Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 439440441442443 ... 1062>
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 14:34

roberto dark написав:flyman Із всіх вишеперечисленних країн, як раз саме в ПСА мені більше всьго сподобалося :P , по суммі усіх позитивних факторів, по відношенню до ціни. Крім того там клімат, екзотика, масажі, молоді дівчата, а у попередньому списку усього того НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕ БУДЕ. :wink:

Я теж думаю, що Філіпіни, мабуть, найопимальніше, але до закінчення короної туди вибратися - зась. Тому поки що одним оком поглядаю на ЄС, де можна було проводити зимівлю. Хоча, у зв"язку із глобальний потеплінням і в Україні вже не холодно. Я ще досі дачний сезон не закінчив, може наступних вихідних.
В березні можна стартувати новий, ітого "зимівля" скорочується до 2 місяців.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 15:04

Пане Флаймане!
Дуже приємно почитати рідкісний на форумі практично- оптимальний текст про плани на майбутнє.
Розумно.
Зауважу, що текст в другому абзаці я вам рекомендував розглянути ще рік тому: в країну чудес попасти неможливо. Я саме на це рік тому рекомендував звернути увагу, бр мрії - мріями, а практика-практикою.
Орієнтир на Європу гарний, але двері кожного дня закриваються все щільніше: вже важко попасти в краіни Європи та й ситуація там з короною погіршується.
Тиждень тому суттєва посилили контроль і США - полегшені умови протрималися тільки 1 місяць.
В взагалі критерії інвестицій ніхто не може змінити:
- легкість доступу до нерухомості;
- адекватний розмір інвестицій(
- легкі юридичні та фінансові умови інвестицій.
- умови отримання ВНП або громадянства.
Поки є час - звертайте на це увагу.
Потім буде пізно.
Наснаги!
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 15:08

akurt написав:Пане Флаймане!
Дуже приємно почитати рідкісний на форумі практично- оптимальний текст про плани на майбутнє.
Розумно.
Зауважу, що текст в другому абзаці я вам рекомендував розглянути ще рік тому: в країну чудес попасти неможливо. Я саме на це рік тому рекомендував звернути увагу, бр мрії - мріями, а практика-практикою.
Орієнтир на Європу гарний, але двері кожного дня закриваються все щільніше: вже важко попасти в краіни Європи та й ситуація там з короною погіршується.
Тиждень тому суттєва посилили контроль і США - полегшені умови протрималися тільки 1 місяць.
В взагалі критерії інвестицій ніхто не може змінити:
- легкість доступу до нерухомості;
- адекватний розмір інвестицій(
- легкі юридичні та фінансові умови інвестицій.
- умови отримання ВНП або громадянства.
Поки є час - звертайте на це увагу.
Потім буде пізно.
Наснаги!

адекватний розмір, тут 100Куе на 1+1 в країні що стоїть на краю прірви дефолта, то трохи занадто, я би більше 15куе за кавалірку не розглядав
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 15:12

flyman по 24 000 куе 1+1 в Анталії як бруду - бери, НЕ хочу . А буде ще дешевше.. Але то таке.. Дауншифтінг для бідних старих пердунів.. :lol: https://youtu.be/E6uM03dQg0Y
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 15:39

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Frant написав:
  roberto dark написав:flyman по 24 000 куе 1+1 в Анталії як бруду - бери, НЕ хочу . А буде ще дешевше..:lol: https://youtu.be/E6uM03dQg0Y

капець!
Ціна - як бучанський безремонтний підвал)))
Флай, переїжджай!
Тепло + дешевий йогурт = рай))) :D

$25K то вже хотілка за "з ремонтом"

Ідея не погана, так як в оголошеннях за цоколь 30+ без ремонта м2 малюють на олх $20К
Думаю, що варінт був би не поганий, продати цоколь з ремонтом "пан сам клепав" і мебелю бренда "база кормит" за $20К купити 1+1 за $16 з умебльовану і з ремонтом як в тьоті.
Думаю, тре трошки почекати. Але б не дочекатися, що обвал перекинеться на перегрітий КРЖН.
Може дійсно, десь в лютому купити квиток до Анталії, Прикинутися бідним албанцем чи болгарином, пошаройобитися там, вивчити трохи слів по турецьки і зрозуміти місцеві розклади.

Тут ще один вхідний параметр.
На 2022 закладаю місячний бюджет 4К грн. Тре починати жити по-людьски, не дивлячися на те що "база кормит"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 15:55

akurt написав:
  DmitryK написав:цікаво, якщо слухати пана акурта, вже кілька років в туреччині нерухомість стрімко дорожчає. а тут, 85 квадратів за 55тис баксів. я так думаю, 10 років тому коштувало дорожче..

Причина простая: Вы просто не разбираетесь в недвижимости.
В эти дни в Киеве можно найти трешку за 25 000 и за 2 500 000.
Долларов.
Научитесь различать дешевое и нормальное - заходите.

P.S. antey1969 - утешайте себя цифрами и графиками.
Больше то делать нечего. Корыто разбито. Перспектив нет. Инвестиций нет.

так пан акурт сам написал, престижный район, будынку 10 рокив... получается, пан акурт шлак пиарит....
DmitryK

Подякував: 38 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 17:24

akurt написав:Зображення

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-k ... 0910/detay

Прикольчик, лира продолжает дальше обваливаться, а цена на объект непоколебима.
Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
Востаннє редагувалось Zebra в Пон 20 гру, 2021 17:25, всього редагувалось 2 разів.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 17:24

Frant написав:akurt
Не смішіть - нам роботу ще треба робити)))
Ваша "аналітика" - це відвідування кафе "У Зенека", крадіжка бочки солярки, читання лекції про свою важливість перед "успішними" інвешторами в смарт-квартири, прогулянки з собакою.

Прикладом справжньої аналітики - є інформація від п.зРадіо.
Тільки неясно, коли вона вистрелиить)))

Не смішіть - нам роботу ще треба робити)) :lol: :lol: :lol:
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 17:26

Zebra написав:Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.
он работает с Люля Кебабом -
https://www.alikemalgurdal.com/
https://turk.estate/construction-compan ... l/#objects
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 гру, 2021 17:57

Zebra написав:
Прикольчик, лира продолжает дальше обваливаться, а цена на объект непоколебима.
Акурт, есть ли застройщики в курортных городах продающие готовые квартиры напрямую без агентов? Чтоб сразу можно было приобрести как машину из салона? Вот ссылку бы на хоть одного, посмотреть объекты.

1. Непоколебима ли цена - не скажешь так сразу- надо прозванивать и спрашивать - там не владелец продает, а риэлторская контора. Что они ответят - не угадать.
2. Конечно: есть реальные продавцы-Застройщики - я о них писал не раз на этом форуме.
Как настоящий злобный ненасытный риэлтор (меня уже легко разоблачил 31 (тридцать один) форумчанин. - я умышленно выкладывал адреса сайтов в интернете, телефоны офисов продаж. Даже писал что можно звонить БЕСПЛАТНО с Украины - ответят на английским/русском в Офисе продаж.
Цель в том, что я давал прямые адреса ссылки и телефоны была простая: обдурить сирот, вдов и обобрать до нитки белых и пушистых форумчан.
Вся эта информация бесконечно тонула в десятках сопливых жалостливых постов неудачников, которые то выпрашивают у меня пустую тару из-под йогурта (реально не могу дать - бутылка с кефиром сейчас в холодильнике есть, а от йогурта реально нет), то просят разрешения пощупать руками мой депозит.

3. Тут не стоит строить иллюзий и быть реалистом:
Серьезный приличный Застройщик всегда указывал цены в евро.
И ему, и Покупателю курс был "пополам".
Востаннє редагувалось akurt в Пон 20 гру, 2021 19:14, всього редагувалось 5 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 439440441442443 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість