Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 841842843844845 ... 1060>
Повідомлення Додано: П'ят 26 січ, 2024 16:50

Andrey2512 написав:А где можно цены смотреть на недвигу в Европе? Есть какие-то крупные сайты

олх, м2бомбер, кортер.
  Gastarbaiter написав:На районной группе в ФБ появилось объявление. Квартира в краковских ипенях: салон с кухней, спальня и еще одна спальня на мансарде, полезная площадь 66 квадратов, хотят 850 тыс. зл. За пол-дня 7 человек отписалось о заинтересованности. Такое впечатление, что все сидят с мешками денег и только и ждут, когда хоть что-то появится на рынке.

Всяке буває, дивлюсь що на окраїнах ціни ставлять майже такі ж як в прицентраллі.
А ще бачив смішне оголошення, фліпери перепродають квартиру з травня, кожні 2 місяці підвищують ціну на 20 тис. зл, і виходить не продалась до БК 2%, не продалась під час БК 2%, продастся без БК 2% і ще дорожче? :D
BIGor

Подякував: 1456 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 01:20

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Купувати недвігу в Польщі - нахєра?) краще вже в Литві
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 02:49

cherchiltank написав:Купувати недвігу в Польщі - нахєра?) краще вже в Литві

Бо Польща - офігєнна країна для релокації, а польська нерухомість зростає в ціні не гірше, ніж каліфорнійська.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 11:20

Gastarbaiter написав:

Бо Польща - офігєнна країна для релокації, а польська нерухомість зростає в ціні не гірше, ніж каліфорнійська.

Для мене тому що є оплачувана робота.
По Литві що я чув: величезна кількість лишнехромосомних (близькість до РФ), роботи немає, ціни на нерухомість і продукти вищі, мова незрозуміла і тяжка для вивчення.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 11:44

BIGor написав:
  Gastarbaiter написав:

Для мене тому що є оплачувана робота.
По Литві що я чув: величезна кількість лишнехромосомних (близькість до РФ), роботи немає, ціни на нерухомість і продукти вищі, мова незрозуміла і тяжка для вивчення.

Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 13:35

gonchik74 написав:Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.

Польща зростатиме і далі. І дефіцит житла ще триматиметься кілька років. Не виключаю якоїсь епізодичної корекції, але загалом тренд тільки в гору. Крім ІТ є кому тягнути економіку. Єдиний ризик - це близкість до найбільшої вигрібної ями у світі.
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:13

Gastarbaiter написав:
  gonchik74 написав:Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.

Польща зростатиме і далі. І дефіцит житла ще триматиметься кілька років. Не виключаю якоїсь епізодичної корекції, але загалом тренд тільки в гору. Крім ІТ є кому тягнути економіку. Єдиний ризик - це близкість до найбільшої вигрібної ями у світі.

Ви реально вірите, що Краків порівняється (а то і виперидить) по цінам такі міста як Прага, Берлін чи Валенсія?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:24

gonchik74 написав:
  BIGor написав:Для мене тому що є оплачувана робота.

Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.

Пільгового кредита вже нема і невідомо чи будуть наступні програми.
Щодо ІТ дуже цікава ситуація. Капіталісти хочуть максимальних прибутків.
Дивився Salesforce плачуть що невигідно, неприбутково, і скорочують штат... але їх акції за минулий рік виросили на 70%!
Моя компанія в минулому році теж звільняла - особливо порізали проекти на розвиток, які могли б вистрелити через 2-5 років, зате зараз акції виросли. Хоча напевно там люди сидять з МBA, напевно мають розуміти що роблять.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 14:26

BIGor написав:
  Gastarbaiter написав:

Ви реально вірите, що Краків порівняється (а то і виперидить) по цінам такі міста як Прага, Берлін чи Валенсія?

А яка ціна в Валенсії?
Альтернативщик

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 січ, 2024 15:14

BIGor написав:Ви реально вірите, що Краків порівняється (а то і виперидить) по цінам такі міста як Прага, Берлін чи Валенсія?

За зарплатами зрівняється вже років за 5. За цінами на нерухомість - не знаю ситуації на ринках тих міст. Але наврядчи нерухомість падатиме у місті, де ростуть зарплати.
Моя з/п зараз на 50+ відсотків вища ніж та, на яку я приїздив 6 років тому. Це при тому, що тоді то була досить непогана сума у порівнянні з іншими фірмами, а зараз я б не сказав, що десь у топі - скоріше, трохи вище середини. Сама робота +/- така сама.
Gastarbaiter

Профіль

#<1 ... 841842843844845 ... 1060>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор