Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
В Европу біля 1% Але ж треба світлі гроші, якщо там щось купляти. А не через кріпту Відома центральнокиівська обмінка пропонувала послугу: ми відкриємо європейський рахунок (на моє імʼя) , з нього закинемо на рахунок забудовника (умова виконана) , але це десь +3..4 % Я відмовився
Hotab написав:В Европу біля 1% Але ж треба світлі гроші, якщо там щось купляти. А не через кріпту Відома центральнокиівська обмінка пропонувала послугу: ми відкриємо європейський рахунок (на моє імʼя) , з нього закинемо на рахунок забудовника (умова виконана) , але це десь +3..4 % Я відмовився
Хомякоид Вже не памʼятаю. Наче про Польщу йшлось. Так я сам його там собі відкрив. Вони ж може по замовчуванню пропонують цю опцію тим хто 1. не має можливості виїзду 2. Не підтверджена природа появи грошей
У мене обидва пункти позитивні, тому не хотів переплачувати за таку послугу
Дякую, друзі, що підказали на рахунок обмінок. Але. В Польщі, якщо кошти зайдуть на рахунок або до девелопера не з власного рахунку, то нарахують податок, буде блок або прокурорська постанова. Я вже знайомий з всіма цими приколами.
Свіфтом треба відправляти або виїзжати, як пан Хотаб, декларауючи кошти. Мало того, в Польщі я був в банку PKO в самому центрі Варшави (згадав, аж сльозу пробило)) і там треба було спочатку класти нал. собі на рахунок, а тільки потім перерахувати бабло на рахунок девелопера і результат цього дійства невідомий, може пепервхують а може й ні - блок
Бетон Так це ми, «друзі», ходимо до вас з такими питаннями зазвичай 😅 Бачив в ЧГ кілька фото (квартир), де взагалі від вікна до стіни 3-5 метрів , і крім стіни нічого не видно. Ото жах))
Бетон написав:В Польше тебе никто не запрещает сдавать или снимать без рыла. Чем поляки не брезгуют пользоваться. У меня не было ни одного арендатора с риелтором. Потому что европейцы считают деньги и имеют мозги в башке
ах, да, смотрели квартиру мы в тот день, когда из нее еще выезжали предыдущие арендаторы...позже ее-бы она-бы уже была снята. Мы потом видели уже подобную картину - люди выезжали еще, а квартира уже была арендована другими и потом 2 недели делался "ремонт").
Что мешает поставить хозяину цену повыше? Ну чтобы не в тот же день сдать, а через неделю-две, но уже на 10-20-30% дороже?
Hotab написав:Бетон Так це ми, «друзі», ходимо до вас з такими питаннями зазвичай 😅 Бачив в ЧГ кілька фото (квартир), де взагалі від вікна до стіни 3-5 метрів , і крім стіни нічого не видно. Ото жах))
вид из окна, возможно, очень недооценен покупателями. конечно, в объявах даже если сказано что «видовых» квартир не дождешься фоток вида из окна. что совершенно тупо. например, в отелях всегда указывается, какой вид из номера.
я бы для себя и для жизни если, то брал бы только с хорошим видом. при прочих равных оценил бы процентов в 25-40 стоимости за хороший вид против плохого. но с плохим бы не брал для себя, ибо это шляпа.
в Грейте вид на Днепр и на противоположную сторону реально насколько различаются при прочих равных?
зато в квартире с фото круто можно выставить проектор в окно и смотреть фильмы. вот это большой экран