Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 856857858859860 ... 1056>
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 23:00

Бетон , зараз пізно?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 23:04

Hotab написав:Бетон , зараз пізно?

пізно. ціни виросли капец
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2024 12:08

Бетон написав:Канада
Ну и сараи
"хата на хаті" :mrgreen: :mrgreen:

Пане Бeтон, дякую що ви розмістили відео від пана Маркіяна, колись мешканця Львова.
Він з батьками виїхав в Канаду і веде на YouTube цікавий канал з досить незвичною - навіть для Львова - вимовою.
Але цікавості додає твереза думка та точний погляд на речі.

Я так розумію, що те, що хати по 1/2 мільйона доларів є сараями - то іронія чи жарт.

Те, що будинки зведені "сильно поруч" на - як кажуть у Львові - "шести сотиках" - немає нічого дивного.
Хоча стандартною ділянкою під забудову у Львові зараз є ділянка в 10 соток.
Але, якщо подивитися зі Львівської окружної в бік заходу - та кордону - то там "натикано" і по 2 будинка на "шести сотиках".

У відео все показано нормально: ну трохи бентежать газони неохайні - але в ці дні їх не видно, бо Едмонтон (столиця провінції Альберта), де живе пан Маркіян, засипало снігом майже по коліна.
А так відео від "Канадського Марка" рекомендую дивитися - він мешкає в Канаді більше 10 років.
Трохи "прикольна" в нього вимова - не знаю, такий собі прикольний "акцент".

Ну і ціна приватних будинків, зазначена на фрагменті далі 01:45 - реально вражає...
Зверніть увагу: пан Маркіян має такий самий будинок.
Тобто за останні 10 років "тихою сапою" заробив собі на такий...
Приємно, що весь час ділиться тим, як що та де...

P.S. Цікавий момент є на 04:00: про податки на нерухомість - всі всі всі - навіть прокурори, митники та судді сплачують податок на нерухомість. Він не такий вже і великий: пан Маркіян називає цифру в 4000 доларів на рік - але сплачують всі. Зазвичай такий податок в США та в Канаді складає від 0.8 до 1.25 ціни будинка.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2024 17:25

akurt написав:P.S. Цікавий момент є на 04:00: про податки на нерухомість - всі всі всі - навіть прокурори, митники та судді сплачують податок на нерухомість. Він не такий вже і великий: пан Маркіян називає цифру в 4000 доларів на рік - але сплачують всі. Зазвичай такий податок в США та в Канаді складає від 0.8 до 1.25 ціни будинка.

Всі так всі, навіть ветерани битви при Ватерлоо.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2024 22:43

Бетон написав:Канада
Ну и сараи
"хата на хаті" :mrgreen: :mrgreen:

Просто треш, деревянні хати на 2 сотенах по 500 кує. :shock: Тепер я бачив все. Канадці якісь дивні, друга країна в світі по території!!! А землі по 2 соток на сім'ю, і ще 400 баксів в місяць виложи за це задоволення мерії.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2024 22:45

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt написав:Цікавий момент є на 04:00: про податки на нерухомість - всі всі всі - навіть прокурори, митники та судді сплачують податок на нерухомість. Він не такий вже і великий: пан Маркіян називає цифру в 4000 доларів на рік - але сплачують всі.

Пане, akurt, як думаєте, на що йдуть ці 4000 доларів на рік?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2024 23:51

BIGor написав:Пане, akurt, як думаєте, на що йдуть ці 4000 доларів на рік?

Відповідь на це запитання я отримав десь 5 років тому від нашої людини в Стокгольмі.
Людина надавала якісь страшні цифри сплати податків в 50% та хлопала в долоні від задоволення.
Я спитав чи в своєму він глузді, бо ще не так давно був українцем - це такі особливо сміливі люди, які ніколи нікому не платять податків, але із задоволенням платять хабарі.
Так ось наша людина в Стокгольмі сказала, що згодна платити не 50%, а 70%, бо щодня та щогодини бачить, куди саме йдуть його гроші.
Назвав цілий перелік - я не все пригадую: і лавка на вулиці, і освітлення на вулиці, і те і се, останнім назвав що він бачить, що за його гроші поліцейський ходить по його вулиці туди сюди весь час - а фактично його весь час охороняє.
Ось так він відповів. Я був здивований: людина прагне платити податки!!!!
Л - логіка - він щоденно бачить, куди йдуть його гроші: йому і повертаються!!!!!
Альтернативою є те, що мої і ваші податки йдуть на те, щоби панове керівники Південно-Західної та Придніпровськоі залізниць збагачувалися. Всіх правда, сьогодні заарештували… крали безБожно - ну як завжди - не знаю, це втішає, чи ні…
Думаю, завтра відпустять…
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 00:02

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Мне кажется, что наступает кризис сумасшедших налогов, рабского мышления, контроля. Даже, если налоги правильно администрируются.
Будущее - за либертарианством, криптой, свободой. Я надеюсь, что настоящий ИИ, а не просто база данных закрытой системы, дадут революционный толчок этому, как Велиикая индустриальная революция в 18 веке
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 00:44

Та які там "шалені податки"?
В 2016 році ми з компанією взяли мікроавтобус напрокат в Катовицях та поїхали з компанією через Чехію та Австрію в Італію покататися трохи на лижах.
По дорозі зупинился в готелі трохи далі Відня.
Був грудень - крім нас - 8 осіб - в готелі нікого не було - тому сам хазяїн нам готував та подавав "Шніцель по-Віденськи" (дуже смачний - все готував при нас, поки ми смакували вино)
Ну з бакалом вина почали розмовляти.
І він вам розкрив очі: податкова система зроблена так в Автстрії, що якщо ти там трохи голову вище підняв по відношенню від інших - нуНаприклад хочеш якомусь колишньому прокурору справимти весілля на березі вкраденого у Австрійської республіки озера - і щоби з гонорарами в розмірі президента танцювали горе-співаки - то відразу тобі по голові податками - щоби був такий як всі.
Мене це тоді сильно здивувало: всі повинні бути приблизно однаковими. Хто не однаковий - ми його зробимо "однаковим": не висовуйся!
Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 29 лют, 2024 01:22

akurt написав:
  BIGor написав:Пане, akurt, як думаєте, на що йдуть ці 4000 доларів на рік?

Відповідь на це запитання я отримав десь 5 років тому від нашої людини в Стокгольмі.
Людина надавала якісь страшні цифри сплати податків в 50% та хлопала в долоні від задоволення.
Я спитав чи в своєму він глузді, бо ще не так давно був українцем - це такі особливо сміливі люди, які ніколи нікому не платять податків, але із задоволенням платять хабарі.
Так ось наша людина в Стокгольмі сказала, що згодна платити не 50%, а 70%, бо щодня та щогодини бачить, куди саме йдуть його гроші.
Назвав цілий перелік - я не все пригадую: і лавка на вулиці, і освітлення на вулиці, і те і се, останнім назвав що він бачить, що за його гроші поліцейський ходить по його вулиці туди сюди весь час - а фактично його весь час охороняє.
Ось так він відповів. Я був здивований: людина прагне платити податки!!!!
Л - логіка - він щоденно бачить, куди йдуть його гроші: йому і повертаються!!!!!
Альтернативою є те, що мої і ваші податки йдуть на те, щоби панове керівники Південно-Західної та Придніпровськоі залізниць збагачувалися. Всіх правда, сьогодні заарештували… крали безБожно - ну як завжди - не знаю, це втішає, чи ні…
Думаю, завтра відпустять…

Ви бачите в тому Едмонтоні лавочки в цьому "благополучному" районі? Чи може освітлення? Чи поліцію? 4000 доларів на рік зі всіх будинків по вулиці - і навіть на лавочку не вистачило...
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 856857858859860 ... 1056>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей