Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
galadriel написав: Флаймене, лайвхацк від мене - у Польщі є збюрка одежі уживаней, коли люди виносять непотрібні вже лахмоти в пакетах і складають під дверима зі сторони зевнентрішньої (як ти цього не знав - хз). Трохи уваги на об"яви на дверях - і можна набомжувати на ще один цоколь альбо диван козирний .
Общался вчера с жильцом тех домов которые вы хвалили ( Дарницкий бульвар 1 ) , жаловался что за квартиру в 93 метра платит 5,5кгрн без электричества , счетчиков на тепло нет , оплата по общедомовому счетчику. П.С. В каком именно из 4-х домов живет этот человек я не спрашивал по этическим соображениям
Ваши знакомые вам что-то рассказывали про размер коммунальных ?
.... можете собі вгадувати, чи в кадрі Долярчик, чи ні........ - але, що це МОЯ КВІТОЧКА у всій красі - це факт!!! https://youtu.be/6EqDb0flDmQ п. с. .... і вибачай, Флаю, але для тебе, тут цоколя - нема! - тільки комерційні приміщення і під двома секціями - підземний паркінг.....
kingkongovets написав:ваш удел - графики и акции, веселитесь)
зря вы его обнадёживаете. если не проест, то купит хоть какую-никакую недвигу и хоть что-то останется на старость. а иначе сольётся ведь турист в ноль, с такими-то данными...
Общался вчера с жильцом тех домов которые вы хвалили ( Дарницкий бульвар 1 ) , жаловался что за квартиру в 93 метра платит 5,5кгрн без электричества , счетчиков на тепло нет , оплата по общедомовому счетчику. П.С. В каком именно из 4-х домов живет этот человек я не спрашивал по этическим соображениям
Если воспользоваться муниципалом, то можно узнать, что конкретно по адресу Дар бульвар 1 тариф 6.38 до 20 числа (1А - 6,55). Отопление вроде по максимуму выходит 33 грн за метр(?, не помню точно). Можно умножить, и понять шо почем.
коли в місті Ньютон, штат Айова, закрилася фабрика, звідти масово почали виїжджати мешканці. У 2014 році місто почало видавати новим поселенцям по 10 тисяч доларів та «вітальний комплект» загальною вартістю 3 тисячі – в нього, зокрема, входила газонокосарка.
Долярчик написав:.... можете собі вгадувати, чи в кадрі Долярчик, чи ні........ - але, що це МОЯ КВІТОЧКА у всій красі - це факт!!! https://youtu.be/6EqDb0flDmQ п. с. .... і вибачай, Флаю, але для тебе, тут цоколя - нема! - тільки комерційні приміщення і під двома секціями - підземний паркінг.....
Долярчик, ну это джек-пот. Не могу понять только, что ты там собрался стеклить? Все что можно - там уже остеклено. Впервые вижу паркинг вымощенный тротуарной плиткой.
Если воспользоваться муниципалом, то можно узнать, что конкретно по адресу Дар бульвар 1 тариф 6.38 до 20 числа (1А - 6,55). Отопление вроде по максимуму выходит 33 грн за метр(?, не помню точно). Можно умножить, и понять шо почем.
Отопление по Киеве на сейчас - 31,52 но будут поднимать на 16-17%, то есть будет где-то 37
Господа лендлорды, кто готов? Елітний ЖК Busov Hill ввели в експлуатацію
Більшість квартир в ЖК Busov Hill вже продано, але ще залишилися квартири, які зможуть задовольнити навіть найприскіпливіших відвідувачів. Власників 146 квартир обслуговує 6 високошвидкісних швейцарських ліфтів Schindler. Як і диктує стандарт преміум класу, на кожному поверсі Busov Hill розташовано від 1 до 4 квартир.Так, в ЖК Busov Hill є можливість облаштування просторих кухонь-віталень open space площею понад 80 кв.м., ванних кімнат з панорамними вікнами, а при всіх спальнях запроектовані санвузол і гардероб.