Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Якось малувато для оптоволокна. 100мбіт дають на звичайному кабелі
Тут саме цікаве не в технічних деталях, а в тому, що праправнуки Плюшкіна якось відразу замовчали про зарплату в 2000 доларів. Це в тому самому абзаці. Раніше люди успішно заробляли і в dial-Up інтернет-умовах. Оце саме цікаве: тобто вектор розвитку НЕ в тому напрямку, щоби підвищувати рівень знань, рівень кваліфікації, рівень заробітку, рівень власних технологічних досягнень, підвищувати рівень добробуту родини, рівень освіти дітей (вкладати в освіту дітей), витрачати на мандри та відкриття, а в тому, щоби збирати більше грибів із мокрих підпорок у покинутому сараї та більше закатувати банок з крадними огірками. Оце - саме цікаве. Цікавий вектор. Вектор примітивізму.
Бачив я ваше припущення про 2000 долярів, не бачу сенсу взагалі то питання обговорювати По-перше, це небагато, по друге, це таки припущення.
Faceless написав:Бачив я ваше припущення про 2000 долярів, не бачу сенсу взагалі то питання обговорювати По-перше, це небагато, по друге, це таки припущення.
Не знаю, щр Ви маєте на увазі під словами "припущення" - якщо припущенням є те, що серед моїх знайомих, які мешкають зі мною за кордоном і з ким я спілкуюсь майже щодня - і працюють в ІТ-сфері - то це не припущення, а ФАКТ. Я писав вже - вчора зранку на авто з (видалено) виїхав в Анталію ще один такий - їде з двома дітьми, меншій дитині всього рік чи 2 роки. В Анталії мають квартиру 3+1 (чотирикімнатна).
Про те, що 2000 це НЕ багато - вірно, об"єктивно і правда. На сьогодні таку зарплатню в Україні отримують і мій племінник - master's degree in Computer science, і хлопець, якого я якось підвозив по трасі в Карпатах (спілкуємося) - він з Мукачевого, але зараз працює в Ужгороді. Теж Computer science після Львівської політехніки. Є і такі зарплати в Україні - стабільні 2000 доларів. Звісно, оформлені ФОПами. Обидва житло орендують. Здається (не впевнений), така зарплатня не дасть можливість заробити на квартиру.
akurt написав:Обидва житло орендують. Здається (не впевнений), така зарплатня не дасть можливість заробити на квартиру.
для YOLO і FOMO на кавалірку в дупі Левандівки не вистачить, трагедія життя міленеліалів, але ж в пана акурта є "для себе, а не в оренду", він же бебібумер
Faceless написав:Бачив я ваше припущення про 2000 долярів, не бачу сенсу взагалі то питання обговорювати По-перше, це небагато, по друге, це таки припущення.
Не знаю, щр Ви маєте на увазі під словами "припущення" - якщо припущенням є те, що серед моїх знайомих, які мешкають зі мною за кордоном і з ким я спілкуюсь майже щодня - і працюють в ІТ-сфері - то це не припущення, а ФАКТ. Я писав вже - вчора зранку на авто з (видалено) виїхав в Анталію ще один такий - їде з двома дітьми, меншій дитині всього рік чи 2 роки. В Анталії мають квартиру 3+1 (чотирикімнатна).
Про те, що 2000 це НЕ багато - вірно, об"єктивно і правда. На сьогодні таку зарплатню в Україні отримують і мій племінник - master's degree in Computer science, і хлопець, якого я якось підвозив по трасі в Карпатах (спілкуємося) - він з Мукачевого, але зараз працює в Ужгороді. Теж Computer science після Львівської політехніки. Є і такі зарплати в Україні - стабільні 2000 доларів. Звісно, оформлені ФОПами. Обидва житло орендують. Здається (не впевнений), така зарплатня не дасть можливість заробити на квартиру.
Припущення - в тому сенсі, що ви ж напевно не знаєте їхніх доходів. Так й взагалі, чого гроші в чужих кишенях рахувати.
Є такі зарплати в Україні навіть без ФОПів, "білі" ЗП, офіційне оформлення. Як ФОП нещодавно знайомий на такі гроші влаштувався, як початківець ("джуніор").
Заробити на квартиру - дивлячись, де квартира, і багато залежить від людини. Я знаю хлопця, що з меншим доходом заробив на квартиру в Києві. І знаю тих, хто з більшими доходами і майже без заощаджень.
Faceless написав:Заробити на квартиру - дивлячись, де квартира, і багато залежить від людини. Я знаю хлопця, що з меншим доходом заробив на квартиру в Києві. І знаю тих, хто з більшими доходами і майже без заощаджень.
З цього приводу буквально вчора спілкувався з нашою українкою щодо квартири і сина. Я не відповідаю за цифри - це її слова і плани сина, але получається або хочеться щоби получилося таке: - родина "наших" мешкає в Туреччині вже 12 років. - син після закінчення школи в Туреччині поступив на навчання в Польщу, у Варшаву, здається Варшавська політехніка. Computer science. - закінчив в 2019 чи в 2020 - і вже останній рік мав гарну роботу за отриманим фахом. - вирішили сину купити там квартиру, двокімнатну. Цитата: "Хочеться в гарному районі". - Батьки хочуть допомогти сину - дають 10%, а він візьме кредит. Цитата: "Там від 3 до 4% на 30 років дають." - Вони з сином порахували, що виплата по кредиту - будуть менше платити, ніж зараз за оренду однокімнатної. - розглядають варіант і певний час здавати в оренду: ніби-то буде отримувати орендної платні більше, ніж платитиме щомісячно за кредит. Не жонатий ще - то має сенс мабуть... - Розраховують інвестувати 150 - 170 тис. доларів. - батьки вилітають на Варшаву в березні остаточно вирішити те питання. - Цитата: "Гріх не скористатися такими дешевими кредитами". Ну, хороші плани. І син - молодець! Якраз варіант з Вашого передостаннього речення.
Faceless написав:Є такі зарплати в Україні навіть без ФОПів, "білі" ЗП, офіційне оформлення. Як ФОП нещодавно знайомий на такі гроші влаштувався, як початківець ("джуніор").
Заробити на квартиру - дивлячись, де квартира, і багато залежить від людини. Я знаю хлопця, що з меншим доходом заробив на квартиру в Києві. І знаю тих, хто з більшими доходами і майже без заощаджень.
1. Немає таких зарплат для "джуніор". 2. З 2 куе зарплатнею в Києві нічого робити (ну хіба що хрущ або цоколь в приірпінні), я вже рахував, 5-6 років скирди з зарплатою в 4 куе треба для купівлі нормальної київської квартири.
PS по темі, хто скаже за новий район Шамоти (Урсус) в Варшаві? Недоліки/переваги?
Faceless написав:Є такі зарплати в Україні навіть без ФОПів, "білі" ЗП, офіційне оформлення. Як ФОП нещодавно знайомий на такі гроші влаштувався, як початківець ("джуніор").
1. Немає таких зарплат для "джуніор". 2. З 2 куе зарплатнею в Києві нічого робити (ну хіба що хрущ або цоколь в приірпінні), я вже рахував, 5-6 років скирди з зарплатою в 4 куе треба для купівлі нормальної київської квартири.
PS по темі, хто скаже за новий район Шамоти (Урсус) в Варшаві? Недоліки/переваги?
якщо нема що робити в Києві, тоді з 2куями в Португалії є, або в Туреччині Xixi
P.S. 2куя - це вже мідл
P.P.S. щоб акурт не думав, що там хлопи спіймали Бога за бороду, наразі пропонують B2B вакансію: 200 PLN/hour
1. Вже є, як не дивно. Рейти виросли 2. З вашими забаганками й вимогами до "нормальної квартири" майже все неможливо
Лучше всего жить на пенсии в Объединенных Арабских Эмиратах (ОАЭ), Австралии и Израиле.
Такие страны названы в новом исследовании портала Our Life Plan, сообщает Express.
В исследование были включены страны из списка самых счастливых, а при составлении списка учитывались такие факторы, как рейтинг счастья, стоимость жизни, среднемесячная зарплата, среднегодовая температура и количество солнечных часов в год.