|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:23
sun9man написав:По обявам на ОЛХ - там двушку можно продать зараз за 15К баксів
Однозначно продавати! Терміново Поки дають 15к. Потім, за таке, будуть давати лише в морду 
-
Позитивчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:26
sun9man написав:Шановне панство, потрібна порада. В товариша є спадщина - двушка в райцентрі в степах України. Сам товариш там не живе а микається по закордонам і великим містам. Я раджу спадщину продати, а товариш чухає репу, бо "жалко, а раптом захочу повернутись". Ну так в нього там батьки в приватному будинку там живуть, повернутись є куди. Квартира здається за комуналь + якась дрібниця. Я йому рекомендую продати і купити в Києві (і собі знадобиться, і здавати можна вигідніше, і взагалі на майбутнє краще). Які агрументи йому ще висунути щоб він погодився. Його аргументація - зараз ціни доброї все одно нема (а раптом буде дорожай), в мене на це нема часу (посередників наймати - зайві витрати), купувати в Києві і здавати - це теж клопіт. От питаю шановне панство, як його переконати. Чи може громада вважає що я не правий?
Демография и миграция. Маленькие города вне куротной локации, важных трансортных магистралей или без крупных предприятий монополистов энергосектора обречены.
-
Guineapig
-
-
- Заблокований
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:28
sun9man Не думайте замість нього і не переконуйте його. Це - його питання, його спадщина. Допомагайте тільки якщо він сам попросить і хай конкретно визачиться із своїми цілями. А то - "може повернусь, може не повернусь". Після забугряндії повертатись у райцентр до батьків - це просто крах. Переконаєте його на якусь дію - будете потім крайнім.
-
galadriel
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 133 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:43
galadriel написав:sun9manНе думайте замість нього і не переконуйте його. Це - його питання, його спадщина. Допомагайте тільки якщо він сам попросить і хай конкретно визачиться із своїми цілями. А то - "може повернусь, може не повернусь". Після забугряндії повертатись у райцентр до батьків - це просто крах. Переконаєте його на якусь дію - будете потім крайнім.
Баріну женітся пора. І тьотя каже щоб я повліяв. Но тьотя хоче шоб синішка рядом якорь бросив. А я кажу що осядеш в райцентрі - сліняєш в чергові мандри через півроку. А в Києві можна і по справжньому осісти.
-
sun9man
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:43
UA написав:Кирпичная 9-ка, это серьезный конкурент говнострою эконом и т.н. комфорт класса.
Горизонтальная разводка в этой конкуренции играет немалую роль
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:46
sun9man написав:В товариша є спадщина - двушка в райцентрі в степах України. Сам товариш там не живе а микається по закордонам і великим містам. Я раджу спадщину продати, а товариш чухає репу, бо "жалко, а раптом захочу повернутись". Ну так в нього там батьки в приватному будинку там живуть, повернутись є куди. Квартира здається за комуналь + якась дрібниця. Я йому рекомендую продати і купити в Києві
І що можна купити в Києві за двокімнатну в степах? Не певен що й на Ірпенебучу вистачить
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:46
sun9man написав:Баріну женітся пора. І тьотя каже щоб я повліяв. Но тьотя хоче шоб синішка рядом якорь бросив. А я кажу що осядеш в райцентрі - сліняєш в чергові мандри через півроку. А в Києві можна і по справжньому осісти.
Поэтому Киеву депопуляция не грозит. Пока есть такие люди и такие мысли.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 лют, 2018 14:55
Faceless написав: UA написав:Кирпичная 9-ка, это серьезный конкурент говнострою эконом и т.н. комфорт класса.
Счётчик на тепло в подвале часто решает. Приводили примеры пару дней назад по однушкам в новострое и панели 80х. Разница в оплате за один ХОЛОДНЫЙ месяц была в пределах одной посиделки в пивнухе, 200-400грн. 80 метров в новоовнострое с тонкими стенами, плохим утеплением и окнами тоже прогреть не 1000грн в нынешние морозы в месяц стоит.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 15:01
барабашов написав: Faceless написав: UA написав:Кирпичная 9-ка, это серьезный конкурент говнострою эконом и т.н. комфорт класса.
Счётчик на тепло в подвале часто решает. Приводили примеры пару дней назад по однушкам в новострое и панели 80х. Разница в оплате за один ХОЛОДНЫЙ месяц была в пределах одной посиделки в пивнухе, 200-400грн. 80 метров в новоовнострое с тонкими стенами, плохим утеплением и окнами тоже прогреть не 1000грн в нынешние морозы в месяц стоит.
Домовой счетчик вообще маст хев. Если в доме нет даже домового теплосчетчика и перспективы туманны по каким-либо причинам - то это огромный минус
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-