|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 22 чер, 2023 23:41
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 23 чер, 2023 06:15
cherchiltank написав:akurt Ну якщо чесно то маючи доляри можна жити в будь-якій країні - нахєра та Турція?
Ну, по-перше, не "Турція", а "Туреччина". По-друге, не все так просто: треба ж мати доляри. Погодьтеся, щоби заробити доляри, треба думати голов ОМ, а не ног ОМ. Он у флаймана немає ні долярів, ні життя... Він вже й радий був би хоч у " Турцію", хоч в Албанію ( дуже хвалив на цьому форумі, хоча ніколи там не був), хоч в Монголію ( дуже хвалив життя в юрті, хоча ніколи не мав ні юрти, ні вислюка), хоч в Конго ( дуже хвалив конголезьких дівчат, хоча ніколи ту країну не бачив навіть на мапі)... А життя інше: зранку до вечора шукає "відосики" для викладування тут. Ось так воно... Ото таке " жити"... Вам трохи легше: здаєте 2 квартири по 10 000 ГРИВЕНЬ та по 12 000 ГРИВЕНЬ - ну не доляри ж, але й то приємно. Думали голов ОМ, а не ног ОМ. А якщо чесно, то Ви дуже мудро написали, істина: " маючи доляри можна жити в будь-якій країні".
-
akurt
-
-
- Подякував: 3970 раз.
- Подякували: 1429 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 23 чер, 2023 06:57
Гадаю, вже всі подивилися відео "Батальйон Іспанія". Для мене там самим цікавим було останнє, коли Михайло Ткач з сумом говорить, як було б краще назвати той сюжет і приходить до висновку що кращі слова то " Іспанський сором": відразу після цього - нарізка відеофрагментів про найдорожчі в світі автівки - всі з номерами реєстрації України: всі з цифрами як не 1111, так 4488, то 0001... Мені то було найцікавіше, тому що останній місяць я провів в США, Канаді та в Ірландії. Що я Вам скажу, панове: ну, в США такі дорогі автівки є, і то - більшою частиною їздять на скромних ТЕСЛА, але ось в Канаді або в Ірландії ви такого багатства - нахапаного та награбованого - Ви не побачите. Не побачите і в Туреччині: все так само, як і в Канаді. Хоча... Повертаючись ввечері після прогулянки парком з водоспадами, аж спіткнувся, зупинився: щелепа відвисла: ну таких великих МЕРСІВ, таких нових і таких дорогих, я в Туреччині ще не бачив. Стояв і дивився на українські номери... Всі - біля нового і дуже дорогого ЖК. З"їхалися. Можливо, евакуація з Іспанії. Як мудро сказали вище: Маючи доляри, можна жити і в Туреччині.Чесно був збентежений. Уявіть, як на ці пепелаци " біженців з України" дивляться пересічні громадяни Туреччини... Як заробити доляри в Туреччині на багатіях?1. Бути виїзним з України. Маю такого приятеля: четверо дітей має в свої 35 років. 2. Бути гарним водієм та вправно керувати будь-якими автівками. Знати ПДД та Правила/особливості проїзду по різним країнам світу. 3. Брати замовлення на перегон автівок з України та в Україну. Такі замовлення дають йому різні люди і я в тому числі - замовлення з Туреччини: - перегнати авто з сонячної Анталії в сонячну Ніццу - 1100 доларів + пальне. Ну 3000 км треба проїхати різними країнами. Розрахунок - по виконанню замовлення. - перегнати авто з Анталії в Івано-Франківськ - 1900 км - 1100 доларів (все включено). - перегнати авто з Анталії в Запоріжжя - 800 доларів+пальне. - перегнати авто з Аліканте в Україну ( не питав, скільки грошей отримав). Працює хлопчина, залучає інколи жінку - наприклад, під час перегону авто з Аліканте ( Іспанія) в Україну (вчора повернувся) вдвох із жінкою змінами були за кермом. Відосики не розміщує. Туреччину називає " Туреччина", Сербію - " Сербією", Францію - " Францією", Італію - "Італія". Даю йому двох клієнтів на липень та на серпень. До речі, в липні має вільне "вікно" тільки з 3 по 9 липня. А так вже все зайнято замовленнями... От же мудро сказано, можна аплодувати: cherchiltank написав:Ну якщо чесно то маючи доляри можна жити в будь-якій країні
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 23 чер, 2023 07:32
akurt написав:Гадаю, вже всі подивилися відео "Батальйон Іспанія". Для мене там самим цікавим було останнє, коли Михайло Ткач з сумом говорить, як було б краще назвати той сюжет і приходить до висновку що кращі слова то " Іспанський сором": відразу після цього - нарізка відеофрагментів про найдорожчі в світі автівки - всі з номерами реєстрації України: всі з цифрами як не 1111, так 4488, то 0001... Мені то було найцікавіше, тому що останній місяць я провів в США, Канаді та в Ірландії. Що я Вам скажу, панове: ну, в США такі дорогі автівки є, і то - більшою частиною їздять на скромних ТЕСЛА, але ось в Канаді або в Ірландії ви такого багатства - нахапаного та награбованого - Ви не побачите. Не побачите і в Туреччині: все так само, як і в Канаді. Хоча... Повертаючись ввечері після прогулянки парком з водоспадами, аж спіткнувся, зупинився: щелепа відвисла: ну таких великих МЕРСІВ, таких нових і таких дорогих, я в Туреччині ще не бачив. Стояв і дивився на українські номери... Всі - біля нового і дуже дорогого ЖК. З"їхалися. Можливо, евакуація з Іспанії. Як мудро сказали вище: Маючи доляри, можна жити і в Туреччині.Чесно був збентежений. Уявіть, як на ці пепелаци " біженців з України" дивляться пересічні громадяни Туреччини... Як заробити доляри в Туреччині на багатіях?1. Бути виїзним з України. Маю такого приятеля: четверо дітей має в свої 35 років. 2. Бути гарним водієм та вправно керувати будь-якими автівками. Знати ПДД та Правила/особливості проїзду по різним країнам світу. 3. Брати замовлення на перегон автівок з України та в Україну. Такі замовлення дають йому різні люди і я в тому числі - замовлення з Туреччини: - перегнати авто з сонячної Анталії в сонячну Ніццу - 1100 доларів + пальне. Ну 3000 км треба проїхати різними країнами. Розрахунок - по виконанню замовлення. - перегнати авто з Анталії в Івано-Франківськ - 1900 км - 1100 доларів (все включено). - перегнати авто з Анталії в Запоріжжя - 800 доларів+пальне. - перегнати авто з Аліканте в Україну ( не питав, скільки грошей отримав). Працює хлопчина, залучає інколи жінку - наприклад, під час перегону авто з Аліканте ( Іспанія) в Україну (вчора повернувся) вдвох із жінкою змінами були за кермом. Відосики не розміщує. Туреччину називає " Туреччина", Сербію - " Сербією", Францію - " Францією", Італію - "Італія". Даю йому двох клієнтів на липень та на серпень. До речі, в липні має вільне "вікно" тільки з 3 по 9 липня. А так вже все зайнято замовленнями... От же мудро сказано, можна аплодувати: cherchiltank написав:Ну якщо чесно то маючи доляри можна жити в будь-якій країні
Випускають тільки по свідоцтвах про народження, чи трьох дітей з собою тягне, для перетину кордону? Брат троюрідний має трьох дітей, хоче в Данію за машиною змотатися. Ось і цікавлюся. Пи. Си. Ганяв зі Львова до Мадрида в 19 році 3400 км(там 3200, але з гаком в Париж) Три дні в один бік. Можна за два.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 267 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 чер, 2023 07:41
Bolt написав:Випускають тільки по свідоцтвах про народження, чи трьох дітей з собою тягне, для перетину кордону?
Ну - я людина коректна і про такі приватні особливості сильно не питав. Не зручно питати. Можливо, при нагоді запитаю акуратно більш докладно. Bolt написав:Пи. Си. Ганяв зі Львова до Мадрида в 19 році 3400 км(там 3200, але з гаком в Париж) Три дні в один бік. Можна за два.
З Аліканте до Києва 3 700 км - він виїхав в понеділок - в четвер вже віддав авто і був вдома. Я планую на осінь з"їздити на авто у Францію - з Анталії - 3 600 км: Туреччина, Болгарія, Сербія, Хорватія, Італія, Франція. Планую проїжджати не більше 900 км за день. На всьому маршруті мені є незнайомими тільки Сербія та Хорватія: а так я їздив по Словенії (найкрасивіша країна світу), з Словенії на Італію (через Трієст), всі околиці Венеції та далі на Vicenza - Verona - Brescia - Milano я попоїздив за кермом багато. Впіймав штраф за 92 км/год від італійців на трасі на Флоренцію - там знак був 70... Перевищення вище, ніж на 20 км/год обійшлося дуже дорого... Витрати пального в один бік з Анталії на Тулуза теоретично 4х36=144 літра. Але не відкидаю варіант - літаком до Тулузи, а там взяти авто напрокат. Є цікаві варіанти через Франкфурт, або через Марсель або Ліон.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 23 чер, 2023 08:04, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 23 чер, 2023 07:59
akurt написав: Bolt написав:Випускають тільки по свідоцтвах про народження, чи трьох дітей з собою тягне, для перетину кордону?
Ну - я людина коректна і про такі приватні особливості сильно не питав. Не зручно питати. Можливо, при нагоді запитаю акуратно більш докладно. Bolt написав:Пи. Си. Ганяв зі Львова до Мадрида в 19 році 3400 км(там 3200, але з гаком в Париж) Три дні в один бік. Можна за два.
З Аліканте до Києва 3 700 км - він виїхав в понеділок - в четвер вже віддав авто і був вдома. Я планую на осінь з"їздити на авто у Францію - з Анталії - 3 600 км: Туреччина, Болгарія, Сербія, Хорватія, Італія, Франція. Планую проїжджати не більше 900 км за день. Витрати пального в один бік орієнтовно 4х37=148 літрів. Але не відкидаю варіант - літаком до Тулузи, а там взяти авто напрокат. Є цікаві варіанти через Франкфурт, або через Марсель або Ліон.
Три дні їхав, бо перший день на довбаному Краковці з п'ять годин втратив, на другій день в Дрезденськц галерею на декілька годин заїхати, на третій в Париж зробити чергове фото біля Ейфелевої вежі та подивитись на собор Богоматері без даху. Ну і для цікавості заїхати на півгодини в Біарітц змочити ногі в Атлантичному океані. Пи. Си. Значний видаток крім бензина складають платні дороги. Францію переїхати коштувало, щось в р-ні 100€😾
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 чер, 2023 08:15
Все правильно робили: я раз приїхав у Відень - нагло поставив авто на парковці Віденської опери (було написано "для артистів" - хі-хі) - і обійшли весь Відень (за світовий день).
Платні дороги - штука цікава - дорога - в Італії десь 10 центів за 1 км - але я на власному прикладі впевнився, що воно того варто: якось в Італії вирішив зекономити та поїхав НЕ по платній трасі від Verona на Trento, а по муніципальній дорозі - там дорога чудова, але весь час "кругові роз"язки" та швидкість весь час "50". Тут то мне і обігнав на крутій тачці один легінь. Ну обігнав - швидкий парубок - так обігнав, я іду 50... Штрафів по 100 євро платити не хочу... Хвилин через 20 помічаю попереду гвинтокрил, який явно хоче приземлитися. На гвинтокрилі "червоні хрести". Ого... Попереду: чергова кругова роз"вязка і залишки авто ТОГО САМОГО ЛЕГІНЯ. Гвинтокрил намагався десь приземлитися. Я після цього зійшов на платну... Іншим разом йшов по платній трасі від Бергамо до Тренто - був сильний сніг з дощем. І на спідометрі було 120... Так що воно того варто: жодного перехрестя та світлофора...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 23 чер, 2023 08:18, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 23 чер, 2023 08:17
akurt написав:Що я Вам скажу, панове: ну, в США такі дорогі автівки є, і то - більшою частиною їздять на скромних ТЕСЛА, але ось в Канаді або в Ірландії ви такого багатства - нахапаного та награбованого - Ви не побачите.
Тут думаю діло не в супер-дорогих авто, а в рівнях ВВП на душу населення цих країн і паритету - дохід і вартість таких авто.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1444 раз.
- Подякували: 1851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 чер, 2023 08:18
akurt написав:Все правильно робили: я раз приїхав у Відень - нагло поставив авто на парковці Віденської опери (було написано "для артистів" - хі-хі) - і обійшли весь Відень (за світовий день). Платні дороги - штука цікава - дорога - в Італії десь 10 центів за 1 км - але я на власному прикладі впевнився, що воно того варто: якось в Італії вирішив зекономити та поїхав НЕ по платній трасі від Verona на Trento, а по муніципальній дорозі - там дорога чудова, але весь час "кругові роз"язки" та швидкість весь час "50". Тут то мне і обігнав на крутій тачці один легень. Ну обігнав - швидкий парубок - так обігнав, я іду 50... Штрафів по 100 євро платити не хочу... Хвилин через 20 помічаю попереду гвинтокрил, який явно хоче приземлитися. На гвинтокрилі "червоні хрести". Ого... Попереду: чергова кругова роз"вязка і залишки авто ТОГО САМОГО ЛЕГІНЯ. Гвинтокрил намагався десь приземлитися. Я після цього зійшов на платну... Іншим разом йшов по платній трасі від Бергамо до Тренто - був сильний сніг з дощем. І на спідометрі було 120... Так що воно того варто: жодного перехрестя та світлофора...
В Італії на недешеві платні дороги, накладається, мабуть найдорожчий бензин у Європі. Пи. Си. У Відні щапаркувпвся біля Хундертвассер хауса. Пішли подивитися. Прихожу. Чувачок Q7 паркує. Не поміщається. Я трохи відїхав. Там вилазить з нех вилазить дідок Австрієць за 70.😏Данке. Я в нього питаю, чи тут платна парковка. Він каже - так. Я питаю де тут талончик можна купити. Він з бардачка дістаж пачку і дає мені на годинний за 3€. Я подякував. Але використав його пізніше. Причому час паркування поставив на 15 хв пізніше ніж запаркувався. 😼 Але все одно в центрі біля собора Штефана, ставив машину га підземну парковку, бо на вулиці не було вільних міст. Щось з 5€/година там коштувала. Я
Востаннє редагувалось Bolt в П'ят 23 чер, 2023 08:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 чер, 2023 08:22
Ну так, я про те знаю, що платні траси в Італії не дешеві: платив і не раз...
Особливо важно платити після неймовірно чудових безоплатних трас в Туреччині. Платні тільки в районі Стамбула - але там досить дешево і велике задоволення їхати із швидкістю 150 (дозволена швидкість) і 4 (ЧОТИРИ) полоси в кожному напрямку... Всі витрати на ділянці від Анталії до кордону із Болгарією обходяться десь в 20 доларів - а там рівно 1000 км (!).
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4