Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
gonchik74 написав:Ще спитаю: зарплати зарплатами, але в перелічених Bigor містах є метро. В Каракові за 5 років його теж вириють?)))
Ні. А нащо воно тут? Звичайно, краще якби було усе: метро, гіперлуп, паром та дирижабль, але так, серйозно, чи метро в Кракові настільки необхідно? В місті, яке за 3 години можна пішки пройти з одного кінця в інший, а за годину проїхати на автобусі.
На 10-15% меньше Днепра или Одессы по линейным размерам У нас и метро есть на отдалённые жилмассивы и до войны активно на другие массивы и в самый центровой центр от вокзалов строилось.
Gastarbaiter написав:Ні. А нащо воно тут? Звичайно, краще якби було усе: метро, гіперлуп, паром та дирижабль, але так, серйозно, чи метро в Кракові настільки необхідно? В місті, яке за 3 години можна пішки пройти з одного кінця в інший, а за годину проїхати на автобусі.
А що з парковками? Кіко вартує паркінг в центрі?
Не супердорого, але я в центр на електричні спеціально їжджу. На відміну від най.бок від зеленої влади, тут людям на ev насправді дозволяють їздити по буспасу і безкоштовно паркуватись. Але щоб закінчити тму парковки в Польщі відмічу, що такої страки, як тут ніде немає. За останні місяці довелось поїздити. В Португалії, Греції, Словаччині, Хорватії набагато спокійніше. Тут за паркінг платиш всюди. Навіть біля мережі типу Лідл, Бєдра, треба покласти під шибу безкоштовний талон. Приїжджаєш в терми - мало того, що білет купив, ще і за парковку заплати. Та що там - приїждаєш в ліс і то часто шкандибає дід з крайньої хати і тебе ощасливлює. Бісить це страшно. Під блоком станеш, нікому не заважаєш, не дрога пожарова, нічого, і то якесь падло страж мєйську викличе.
Хм. Перед самим Ковідом був в Кракові декілька днів. Так, в якихось підворотнях від Вавеля метрах в чотирьохста вдалося на шару парканутись. 😎
BIGor написав:Я на ГТ купляю проїздний (як тут радили), виходить загалом дешевше. Навіть в аеропорт проїзний робить, тільки II зону треба докупити.
Я ГТ їзжу раза 3-4 на місяць. Ще 3-4 поїздки можна було б здійснити на ГТ, а не на авто. Решта все рівно тільки машиною через економію часу або коли треба якісь речі з собою возити чи в магазин. Тому проїзний немає сенсу брати.
cherchiltank написав:Порівняйте ВВП Польщі і Каліфорнії, для початку)
І що я повинен зробити з цією інформацією? Порівняйте вартість житла або чоловічої стрижки. Порівняйте перспективи зростання вартості активу (тема про інвестицію, як ні як).
cherchiltank написав:Порівняйте ВВП Польщі і Каліфорнії, для початку)
І що я повинен зробити з цією інформацією? Порівняйте вартість житла або чоловічої стрижки. Порівняйте перспективи зростання вартості активу (тема про інвестицію, як ні як).
BIGor написав:Я на ГТ купляю проїздний (як тут радили), виходить загалом дешевше. Навіть в аеропорт проїзний робить, тільки II зону треба докупити.
Я ГТ їзжу раза 3-4 на місяць. Ще 3-4 поїздки можна було б здійснити на ГТ, а не на авто. Решта все рівно тільки машиною через економію часу або коли треба якісь речі з собою возити чи в магазин. Тому проїзний немає сенсу брати.