Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 449450451452453 ... 3168>
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:23

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

sun9man написав:По обявам на ОЛХ - там двушку можно продать зараз за 15К баксів

Однозначно продавати!
Терміново 8)
Поки дають 15к.
Потім, за таке, будуть давати лише в морду :mrgreen:
Позитивчик

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:26

sun9man написав:Шановне панство, потрібна порада.
В товариша є спадщина - двушка в райцентрі в степах України. Сам товариш там не живе а микається по закордонам і великим містам. Я раджу спадщину продати, а товариш чухає репу, бо "жалко, а раптом захочу повернутись". Ну так в нього там батьки в приватному будинку там живуть, повернутись є куди.
Квартира здається за комуналь + якась дрібниця. Я йому рекомендую продати і купити в Києві (і собі знадобиться, і здавати можна вигідніше, і взагалі на майбутнє краще). Які агрументи йому ще висунути щоб він погодився. Його аргументація - зараз ціни доброї все одно нема (а раптом буде дорожай), в мене на це нема часу (посередників наймати - зайві витрати), купувати в Києві і здавати - це теж клопіт.
От питаю шановне панство, як його переконати. Чи може громада вважає що я не правий?

Демография и миграция.
Маленькие города вне куротной локации, важных трансортных магистралей или без крупных предприятий монополистов энергосектора обречены.
Guineapig

Заблокований
Подякував: 76 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:28

sun9man
Не думайте замість нього і не переконуйте його. Це - його питання, його спадщина. Допомагайте тільки якщо він сам попросить і хай конкретно визачиться із своїми цілями. А то - "може повернусь, може не повернусь". Після забугряндії повертатись у райцентр до батьків - це просто крах.
Переконаєте його на якусь дію - будете потім крайнім.
galadriel

Подякував: 47 раз.
Подякували: 133 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:43

galadriel написав:sun9man
Не думайте замість нього і не переконуйте його. Це - його питання, його спадщина. Допомагайте тільки якщо він сам попросить і хай конкретно визачиться із своїми цілями. А то - "може повернусь, може не повернусь". Після забугряндії повертатись у райцентр до батьків - це просто крах.

Баріну женітся пора. І тьотя каже щоб я повліяв. Но тьотя хоче шоб синішка рядом якорь бросив. А я кажу що осядеш в райцентрі - сліняєш в чергові мандри через півроку. А в Києві можна і по справжньому осісти.
sun9man

Подякував: 23 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:43

UA написав:Кирпичная 9-ка, это серьезный конкурент говнострою эконом и т.н. комфорт класса.

Горизонтальная разводка в этой конкуренции играет немалую роль
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:46

sun9man написав:В товариша є спадщина - двушка в райцентрі в степах України. Сам товариш там не живе а микається по закордонам і великим містам. Я раджу спадщину продати, а товариш чухає репу, бо "жалко, а раптом захочу повернутись". Ну так в нього там батьки в приватному будинку там живуть, повернутись є куди.
Квартира здається за комуналь + якась дрібниця. Я йому рекомендую продати і купити в Києві

І що можна купити в Києві за двокімнатну в степах? Не певен що й на Ірпенебучу вистачить
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:46

sun9man написав:Баріну женітся пора. І тьотя каже щоб я повліяв. Но тьотя хоче шоб синішка рядом якорь бросив. А я кажу що осядеш в райцентрі - сліняєш в чергові мандри через півроку. А в Києві можна і по справжньому осісти.

Поэтому Киеву депопуляция не грозит. Пока есть такие люди и такие мысли.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:51

sun9man написав:
  galadriel написав:sun9man

Баріну женітся пора. І тьотя каже щоб я повліяв. Но тьотя хоче шоб синішка рядом якорь бросив. А я кажу що осядеш в райцентрі - сліняєш в чергові мандри через півроку. А в Києві можна і по справжньому осісти.

Всех послать. В первую очередь - тётю. Чёрт, бабы :evil: :evil: :evil:
galadriel

Подякував: 47 раз.
Подякували: 133 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 14:55

Faceless написав:
  UA написав:Кирпичная 9-ка, это серьезный конкурент говнострою эконом и т.н. комфорт класса.

Счётчик на тепло в подвале часто решает.
Приводили примеры пару дней назад по однушкам в новострое и панели 80х. Разница в оплате за один ХОЛОДНЫЙ месяц была в пределах одной посиделки в пивнухе, 200-400грн.
80 метров в новоовнострое с тонкими стенами, плохим утеплением и окнами тоже прогреть не 1000грн в нынешние морозы в месяц стоит.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лют, 2018 15:01

барабашов написав:
  Faceless написав:

Счётчик на тепло в подвале часто решает.
Приводили примеры пару дней назад по однушкам в новострое и панели 80х. Разница в оплате за один ХОЛОДНЫЙ месяц была в пределах одной посиделки в пивнухе, 200-400грн.
80 метров в новоовнострое с тонкими стенами, плохим утеплением и окнами тоже прогреть не 1000грн в нынешние морозы в месяц стоит.

Домовой счетчик вообще маст хев. Если в доме нет даже домового теплосчетчика и перспективы туманны по каким-либо причинам - то это огромный минус
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 449450451452453 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему