Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 841842843844845 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пт 26 янв, 2024 15:50

Andrey2512 писал(а):А где можно цены смотреть на недвигу в Европе? Есть какие-то крупные сайты

олх, м2бомбер, кортер.
  Gastarbaiter писал(а):На районной группе в ФБ появилось объявление. Квартира в краковских ипенях: салон с кухней, спальня и еще одна спальня на мансарде, полезная площадь 66 квадратов, хотят 850 тыс. зл. За пол-дня 7 человек отписалось о заинтересованности. Такое впечатление, что все сидят с мешками денег и только и ждут, когда хоть что-то появится на рынке.

Всяке буває, дивлюсь що на окраїнах ціни ставлять майже такі ж як в прицентраллі.
А ще бачив смішне оголошення, фліпери перепродають квартиру з травня, кожні 2 місяці підвищують ціну на 20 тис. зл, і виходить не продалась до БК 2%, не продалась під час БК 2%, продастся без БК 2% і ще дорожче? :D
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 00:20

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Купувати недвігу в Польщі - нахєра?) краще вже в Литві
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 01:49

cherchiltank писал(а):Купувати недвігу в Польщі - нахєра?) краще вже в Литві

Бо Польща - офігєнна країна для релокації, а польська нерухомість зростає в ціні не гірше, ніж каліфорнійська.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 10:20

Gastarbaiter писал(а):

Бо Польща - офігєнна країна для релокації, а польська нерухомість зростає в ціні не гірше, ніж каліфорнійська.

Для мене тому що є оплачувана робота.
По Литві що я чув: величезна кількість лишнехромосомних (близькість до РФ), роботи немає, ціни на нерухомість і продукти вищі, мова незрозуміла і тяжка для вивчення.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 10:44

BIGor писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Для мене тому що є оплачувана робота.
По Литві що я чув: величезна кількість лишнехромосомних (близькість до РФ), роботи немає, ціни на нерухомість і продукти вищі, мова незрозуміла і тяжка для вивчення.

Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 12:35

gonchik74 писал(а):Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.

Польща зростатиме і далі. І дефіцит житла ще триматиметься кілька років. Не виключаю якоїсь епізодичної корекції, але загалом тренд тільки в гору. Крім ІТ є кому тягнути економіку. Єдиний ризик - це близкість до найбільшої вигрібної ями у світі.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 13:13

Gastarbaiter писал(а):
  gonchik74 писал(а):Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.

Польща зростатиме і далі. І дефіцит житла ще триматиметься кілька років. Не виключаю якоїсь епізодичної корекції, але загалом тренд тільки в гору. Крім ІТ є кому тягнути економіку. Єдиний ризик - це близкість до найбільшої вигрібної ями у світі.

Ви реально вірите, що Краків порівняється (а то і виперидить) по цінам такі міста як Прага, Берлін чи Валенсія?
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 13:24

gonchik74 писал(а):
  BIGor писал(а):Для мене тому що є оплачувана робота.

Думаю, що Литва то стьоб. Але і Польща так собі торт. Зараз ситуація на ринку праці в ай-ті сфері може дуже несподівано відбитись на ціні польський метрів, яка тримається виключно на пільговому кредиті і дефіциті пропозиції.

Пільгового кредита вже нема і невідомо чи будуть наступні програми.
Щодо ІТ дуже цікава ситуація. Капіталісти хочуть максимальних прибутків.
Дивився Salesforce плачуть що невигідно, неприбутково, і скорочують штат... але їх акції за минулий рік виросили на 70%!
Моя компанія в минулому році теж звільняла - особливо порізали проекти на розвиток, які могли б вистрелити через 2-5 років, зате зараз акції виросли. Хоча напевно там люди сидять з МBA, напевно мають розуміти що роблять.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 13:26

BIGor писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Ви реально вірите, що Краків порівняється (а то і виперидить) по цінам такі міста як Прага, Берлін чи Валенсія?

А яка ціна в Валенсії?
Альтернативщик

С нами с: 20.01.16
Благодарил (а): 10 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 27 янв, 2024 14:14

BIGor писал(а):Ви реально вірите, що Краків порівняється (а то і виперидить) по цінам такі міста як Прага, Берлін чи Валенсія?

За зарплатами зрівняється вже років за 5. За цінами на нерухомість - не знаю ситуації на ринках тих міст. Але наврядчи нерухомість падатиме у місті, де ростуть зарплати.
Моя з/п зараз на 50+ відсотків вища ніж та, на яку я приїздив 6 років тому. Це при тому, що тоді то була досить непогана сума у порівнянні з іншими фірмами, а зараз я б не сказав, що десь у топі - скоріше, трохи вище середини. Сама робота +/- така сама.
Gastarbaiter

#<1 ... 841842843844845 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор