Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaxa2006 писал(а):Парадокс у тому, що чим більше населення виїде з країни, то ціни на нерухомість через це не впадуть. А можуть ще й виростуть далі. Це якийсь сюр, але чомусь воно працює.
суть парадокса в тому що ви нещодавно придбали нерухомість, і тепер під це рішення підлаштовуєте прогнози
Навпаки, коли я купував, то я побачив цей парадокс. Але мені це зростання цін це дуже погано. Тому, що є плани у майбутньому придбати будинок під Києвом, а з такими темпами зростання цін на нерухомість, я буду завжди "доганяти їдучий потяг" і ніколи не встигну зібрати необхідну суму. А життя скінчиться, бо мені вже 44 роки, а після 60 я вже буду однією ногою у могилі. І я не просуваю і не підлаштовую ніякі прогнози по цінам на нерухомість, лише кажу, що бачу і з чим сам стикнувся у ролі покупця на власному досвіді.
Последний раз редактировалось vitaxa2006 Ср 10 июн, 2026 12:03, всего редактировалось 1 раз.
vitaxa2006 писал(а):Парадокс у тому, що чим більше населення виїде з країни, то ціни на нерухомість через це не впадуть. А можуть ще й виростуть далі. Це якийсь сюр, але чомусь воно працює.
суть парадокса в тому що ви нещодавно придбали нерухомість, і тепер під це рішення підлаштовуєте прогнози
Навпаки, коли я купував, то я побачив цей парадокс. Але мені це зростання цін це дуже погано. Тому, що є плани у майбутньому придбати будинок під Києвом, а з такими темпами зростання цін на нерухомість, я буду завжди "доганяти їдучий потяг" і ніколи не встигну зібрати необхідну суму. А життя скінчиться, бо мені вже 44 роки, а після 60 я вже буду однією ногою у могилі. І я не просуваю і не підлаштовую ніякі прогнози по цінам на нерухомість, лише кажу, що бачу і з чим сам стикнувся у ролі покупця на власному досвіді.
_hunter писал(а):А так-то сейчас по селам полно хат за $100 пустыми стоит.
в провінціцї, 200-300 км від Києва - повно порожніх хат. За 1000 доларів, місцями, можна купити хату з землею. Проте нафіг нікому вони не потрібні. Але робітників-будівельників там не знайдете, треба везти з найближчого міста і платити по київським цінам (від 1000 дол/міс)
купи дом за 1 евро и заплати сверху залог, налоги, за оформление, техническую экспертизу, проект и саму реконструкцию, согласуй все и если не вложишься в срок, дом заберут, как и залог.