. Але б не дочекатися, що обвал перекинеться на перегрітий КРЖН.
Може дійсно, десь в лютому купити квиток до Анталії, Прикинутися бідним албанцем чи болгарином, пошаройобитися там, вивчити трохи слів по турецьки і зрозуміти місцеві розклади.

Тут ще один вхідний параметр.
На 2022 закладаю місячний бюджет 4К грн. Тре починати жити по-людьски, не дивлячися на те що "база кормит"
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 14:55

akurt писал(а):
  DmitryK писал(а):цікаво, якщо слухати пана акурта, вже кілька років в туреччині нерухомість стрімко дорожчає. а тут, 85 квадратів за 55тис баксів. я так думаю, 10 років тому коштувало дорожче..

Причина простая: Вы просто не разбираетесь в недвижимости.
В эти дни в Киеве можно найти трешку за 25 000 и за 2 500 000.
Долларов.
Научитесь различать дешевое и нормальное - заходите.

P.S. antey1969 - утешайте себя цифрами и графиками.
Больше то делать нечего. Корыто разбито. Перспектив нет. Инвестиций нет.

так пан акурт сам написал, престижный район, будынку 10 рокив... получается, пан акурт шлак пиарит....
DmitryK

С нами с: 24.05.08
Благодарил (а): 38 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 16:24

akurt писал(а):Изображение

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-k ... 0910/detay

Прикольчик, лира продолжает дальше обваливаться, а цена на объект непоколебима.
Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
Последний раз редактировалось Zebra Пн 20 дек, 2021 16:25, всего редактировалось 2 раз(а).
Zebra

Заблокирован
С нами с: 21.09.12
Благодарил (а): 1885 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 16:24

Frant писал(а):akurt
Не смішіть - нам роботу ще треба робити)))
Ваша "аналітика" - це відвідування кафе "У Зенека", крадіжка бочки солярки, читання лекції про свою важливість перед "успішними" інвешторами в смарт-квартири, прогулянки з собакою.

Прикладом справжньої аналітики - є інформація від п.зРадіо.
Тільки неясно, коли вона вистрелиить)))

Не смішіть - нам роботу ще треба робити)) :lol: :lol: :lol:
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 16:26

Zebra писал(а):Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
он работает с Люля Кебабом -
https://www.alikemalgurdal.com/
https://turk.estate/construction-compan ... l/#objects
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 дек, 2021 16:57

Zebra писал(а):
Прикольчик, лира продолжает дальше обваливаться, а цена на объект непоколебима.
Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.

1. Непоколебима ли цена - не скажешь так сразу- надо прозванивать и спрашивать - там не владелец продает, а риэлторская контора. Что они ответят - не угадать.
2. Конечно: есть реальные продавцы-Застройщики - я о них писал не раз на этом форуме.
Как настоящий злобный ненасытный риэлтор (меня уже легко разоблачил 31 (тридцать один) форумчанин. - я умышленно выкладывал адреса сайтов в интернете, телефоны офисов продаж. Даже писал что можно звонить БЕСПЛАТНО с Украины - ответят на английским/русском в Офисе продаж.
Цель в том, что я давал прямые адреса ссылки и телефоны была простая: обдурить сирот, вдов и обобрать до нитки белых и пушистых форумчан.
Вся эта информация бесконечно тонула в десятках сопливых жалостливых постов неудачников, которые то выпрашивают у меня пустую тару из-под йогурта (реально не могу дать - бутылка с кефиром сейчас в холодильнике есть, а от йогурта реально нет), то просят разрешения пощупать руками мой депозит.

3. Тут не стоит строить иллюзий и быть реалистом:
Серьезный приличный Застройщик всегда указывал цены в евро.
И ему, и Покупателю курс был "пополам".
Последний раз редактировалось akurt Пн 20 дек, 2021 18:14, всего редактировалось 5 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
  #<1 ... 439440441442443 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор