Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
cherchiltank написав:Буде падіння цін нерухомості в 2 рази, світ вступає в епоху війн а не йогуртів
Где?
там де вона нікому непотрібна...там де є хочаб якесь нормальне жіття, якщо і буде зниження, то незначне в межах 10-20% мах. Пипл паркує свої заощадження у все, що не має перспективу знецінення, тому бетон , як вічна актуальна цінність, не обвалится в 2 рази, це точно.
Хитрі палестинці одурили мудрих ізраїльтян саме їх перехваленою розвідкою, якою так пишалися ізраїльтяни: забили мережі дезінформацією про спокій та відсутність намірів. Паралельно працювали з дезінформацією агенти, приблизно як і в Україні. Це все тому, що Гугл відслідковує всі дії користувачів. Так і в мене получилося: я моніторив ціни для наших українців, які жили у Празі, але збиралися в Канаду, та вивчаю ціни на авіаквитки в США на 2024 рік - і несподівано весь час є реклама авіаквитків через Ісландію. Маю зараз час та натхнення (привіз жінку на шопінг), то поцікавився нерухомістю Ісландії. Здається, наших біженців там близько 30 000. Ну ось: «Згідно з новою оцінкою нерухомості Національного реєстру на 2023 рік, загальна оцінка нерухомості/ціни в Ісландії зросте на 19,9% порівняно з поточним роком і становитиме 12 627 мільярдів ісландських крон. Це значно більше, ніж було оголошено рік тому коли в цілому по країні оцінка нерухомості зросла на 7,4%. На момент оцінки кількість об’єктів у земельній книзі становила 213 785.
Найвищий підйом на Півдні.
Загальна вартість нерухомості в столичній області зростає на 20,2%, а в сільській місцевості – на 19,2%. З них найбільший приріст спостерігається в Судурланді або 22,4%, близько 19,3% у Вестфіордах, 18,8% у Судурнес і Північно-Східному регіоні, 18,1% у Вестленді, 15,2% на Північному Заході та приблизно 14,9% на Сході. Серед окремих муніципалітетів загальна вартість нерухомості найбільше зростає в Hveragerðisbær або на 32,3%, зростання становить 32,1% у Sveitarfélagin Árborg і на 29,3% у Skorradalshreppi. Найменше зростання спостерігалося в Dalvíkurbyggð або близько 8,1% і 9,3% в Dalabyggð і Skútustaðahreppi.
Попередній висновок: треба все більше грошей заробляти. А якже їх більше заробити? (За матеріалами преси Ісландії)
Думаю ви сильно переоцінили кількість біженців в Ісландії. Там всього населення десь 300к, не може кожен десятий бути біженцем з України. І навіть просто з України. Думаю, українців, включно з біженцями, менше 1000
cherchiltank написав:Буде падіння цін нерухомості в 2 рази, світ вступає в епоху війн а не йогуртів
Где?
там де вона нікому непотрібна...там де є хочаб якесь нормальне жіття, якщо і буде зниження, то незначне в межах 10-20% мах. Пипл паркує свої заощадження у все, що не має перспективу знецінення, тому бетон , як вічна актуальна цінність, не обвалится в 2 рази, це точно.
Точно - вічний актив обвалитися не може - подивіться на Газу - там вічний актив уже обвалюється, буквально
Faceless написав:Думаю ви сильно переоцінили кількість біженців в Ісландії. Там всього населення десь 300к, не може кожен десятий бути біженцем з України. І навіть просто з України. Думаю, українців, включно з біженцями, менше 1000
Цифра 30 000 дійсно є завищеною. В офіційній мережі згадують цифру 2500 - стільки українців знайшли притулок. https://kanaldim.tv/ru/ukrainczy-za-rub ... -islandii/ В групі «Українці в Ісландії» (Facebook) зареєстровано близько 3 500 українців.
Faceless написав:Думаю ви сильно переоцінили кількість біженців в Ісландії. Там всього населення десь 300к, не може кожен десятий бути біженцем з України. І навіть просто з України. Думаю, українців, включно з біженцями, менше 1000
Цифра 30 000 дійсно є завищеною. В офіційній мережі згадують цифру 2500 - стільки українців знайшли притулок. https://kanaldim.tv/ru/ukrainczy-za-rub ... -islandii/ В групі «Українці в Ісландіі» (Facebook) зареєстровано близько 3 500 українців.
Думаю половина вже перебралася в інші країни - Ісландія специфічна країна з специфічним кліматом