Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Тре тягнути. Вже на дно життя - то на саме дно.
В Україні тре жити мінімум в нас. пунктах не менше 300 тис. населення щоб мати блага цивілізації. В розвинених країнах думаю від 50-100 тис. населення можна вже жити нормально.
блага цивілізації - це що? вода, електрика, газ...?
Медицина, поліція, пожежна, може якісь парки, хоча б якісь кафе та ресторани.
BIGor написав:Медицина, поліція, пожежна, може якісь парки, хоча б якісь кафе та ресторани.
эти вещи от размера нас. пункта зависят весьма слабо. Посёлок на 10 тыс человек при успешном комбинате запросто может быть комфортнее для жизни, чем иные депрессивные районные или даже областные центры.
BIGor написав:В Україні тре жити мінімум в нас. пунктах не менше 300 тис. населення щоб мати блага цивілізації. В розвинених країнах думаю від 50-100 тис. населення можна вже жити нормально.
смт. Бородянка, чого нема? смт. Микулинці, знайди що відсутнє?
akurt написав:Не знаю, що так "Дія-сіті", але наших тут з кожним днем всі більше та більше. Як я розумію, їм - крім Фламана, якому потрібні гриби на старих дошках покинутих сараїв - крім інету нічого не треба - їм йдуть на зустріч - в мій будинок на днях затягнули оптичне волокно - 100мБ/с. В нових будинках тільки Туркселл - тільки оптичне волокно. Хлопці приховують, але я так розумію, що мінімум 2000 баксів на місяць мають. В Україні мають і більше, але ж ціни на все навкруги... Про ціни мовчу... мовчу... знову мовчу... і знову мовчу... Дуже просили мене слово "ціни" не вживати...
Якось малувато для оптоволокна. 100мбіт дають на звичайному кабелі
flyman написав:[quote="5367480:BIGor"] В Україні тре жити мінімум в нас. пунктах не менше 300 тис. населення щоб мати блага цивілізації. В розвинених країнах думаю від 50-100 тис. населення можна вже жити нормально.
смт. Бородянка, чого нема? смт. Микулинці, знайди що відсутнє?[/quote]Там є кафе і ресторани? Біляші на вокзалі не рахуються
flyman написав:[quote="5367524:BIGor"] Медицина, поліція, пожежна, може якісь парки, хоча б якісь кафе та ресторани.
смт. Бородянка, чого нема? смт. Микулинці, знайди що відсутнє?
Там є кафе і ресторани? Біляші на вокзалі не рахуються
ще один, хто вважає, що за окружної дороги Києва далі життя нема
у філармонію останній раз коли ходив вкушати благо цивілізації?[/quote]До епідемії, нажаль Але, загалом, факти - нормальних ресторанів навіть не в кожному облцентрі є. В пгт навіть кафе часто не знайти, максимум ригаловки наливайки - кінотеатрів в пгт зазвичай немає, навіть совдепівських - медицина - тільки державна, і та, типу фельдшера - культурних заходів - 0
Мой знакомый застройщик ранее построил под них здание в 3 этажа с высокими потолками (4,5 м) лифтами и панорамными окнами, теперь не может ни сдать ни продать. Такие площади в ирпене не нужны, самый крупный бизнес это супермаркеты. Наверное будет переделывать под квартиры.
Faceless написав:Якось малувато для оптоволокна. 100мбіт дають на звичайному кабелі
Тут саме цікаве не в технічних деталях, а в тому, що праправнуки Плюшкіна якось відразу замовчали про зарплату в 2000 доларів. Це було в тому самому абзаці. Раніше люди успішно заробляли і в dial-Up інтернет-умовах. Оце саме цікаве: тобто вектор розвитку НЕ в тому напрямку, щоби підвищувати рівень знань, рівень кваліфікації, рівень заробітку, рівень власних технологічних досягнень, підвищувати рівень добробуту родини, рівень освіти дітей (вкладати в освіту дітей), витрачати на мандри та відкриття, а в тому, щоби збирати більше грибів із мокрих підпорок у покинутому сараї та більше закатувати банок з крадними огірками. Оце - саме цікаве. Цікавий вектор. Вектор примітивізму.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 04 січ, 2022 00:01, всього редагувалось 1 раз.