Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 797798799800801 ... 1056>
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:04

gonchik74 написав:BIGor
Крім цього Ви висловили тезу, що Краківський клімат кращий. Клімат описується параметрами, які можна порівнювати. От я і попросив уточнити

Можна будь-ласка пряму цитату моїх висловлювань? Чи будете додумувати відсебятину?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:08

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

gonchik74 написав:Далі Ви сказали, що stan deweloperski то небо і земля в порівнянні з тим, як здають покупцям помешкання київські забудовники. Як людина, котра впродовж останніх трьох-чотирьох років прийняла у краківських забудовників два помешкання, я цікавлюсь в чому таки ця разюча різниця.

Типу голі кірпічи на КРЖН краще? То купляйте КРЖН, я нікого не агітую.
  gonchik74 написав:Хочеться також зрозуміти, наскільки той Ваш варіант прицентральніший, ніж Нивки Парк в масштабі Києва.

Район - думаю пішки можна дійти до Казімежа. Але звідки така цікавість? Закриті всі ОЛХ і отодоми? Якщо у вас є гроші - то думаю не витратите багато часу вийти на ці квартири.
Востаннє редагувалось BIGor в Сер 08 лис, 2023 23:10, всього редагувалось 1 раз.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:09

BIGor написав:
Крім цього Ви висловили тезу, що Краківський клімат кращий. Клімат описується параметрами, які можна порівнювати. От я і попросив уточнити

Можна будь-ласка пряму цитату моїх висловлювань? Чи будете додумувати відсебятину?

https://weatherspark.com/compare/d/11/8 ... v-and-Kraków-on-November-8
Робите висновок по одному дню.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:09

gonchik74 написав:
  BIGor написав:

Прямо жестоко )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:10

BIGor написав:
  gonchik74 написав:Далі Ви сказали, що stan deweloperski то небо і земля в порівнянні з тим, як здають покупцям помешкання київські забудовники. Як людина, котра впродовж останніх трьох-чотирьох років прийняла у краківських забудовників два помешкання, я цікавлюсь в чому таки ця разюча різниця.

Типу голі кірпічи на КРЖН краще? То купляйте КРЖН, я нікого не агітую.

У мене їх і так достатньо.
В Києві теж будують з поштукатуреними стінами. Що окрім штукатурки стін кардинально відрізняє стан девелоперскі?
gonchik74

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:12

gonchik74 написав:
  BIGor написав:

А що я маю Вам тут доводити? Научні труди привести? Статистику за останні 300 років поденно? А може хтось любить здихати в спеку, а хтось любить сніг? То яка тоді погода краща?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:14

BIGor написав:
  stm написав:
  BIGor написав:Ну і де там іпеня Кракова? Цікаво чого це київські рили поприлазили? :mrgreen:

Я полностью на Вашей стороне. 60квадратов Киева в Нивки Парк за 145 с ремонтом, не сильно то и отличается от 160 за хороший район Кракова за 39квадратов без ремонта.

С другой стороны, констатирую, не желчь, а просто цифры:
Сейчас двушка без ремонта в Нивки Парк есть за 106. И квадраты 64. Итого: цена метра 1656 - в Киеве и 4102 - в Кракове. Разница,грубо, в 2,5 раз.
ИТшник Киева имея 160 может купить большее жилье и сделать ремонт за 54. ИТшник Кракова может купить за 160 меньшее жильё и сделать ремонт тоже, но потом.
Уверенна цена ремонта в ЕС Вас тоже не удивит, счастливым людям затраты настроение не портят.
С другой стороны, кто знает куда летит шахед в Киеве. А в Кракове никто не знает, что такое шахед.

Та квартира за 4102 - в Кракові - це дуже близько до центру, не думаю що Нивки-Парк можна порівнювати по локації. Те саме поверховість 5 проти 16. Те саме стандарт девелоперський, напевно Ви і поняття не маєте що це таке? В Києві забудовник здає голу цеглу, в Польщі зовсім не так. Потім - підземний паркінг. Наврядчи в Нивки парку є взагалі така опція (про ліфт прямо в підземний паркінг промовчу). Короче дешманське житло саме по собі дуже тяжко порівнювати з європейським. Більше схоже до європейський ЖК - це ЖК Ліпінка (тільки б їй додати підземний паркінг).
А скільки в км до центру Кракова?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:15

BIGor
Пошукайте з-поміж знайомих людей, котрі надають перевагу похмурим дням на противагу сонячним)
gonchik74

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:16

BIGor написав:
  gonchik74 написав:
  BIGor написав:Рвите :D
"Погода ньє такая"
https://weatherspark.com/compare/d/11/8 ... November-8
Average Temperature - в Кракові вище
Chance of Clearer Skies - в Кракові вище
Solar Elevation - таке саме
Мені погода взагалі норм, звичайно не Анталія, але я поки на турецьку нерухомість не претендую.

Ну це прямо про жабу і своє болото)
Може покажете локацію того прицентрального жк? Про девелоперський стан - ну і що там такого? Поштукатурені стіни? Нормальні вхідні двері? Що ще? Паркінг? У Вас зараз два. Вони заповнені?)))
Клімат порівняно з київським точно не кращий, сонячних днів менше. 19** годин в Києві проти 15** в Кракові.

Ну літо в Києві - це та ще "радість" - духота і спека що можна здохнути. Мені як людині з зах. України погода в Кракові норм. А основний чинник вибору міста - наявність високооплачуваної роботи.
Те що сонячних днів більше наприклад в Анталії - але ж Ви не їдете купляти квартиру в Анталії?
Подобається Київ - купляєте Києві, подобається Краків - купляєте Краків, все просто.
Духота і спека в Києві це максимально відчутно хіба на Позняках, де сам асфальт і бетон. В інших районах куди м'якше
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 23:19

Пошукайте з-поміж знайомих людей, котрі надають перевагу похмурим дням на противагу сонячним)
Ісландія. Надзвичайно високий рівень самогубств і депресії. При вельми високому рівні життя, надзвичайно низькій злочинності, неймовірних краєвидах. Але похмуро і дощі більшу частину днів у році. Отаке... Як клімат може впливати
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 797798799800801 ... 1056>
Форум:
+ Додати
    тему