Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 857858859860861 ... 1057>
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 02:09

akurt написав:Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.

Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 07:33

Gastarbaiter написав:Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?

Тут дійсно є проблема. Дійсно здається, що один окремий індивід є «пограбованим». Тим вечором в тому ресторані того готеля під Віднем мені на думку прийшли саме ваші слова.
Але подивіться на державу - в наведеному мною випадку це Австрія - в цілому: один з вищих рівнів розвитку.
Тобто в результаті міцною і високорозвиненою є вся держава.
Ось такий парадокс…
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 10:46

akurt написав:
  Gastarbaiter написав:Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?

Тут дійсно є проблема. Дійсно здається, що один окремий індивід є «пограбованим». Тим вечором в тому ресторані того готеля під Віднем мені на думку прийшли саме ваші слова.
Але подивіться на державу - в наведеному мною випадку це Австрія - в цілому: один з вищих рівнів розвитку.
Тобто в результаті міцною і високорозвиненою є вся держава.
Ось такий парадокс…

Тут Ви не праві, подивіться зараз на Німеччину - поступово країна деградує. Вони як робітники ну дуже повільні. Те саме відноситься до Австрії. Чого? Бо немає смислу людям вкалувати чи розвиватися. Відробив на пайку - і додому. Працюють як в совку "на отєбісь", тому і не вийшло у Сіменс або Нокіа зробити смартфон.

Тут в Кракові дорогу будувала австрійська фірма Старбаг - бачив я це, вони реально недолугі і повільні як равлики. Ну і звичайно будували років 2-3.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 11:15

Gastarbaiter написав:
  akurt написав:Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.

Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?

А там особливо ніхто нічого не прагне. Нікуди не поспішають, не влаштовує тебе сервіс - іди броди, байдуже. Доставка? На тобі 2 неділі.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 16:04

Бетон написав:
  Gastarbaiter написав:

А там особливо ніхто нічого не прагне. Нікуди не поспішають, не влаштовує тебе сервіс - іди броди, байдуже. Доставка? На тобі 2 неділі.

Сьогодні знічевʼя зробив два дзвінки. Перший в ВП одного жк в Києві. Спитав коли почнуть продавати місця в наземному паркінгу. Сказали, що приблизно через місяць, мовляв пул бажаючих вже є, мене записали і наберуть щойно справа рушить.

Другий в польську фірму, що має зводити житло в районі де мешкаю і хочу купити. Дозвіл одержали в кінці минулого року, мали почати продажі на початку 2024. Телефонував їм втретє. Відповідь та сама - наберіть через пару місяців (від..бись). Крапка.
Подібний сервіс всюди. На районі ходив в барбершоп. Працювали дві дівчини, одна типу власниця. Якось місяць приблизно тому без всяких там реверансів дівки зникають, замість них пару стажерів. На питання що сталось ніхто нічого. Люди стриглись у дівчат роками. В Польщі в останні пару років все так - піпл схаває.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 17:16

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Вони до сих пір користуються смс і поштою. Приходить повідомлення від УК на мило, на кшталт: приберіть самоход з чужого місця)). Через тиждень приберуть.
У нас - в месенджер - 5 хвилин, всі все знають.
А фінансовий контроль? За переказ п2п або в Канаді просто задвоєння операції на касі - блок, прокуратура. Рабство.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 21:28

gonchik74 написав:Сьогодні знічевʼя зробив два дзвінки. Перший в ВП одного жк в Києві. Спитав коли почнуть продавати місця в наземному паркінгу. Сказали, що приблизно через місяць, мовляв пул бажаючих вже є, мене записали і наберуть щойно справа рушить.

Другий в польську фірму, що має зводити житло в районі де мешкаю і хочу купити. Дозвіл одержали в кінці минулого року, мали почати продажі на початку 2024. Телефонував їм втретє. Відповідь та сама - наберіть через пару місяців (від..бись). Крапка.
Подібний сервіс всюди. На районі ходив в барбершоп. Працювали дві дівчини, одна типу власниця. Якось місяць приблизно тому без всяких там реверансів дівки зникають, замість них пару стажерів. На питання що сталось ніхто нічого. Люди стриглись у дівчат роками. В Польщі в останні пару років все так - піпл схаває.

Мені норм місцевий сервіс, ну хіба що кур'єрська доставка і лікарі - це щось, але це всюди так.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 21:30

Бетон написав:Вони до сих пір користуються смс і поштою. Приходить повідомлення від УК на мило, на кшталт: приберіть самоход з чужого місця)). Через тиждень приберуть.

Голубиною поштою? :shock:
  Бетон написав:А фінансовий контроль? За переказ п2п або в Канаді просто задвоєння операції на касі - блок, прокуратура. Рабство.

PIT за 2023 рік вже подали? Голубиною поштою будете відправляти?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 21:32

BIGor написав:
  gonchik74 написав:Сьогодні знічевʼя зробив два дзвінки. Перший в ВП одного жк в Києві. Спитав коли почнуть продавати місця в наземному паркінгу. Сказали, що приблизно через місяць, мовляв пул бажаючих вже є, мене записали і наберуть щойно справа рушить.

Мені норм місцевий сервіс, ну хіба що кур'єрська доставка і лікарі - це щось, але це всюди так.

Доставка - так. Мене днями якось не було вдома. Привезли коробку 900*600*200, 10 кг. Чувак роклою в квартиру заїхав. Добре, що паркетну дошку не захерачив)
Сервіси - ну буквально всі в Україні більше клієнтоорієнтовані.
А лікарі - так вся Європа це не для людей у яких є хвороби) як і Штати впринципі.
Востаннє редагувалось gonchik74 в Чет 29 лют, 2024 21:44, всього редагувалось 1 раз.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 21:34

BIGor написав:
  Бетон написав:Вони до сих пір користуються смс і поштою. Приходить повідомлення від УК на мило, на кшталт: приберіть самоход з чужого місця)). Через тиждень приберуть.

Голубиною поштою? :shock:
  Бетон написав:А фінансовий контроль? За переказ п2п або в Канаді просто задвоєння операції на касі - блок, прокуратура. Рабство.

PIT за 2023 рік вже подали? Голубиною поштою будете відправляти?

право собственности ещё не получил. знач пит не нужен пока.
хотя спасибо, что напомнили. настроение даже упало.
я ж не пишу, что это неправильно. может это наоборот бережёт нервную систему
Бетон

Профіль

2
  #<1 ... 857858859860861 ... 1057>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему