Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 514515516517518 ... 1062>
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 18:55

b3320413 написав:
акурт писав

Он, как и многие выехавшие, естественно топит за свой выбор, в т.ч. и неосознанно. Но не об этом мое беспокойство. Есть определенная медиа-линия, что, например, Канада или США ну капец какие хорошие страны. При них объективно не скажешь про теплый климат, поэтому всегда выкидывают либо очень мягкое обвинение либо лицемерничают, якобы им нравиться холодный климат (нонсенс!). В Украине умеренный климат, но все его хают.

Есть ли в экваториальных странах, в т.ч. и Турции проблемы с климатом?
В Египте на сколько я понял теплее, значит он лучше Турции?

Не скажу за Єгипет, але думаю що мені би клімат не зайшов.
В Туреччині був прольотом з пересадкою в Істамбулі, в Ізраїлі був більше місяця весною (березень-квітень вже +25 і купався в морі), але думаю, що літом там теж добряче смажить, так що не для мене на літо явно ті країни.

Про США/Канаду в пості вище.

Був в Китаї в Шенжені теж більше місяці - так там як у нас в липні: жарко і вогко.
Китай на любителя Китая.

Але все це давно. Наразі ковід і нова норма. Якщо доберешся куди літаком, то там можна і застряти як сливка в sr@ці. Моя думка тре чекати закінчення цьої короної, хоча не думаю, що вернеться так як було: люди відчули смак віддаленої роботи і їх тепер навіть палками в офіс не занеш.

Принаймні не хочу. Хіба так щоб за рік-два зарабити півлям-лям баксіс кешом в якому FAANG, я би подумав, але це хвантастика.

А можна робити максимум день-два в тиждень та мати за місяць 1-2 куя і не паритися.
Хочеш більше - працюєш більше, не хочеш, день поробив і тиждень пинаєш, все одно заробленого вистачить, ще й лишиться.

Для чого та потогонка в CША, якщо і так не зле?

І, вишенька на торт:
https://www.reddit.com/r/cscareerquestions/comments/swv42p/is_anyone_else_concerned_about_development_moving/
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:07

flyman написав:
В Туреччині, Єгипеті, ба навіть в Польщі, ти не знаєш що можна, а що ні, за що тебе поліція хапне за яйкі, а за що не хапне. Сусіди заложать, настукають, куданадо і т.д.

Ага.
От мене здивували чутки, що поляки у себе в країні не мають права вільно й безплатно піти в похід горами -- тому і їдуть до нас...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 179 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:13

Bobua написав:
  flyman написав:
В Туреччині, Єгипеті, ба навіть в Польщі, ти не знаєш що можна, а що ні, за що тебе поліція хапне за яйкі, а за що не хапне. Сусіди заложать, настукають, куданадо і т.д.

Ага.
От мене здивували чутки, що поляки у себе в країні не мають права вільно й безплатно піти в похід горами -- тому і їдуть до нас...

Хз, може якщо там заповідна зона, або щось таке.
А так ходив збирав гриби біля Зеленої Гури, я б сказав, навіть, в межах міста, тобто за 500 м від супермаркета на околиці.

А от про німців, чув що там строго. Тре ліцензія.
Навіть шишку з лісу не можна винести.
Ordnung macht frei
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:18

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Думав, я думав, і написав у свою контору запит на релокейт з Кийова...

зи. Самі купуйте кавалерки чи Манхетени на КРЖН...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:24

мдя...

Був би омериканський ринок відкритий, зара побачили б голд па 2 куе...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:36

change_pm написав:Думав, я думав, і написав у свою контору запит на релокейт з Кийова...

а так було добре в Абу-Дабі, іншала!

а що в Анталію слабо!

ще тре запит в контору?
Востаннє редагувалось flyman в Пон 21 лют, 2022 23:40, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:40

b3320413 написав:У меня какие-то комплексы развиваются из-за постоянного хаянья умеренного (он почти везде в Украине) климата. Каждый, каждый, с*ка блоггер должен расказать как он/она переехал в страны ближе к экватору и как там хорошо. А в Укр/Рус/Бел ну очень х******.

Это объективно или здесь есть манипуляции?

З того, що я читав у давніших авторів, яким ще не треба було щось нам доводити (Жуль Верн, Альфред Шклярський...), і у деяких сучасних -- то:
* екватор -- мокре й комашине пекло; злива двічі на день; завжди +25° (якщо є ліси, мабуть https://pogoda33.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B3% ... 0%BB%D1%96 ), вологість. під 100% і щось хоче тебе з'їсти
* пустелі (в Єгипті) -- страшна спека вдень, холод вночі... і то там, зд., треба щоразу перевіряти чи є скорпіони у взутті? Або... навіть і гірше... От глянув графіки температур внизу Сахари https://pogoda33.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B3% ... 0%BD%D0%B0 чи https://pogoda33.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B3% ... 0%B3%D1%96 -- аж здригнувся. І це ще "зима"! І так живуть млн людей... :(

Але, зрештою -- навіть у нас влітку вже добре можна жити хіба що десь у лісі. За протикомарною сіткою. Міста -- надто перегріті (чит. "Держава Страху" Крайтона).
То чого було сподіватися від південніших місць...?

От взимку добре було би мати можливість йти на південь.
Але кордони, війни, озвірілі ісламісти...
Лише немалими грошима можна від усього того відгородитись -- але який тоді сенс, якщо то буде суттєво дорожче автономного опалення тут?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 179 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2022 23:48

ніт, просто у Львові таки є справи)))

Щоб кантора за релокейт заплотилиа
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 лют, 2022 00:22

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Bobua написав:З того, що я читав у давніших авторів, яким ще не треба було щось нам доводити

Это во-первых, что не нужно было что-то доказывать. А во-вторых небыло энергоносителей и электричества. Отсюда были перебои с водой и засухи, про кондеи я вообще молчу.

Bobua написав:Але, зрештою -- навіть у нас влітку вже добре можна жити хіба що десь у лісі

Ну смотрите, если это солнечная сторона панельки или панорамных окон, то пару недель в году будут жаркими. И пару недель будут морозными. А все остальное +- комфортно.

Bobua написав:От взимку добре було би мати можливість йти на південь.

Не согласен. Энергия затраченная на переселение будет в разы выше чем обограв жилья здесь.
b3320413

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лют, 2022 00:48

change_pm написав:Думав, я думав, і написав у свою контору запит на релокейт з Кийова...

:cry:
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

#<1 ... 514515516517518 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей