Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Я на ГТ купляю проїздний (як тут радили), виходить загалом дешевше. Навіть в аеропорт проїзний робить, тільки II зону треба докупити.
Я ГТ їзжу раза 3-4 на місяць. Ще 3-4 поїздки можна було б здійснити на ГТ, а не на авто. Решта все рівно тільки машиною через економію часу або коли треба якісь речі з собою возити чи в магазин. Тому проїзний немає сенсу брати.
До речі, бачу місцеві дуже ліниві - сусіди їздять на авто в Бєдронку за 700 метрів .
Може вони трохи більше тарять, ніж Ви?))) Машиною точно швидше. Ну може в години пік трамваєм краще, але не автобусом. Говорили з дружиною, яким одним словом можна охарактеризувати життя в Польщі, зійшлись на слові overcrowded.
gonchik74 написав:І які, на Вашу думку, ці перспективи?
Ще є певний простір для зростання по доходах населення. До Німеччини, можливо, і не дотягнемося, але Іспанію/Італію точно доженемо за кілька років. Що неодмінно призведе до подальшого зростання цін на нерухомість в умовах її дефіциту.
До речі, бачу місцеві дуже ліниві - сусіди їздять на авто в Бєдронку за 700 метрів .
В деякі райони дуже незручно ГТ діставатися. В аеропорт машиною 15-20 хвилин (в залежності від заторів на автостраді), ГТ 1.5 години. Інші місця теж є, куди автобуси їздять раз на годину і ще 2 пересадки треба зробити. Я майже не їзжу у години пік. 1-2 рази на місяць може виникає потреба кудись попхатися зранку. Мешкаю на півдні біля Закопянки. Колись була праця на півночі міста (29 Лістопада) - долітав в офіс на 11-ту годину десь хвилин за 40. Автобусами вийшло б хвилин 50 з пересадкими. Ввечері теж - виходив о 20-й годині і хвилин за 30 був вже вдома. Але загалом навіть у найбільших заторах ніколи не стояв більше години. Може на ГТ тоді було б хвилин 45-50. Ну тобто питання якихось 10-15 хвилин різниці у найгірших пробках. Автобусом їзжу, коли вибираюсь у центр на прогулянку і не відомо, де ця прогулянка закінчиться. Щоб не шкандибати потім 30 хвилин назад до машини. А щодо магазина, так це теж може бути питання часу. Або навіть банальної зручності. Моя родинна закупка на тиждень займає весь багажник. Упаковка води, ящик молока. Як то усе в руках перти? Ще й кілька магазинів.
В деякі райони дуже незручно ГТ діставатися. В аеропорт машиною 15-20 хвилин (в залежності від заторів на автостраді), ГТ 1.5 години. Інші місця теж є, куди автобуси їздять раз на годину і ще 2 пересадки треба зробити. Я майже не їзжу у години пік. 1-2 рази на місяць може виникає потреба кудись попхатися зранку. Мешкаю на півдні біля Закопянки. Колись була праця на півночі міста (29 Лістопада) - долітав в офіс на 11-ту годину десь хвилин за 40. Автобусами вийшло б хвилин 50 з пересадкими. Ввечері теж - виходив о 20-й годині і хвилин за 30 був вже вдома. Але загалом навіть у найбільших заторах ніколи не стояв більше години. Може на ГТ тоді було б хвилин 45-50. Ну тобто питання якихось 10-15 хвилин різниці у найгірших пробках. Автобусом їзжу, коли вибираюсь у центр на прогулянку і не відомо, де ця прогулянка закінчиться. Щоб не шкандибати потім 30 хвилин назад до машини. А щодо магазина, так це теж може бути питання часу. Або навіть банальної зручності. Моя родинна закупка на тиждень займає весь багажник. Упаковка води, ящик молока. Як то усе в руках перти? Ще й кілька магазинів.
До аеропорта точно ГТ 1,5 години? Мені до вокзалу 25 хв. З вокзалу електричка їде рівно 17 хв до аеропорту. З електрички виходиш прямо в будівлі аеропорту.
А от на авто, я хз де і скільки шукаєте паркомісце на площадках? І скільки ще пехотою до аеропорту?
Щодо автобусів, трамваїв - багато же є баспаси/виділенка - бачу що часто авто стоять в заторах (виключення таксі і електричні), а автобус шурує 50 км. год.
Якщо немає прямої лінії, і треба з пересадкю - то так, звісно авто тут безпрограшний варіант. Чи десь в село їхати, як от в ТРЦ Фекторі - ГТ вкрай незручно.
BIGor написав:До аеропорта точно ГТ 1,5 години? Мені до вокзалу 25 хв. З вокзалу електричка їде рівно 17 хв до аеропорту. З електрички виходиш прямо в будівлі аеропорту.
А от на авто, я хз де і скільки шукаєте паркомісце на площадках? І скільки ще пехотою до аеропорту?
Щодо автобусів, трамваїв - багато же є баспаси/виділенка - бачу що часто авто стоять в заторах (виключення таксі і електричні), а автобус шурує 50 км. год.
Якщо немає прямої лінії, і треба з пересадкю - то так, звісно авто тут безпрограшний варіант. Чи десь в село їхати, як от в ТРЦ Фекторі - ГТ вкрай незручно.
Залежить від району. Є райони з перманентними заторами, є дороги без буспасов, є вулиці без заторів, є об'їзди, є райони, де відразу на усіх вулицях ремонт роблять. Комусь треба на 8 ранку бути на робочому місці, а хтось взагалі кілька днів з дому не виходить. Усе індивідуально. Мені, при моїх маршрутах та частоті поїздок, автівкою виходить швидше, зручніше та практично за ті ж самі гроші.
Мені до вокзалу 40 хвилин на ГТ, ще хвилин 5-7 щоб пройти на перон, ще 17 хвилин, щоб власне доїхати до аеропорту. Ще почекати автобус біля дома, ще почекати на електричку, що їздить раз на 30 хвилин. Так і виходить 1.5 години мінімум. Ще краще, коли рейс рано вранці або пізно вночі.
cherchiltank написав:Порівняйте ВВП Польщі і Каліфорнії, для початку)
І що я повинен зробити з цією інформацією? Порівняйте вартість житла або чоловічої стрижки. Порівняйте перспективи зростання вартості активу (тема про інвестицію, як ні як).
Ще є певний простір для зростання по доходах населення. До Німеччини, можливо, і не дотягнемося, але Іспанію/Італію точно доженемо за кілька років. Що неодмінно призведе до подальшого зростання цін на нерухомість в умовах її дефіциту.
[/quote] Вірніше, Малопольщі і Каліфорнії. Такими темпами скоро буде не на користь Каліфорнії [/quote] Каліфорнія має ВВП як 6 Польщ що такого є в Польщі - океан? Клімат?)
Італія ВВП 2 трлн баксів, іспанія 1.4, Польща 700 млрд - ви там обкурилися всі?)